Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Επιστροφή στην Κεντρική σελίδα

Κοινωνία και Πολιτική

Xρυσή Aυγή και παγανισμός // Ο Αντικαπιταλιστικός χαρακτήρας του Χριστιανισμού // Η "πολιτική συγγένεια" και οι Χριστιανοί ψηφοφόροι // Φασισμός: Το πολίτευμα του διαβόλου // Άριοι Ασιάτες: Aίμα και Τιμή made in Malaysia

Κάθε Αυγή δεν είναι Χρυσή

Τού Γεωργίου Αγιοκυπριανίτη

 

Αναδημοσίευση από: http://353agios.blogspot.gr/2013/09/blog-post_25.html

... Και βέβαια είμαστε ορθόδοξοι. Και δηλώνουμε ευθαρσώς, πως, όταν βγούμε στην εξουσία, θα ξυρίσουμε όλους τους παππάδες, που δεν κάνουν σωστά το έργο τους και θα βγάλουμε τα ράσσα απ' αυτούς, που δεν τιμούν την πατρίδα. Ο παππάς, όταν πιστεύουμε, ό, τι δεν κάνει σωστά, θα παίρνει δρόμο...  [Από συνέντευξη του Ν. Μιχαλολιάκου].

Το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής αναζητείστε το στους υπηρεσιακούς θαλάμους της Λεωφόρου Κατεχάκη, στις σκοτεινές υπόγες των μυστικών υπηρεσιών της ΚΥΠ. Είναι το ερωτικώς εννοούμενο παρακράτος κάθε εξουσίας. Διαφεντεύεται από νυν και αεί ένστολους γραφιάδες των γραφείων Εσωτερικών Πληροφοριών.

Οι μισθοδοτούμενοι χαφιέδες δεν κυκλοφορούν με το Ευαγγέλιο στο χέρι, μην πλανάσθε. Ουδεμία σχέση έχουν με την Μάννα Ορθοδοξία. Χρησιμοποιούν την Πίστη ως πικάντικη σαλάτα, στις φασιστικές, βουλιμικές ορέξεις τους.

Στις ανορθόδοξες επιτάσσεις τους παντρεύονται ο νεοπαγανισμός, η αρχαιολατρεία και ο σατανισμός. Ο ορθώς εννοούμενος Ορθόδοξος βάζει στεφάνι στο κεφάλι του, του Χριστού την Πίστη την Αγία, είναι κατά βίον αποκλειστικά Θεόφρων και όχι Ναζιστόφρων.

Η Ορθοδοξία, ως Μάνα αγκαλιάζει όλα τα παιδιά της, όταν άλλοι ανακάλυπταν εσχάτως την Οικολογία, την Φιλανθρωπία και τον Εθελοντισμό. Απλά να υπενθυμίσουμε, πως αυτά, τα καταδεικνύει η Χριστιανική διδασκαλία δυο χιλιάδες χρόνια τώρα. Δεν ανακαλύφθηκε αίφνης η Αμερική. Όλες αυτές οι διαφημιζόμενες φιλανθρωπίες φορούν τους βελζεβουλικούς χιτώνες των Δρακουμέλ Μασόνων.

Τεκτονισμός και Χρυσή Αυγή είναι ομογάλακτα αδέλφια που ζουν κοινοβιακά κάτω από την ίδια στέγη, δηλώνουν λαοφιλείς, αλλά συνάπτουν σχέσεις με το Κράτος, κηρύττουν εαυτούς Ορθοδόξους, πλακώνοντας στο ξύλο την διαφορετικότητα της γνώμης. Όταν άλλοι βαδίζουν με σταυρό, αυτοί προχωρούν με ρόπαλο.

Προσευχητική εξέγερση του Ορθοδόξου ανθίσταται στην βία μιας δαιμονικής σιδερογροθιάς. Αντιθέτως η βία του Πιστού είναι η νήψη κι η εγρήγορση. Όσοι φορούν μαύρο χιτώνα, δεν είναι πάντα ιερείς. Όσοι μαγειρεύουν με Χριστό, δεν είναι πάντα χριστιανοί, και κυρίως κάθε Αυγή δεν είναι πάντα Χρυσή.

Δημιουργία αρχείου: 5-10-2013.

Τελευταία ενημέρωση: 19-3-2014.

ΕΠΑΝΩ