Ελληνικός παρατηρητής της Εταιρίας Σκοπιά Στατιστικές Κεντρική σελίδα της ΟΟΔΕ
 

Παγκόσμιες στατιστικές της Σκοπιάς για το 2006

To 2006 η Σκοπιά και πάλι υποβάθμισε τις στατιστικές της σε ελάχιστες σελίδες και νούμερα, πίσω - πίσω στη Σκοπιά 1 Φεβρουαρίου 2007. Ούτε το ποσοστό αυξήσεων των γεννήσεων δεν έπιασαν και φέτος!

Στατιστική προηγούμενης χρονιάς

Η δικτατορική οργάνωση της Σκοπιάς, για μια χρονιά ακόμα είδε την ανθρωπότητα να στρέφει τα νώτα της στις αιρετικές διακηρύξεις της ψεύτικης αυτής θρησκείας. Παρά τις εντατικές προσπάθειες των σκλάβων της, η Σκοπιά δεν κατάφερε να αποσπάσει αύξηση, παρά μόνο 1,6% επί των μελών της, και να σκλαβώσει 100.000 ανθρώπους, κυρίως παιδιά οπαδών της, που αποκομμένοι από τον έξω κόσμο, ακολούθησαν την παράδοση των γονιών τους αγνοώντας τα ντοκουμέντα.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το ποσοστό αυτό είναι για τη Σκοπιά το δεύτερο χειρότερο ποσοστό αυξήσεων, στα τελευταία χρόνια! Μόνο η προηγούμενη χρονιά ήταν χειρότερη, με ποσοστό 1,3% επί των μελών τους. Ποσοστό μικρότερο από το ρυθμό αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού, που σημαίνει ότι όχι μόνο δεν αυξάνει η Σκοπιά την ποσοστιαία παγκόσμια θέση της, αλλά στην πραγματικότητα χάνει έδαφος επί του παγκοσμίου πληθυσμού. Έτσι, η Σκοπιά τη χρονιά αυτή, έφθασε σε έναν μέσο όρο οπαδών της, 6.491.775, έναντι 6.390.022 που είχε το 2005. Και αυτή η κατάσταση είναι ενδιαφέρον ότι επιβεβαιώνει τα όσα η Σκοπιά ισχυρίζεται αυτόν τον καιρό, για πτώση των ψεύτικων θρησκειών σαν κι αυτήν την ίδια.

Η Σκοπιά επίσης, αν και αυξήθηκε κατά 20.000 μέλη περισσότερο από την προηγούμενη χρονιά, στον αριθμό των ανθρώπων που βάπτισε στο όνομα "της από το Πνεύμα κατευθυνόμενης οργάνωσης" (κατά παράβασιν της Αγίας Γραφής), οι βαπτισμένοι της παρέμειναν σχεδόν στα περσινά πλαίσια. Βάπτισε λοιπόν 248.327 νέα της θύματα, έναντι 247.631 που είχε βαπτίσει την προηγούμενη χρονιά. Εύλογα αναρρωτιέται λοιπόν κανείς τα εξής δύο πράγματα:

1. Πώς είναι δυνατόν να είχε αυξήσεις 20.000 περισσότερες από την περασμένη χρονιά, και οι βαπτισμένοι της να είναι μόνο 1.000 περισσότεροι; Οι υπόλοιποι 19.000 γιατί δεν βαπτίσθηκαν; Μήπως επειδή γνωρίζουν ότι αν βαπτισθούν, θα μπορεί μετά η Σκοπιά να τους αποκόψει, και αποφεύγουν αυτό το βάπτισμα, "όπως ο Διάβολος το λιβάνι";

2. Και το δεύτερο ερώτημα, είναι και αυτή τη χρονιά: Πώς γίνεται να έχουν βαπτισθεί 248.327, και να αυξήθηκε και αυτή τη χρονιά μόνο κατά 100.000 άτομα; Γιατί αν λογαριάσουμε τη θνησιμότητα κατά 1% τον χρόνο επί των μελών της, που είναι 63.800, και τους αφαιρέσουμε αυτούς μαζί με τους 100.000 νεο-εισερχόμενους σε αυτήν, από τους 248.000 νεο-βαπτισμένους της, μας μένουν άλλοι 84.000. Τι έγιναν αυτοί; Γιατί δεν είναι στο σύνολο; Προφανώς αποχώρησαν από τη Σκοπιά ή αποκόπηκαν! Το 1/3 των βαπτιζόμενων, ξαναφεύγει τρέχοντας από τη δικτατορία της Σκοπιάς!

