Ελληνικός παρατηρητής της Εταιρίας Σκοπιά Διαστροφές της MNK Κεντρική σελίδα της ΟΟΔΕ

 

Μια αυθεντία στις μεταφράσεις της Αγίας Γραφής, εναντίον της ΜΝΚ της Σκοπιάς

Βίντεο Ντοκουμέντο!

H εταιρία Σκοπιά, αφ' ενός παρουσιάζει τον εαυτό της ως τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ αυθεντία που μπορεί να έχει λόγο για την ερμηνεία της Αγίας Γραφής, αφ' ετέρου (αντιφάσκοντας με τον εαυτό της), για να παραπλανήσει τους αφελείς αναφέρει μια σειρά από ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ στις μεταφράσεις της Αγίας Γραφής, που δήθεν συστήνουν την ΜΝΚ ως μια καλή μετάφραση. Τι γίνεται όμως, όταν αυτές οι αυθεντίες, παρουσιάζονται από τη Σκοπιά δήθεν να την υποστηρίζουν, ενώ αυτοί αγνοούν τη χρήση του ονόματός τους από τη Σκοπιά; Απλώς τη διαψεύδουν!

Αντί εμείς να σας πούμε κάτι, σε αυτό το άρθρο, προτιμάμε να σας το πει ο ίδιος ο λόγιος, του οποίου το όνομα χρησιμοποίησε η Σκοπιά, για να δείξει πόσο "καλή" είναι η διαστροφή της ΜΝΚ. Σε άλλο άρθρο που θα ακολουθήσει, θα πούμε πολύ περισσότερα για τις αυθεντίες αυτές που προτάσσει η Σκοπιά, ως δήθεν υποστηρικτές της.

Το βιντεάκι που ακολουθεί, είναι ένα μικρό απόσπασμα από σχετική βιντεοκασέτα, με πολλά ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΑ ντοκουμέντα για την οργάνωση της Σκοπιάς και την πλάνη που προάγει. Μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας "κλικ" ΕΔΩ.

Σας προτείνουμε να προμηθευτείτε ολόκληρο το βίντεο, από τον κο Β. Βασιλειάδη, εκδότη του περιοδικού "Τυχικός", που έχει τα δικαιώματα προώθησης του βίντεο αυτού στην Ελλάδα. Θα εκπλαγείτε από το μέγεθος της πλάνης που θα σας αποκαλύψει για την οργάνωση της Σκοπιάς. Σε αυτό μιλάνε πρώην σημαίνοντα στελέχη της Σκοπιάς, όπως το πρώην μέλος του Κυβερνώντος Σώματος των Μαρτύρων του Ιεχωβά Ραίημοντ Φρανς, ανιψιός του 4ου προέδρου της εταιρίας Σκοπιά, και συγγραφέας του Βοηθήματος για Κατανόηση της Βίβλου, αλλά και άλλων βιβλίων της οργάνωσης. Η διεύθυνση του περιοδικού "Τυχικός", απ' όπου μπορείτε να παραγγείλετε ολόκληρο το βίντεο, είναι η ακόλουθη: editor@tyxikos.gr


 

Ν. Μ.

Δημιουργία αρχείου: 27-10-2006.

Τελευταία ενημέρωση: 27-10-2006.

ΕΠΑΝΩ