Ελληνικός Παρατηρητής τής Σκοπιάς

Φραγμός στην εκμετάλλευση της απειρίας των άλλων

Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Σύντομες μελέτες: Ιστορικά και Ψηφιακά Βιβλία

Kεφάλαιο 42ο

Περιεχόμενα

Αγία Γραφή και Ιστορικοί εναντίον Σκοπιάς

για την χρονολογία καταστροφής τής Ιερουσαλήμ το 587 π.Χ.

Γεωργίου Τσιμπιρίδη

 

43ο Μέρος

ΕΠΙΛΟΓΟΣ - ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

 

Εις την παρούσα μελέτη μας αποδείξαμε με ΣΩΡΕΙΑ ιστορικών ντοκουμέντων, ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ανακολουθία υφίσταται ως προς την διαδοχή εκάστου Νεο-Βαβυλωνίου βασιλέως και μεταβάσεως εξουσίας μεταξύ των, όπως προσπαθεί ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ να «αποδείξει» η Σκοπιά εις τούς αναγνώστες, δια τού εξεταζομένου άρθρου της, επί σκοπώ βεβαίως να ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ την Νεο-Βαβυλωνιακή περίοδο ώστε να ισχυροποιηθεί η χρονολόγηση τού 607 π.Χ. ως το έτος καταστροφής τής Ιερουσαλήμ.

Όπως διαπιστώνει κάθε καλοπροαίρετος αναγνώστης, η Σκοπιά εις το συγκεκριμένο άρθρο, εκθέτει εις τούς αναγνώστες αλήθειες μεν, αλλά ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ δηλαδή τούς αναγνώστες παρουσιάζοντας την ΜΙΑΝ όψη τού νομίσματος. Εμείς λοιπόν, δια τής παρούσης ερεύνης δημοσιοποιήσαμε τις πληροφορίες που η Σκοπιά ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ από τούς ακολούθους της, ώστε οι αναγνώστες να έχουν ΠΛΗΡΗ την εικόνα τών Χρονικών τής Νεο-Βαβυλωνιακής περιόδου, ώστε να διαπιστώσουν, εάν τελικώς τα Βαβυλωνιακά Χρονικά είναι αξιόπιστα ή αναξιόπιστα, όπως επιθυμεί σφόδρα να τα παρουσιάζει η Εταιρία Σκοπιά.

Επίσης εις την παρούσα φέραμε εις το φώς, αποκαλύψαμε δηλ., την μέθοδο και το «τέχνασμα» που εφήρμοσε η Οργάνωση προκειμένου να τής προκύψει το 588 π.Χ. ως το 37ον έτος τού Ναβουχοδονόσορος και κατά συνέπεια το 607 π.Χ. ως το 19ον που κατέστρεψε την Ιερουσαλήμ!

Πήρε δηλ. την έκλειψη τού αστρονομικού ημερολογίου ΒΜ 38462 (τού 4ου μήνα τού 17ου έτους τού Ναβουχοδονόσορος, τού 588 π.Χ.) και με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να πείσει τούς απληροφόρητους αναγνώστες, ότι είναι ΑΥΤΗ για την οποίαν κάνει λόγο το έτερον αστρονομικόν ημερολόγιον VAT 4956 (που όμως η έκλειψη που περιγράφει αυτό είναι τού 3ου μήνα τού 37ου έτους τού Ναβουχοδονόσορος, τού 568 π.Χ.) !!!

Αγαπητοί Μάρτυρες τού Ιεχωβά εξετάστε με προσοχή τα ντοκουμέντα που παραθέσαμε εις την παρούσα μελέτη και ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΤΕ ΤΑ, όπως κάναμε ΕΜΕΙΣ εις τα αντίστοιχα ντοκουμέντα τής οργανώσεως.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ!

 


Kεφάλαιο 42ο

Περιεχόμενα


Δημιουργία αρχείου: 28-9-2021.

Τελευταία μορφοποίηση: 28-9-2021.

ΕΠΑΝΩ