Και τη νέα αυτή χρονιά, παρατηρούμε στην παγκόσμια έκθεσή τους, ότι οι ανεπτυγμένες χώρες εξακολουθούν να διώχνουν τη Σκοπιά από τον πολιτισμένο κόσμο. Από μειώσεις ή σταθεροποιήσεις του ποσοστού, μέχρι το πολύ 1% και σπανιότατα 2, ίσα για να διατηρήσουν την αναλογία τους σε κάποιες χώρες. Στην έδρα τους, στις ΗΠΑ, έφθασαν μετά βίας το 1%, παρά την μεγάλη αύξηση πληθυσμού που υπάρχει στη χώρα αυτή.

Η Αργεντινή παραμένει για δεύτερη χρονιά στο 0%, παρά τα περασμένα χρόνια που η Σκοπιά την είχε ως υπόδειγμα αυξήσεων. Ομοίως και η Ιταλία παραμένει στο 1%, ενώ το παλιό καμάρι της Σκοπιάς η Ιαπωνία, έχασε 40 άτομα από το δυναμικό της, με ένα ποσοστό 0% και πάλι. Είναι ίσως η πρώτη χρονιά εδώ και πάρα πολύν καιρό που η Ιαπωνία παρουσιάζει για τη σκοπιά μείωση, έστω και οριακή.

Το Μεξικό που την περασμένη χρονιά είχε πέσει στο 1%, αυτή τη χρονιά διατηρεί την αναλογία των Μαρτύρων επί της αύξησης του πληθυσμού, με μία αύξηση 2%. Όσο για την Πολωνία, που ήταν και αυτή το καμάρι της Σκοπιάς, πλέον περνάει σε αρνητικό πρόσημο, με -1%.

Όπως η Πολωνία, έτσι και οι υπόλοιπες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, καθώς μαθαίνουν το βίο και την πολιτεία της Σκοπιάς, μειώνουν τα ποσοστά αυξήσεως των αφελών. Και όσο γίνονται κοινωνοί των νέων τεχνολογιών της πληροφόρησης, όλο και περισσότερο θα κλείνουν την πόρτα τους στους δικτατορίσκους τους Μπρούκλυν.

Η Λιθουανία και πάλι περιόρισε την αύξηση της Σκοπιάς στο 1%, δείχνοντας ότι εκεί η Σκοπιά παραπαίει. Να θυμίσουμε ότι προ τεσσάρων ετών εκεί η Σκοπιά είχε αύξηση 7,4%! Φαίνεται όμως ότι πλέον κι εκεί ο κόσμος τους έμαθε καλά τους Φαρισαίους της Σκοπιάς. Λίγο ακόμα θέλει να πληροφορηθεί και η Ρωσία, γιατί εξακολουθεί να τροφοδοτεί με νέα θύματα τη Σκοπιά, με ένα ποσοστό 3% αύξησης όπως και την περασμένη χρονιά. Πάντως, ελπίζουμε ότι ποσοστά της τάξης του 5% που είχαμε εκεί προ δύο ετών, δεν θα ξαναδούμε.

Η Σερβία με 0%, συνέχισε να μετράει αντίστροφα για τη Σκοπιά. Καιρός να ξεκουμπίζεται η αίρεση αυτή από τη Χριστιανική αυτή χώρα.

Το πλέον ενδιαφέρον όμως της χρονιάς αυτής, είναι η Αλβανία. Εκεί τα θύματα χρόνο με το χρόνο στερεύουν για τη Σκοπιά. Η πτωτική πορεία της προπαγάνδας της Σκοπιάς, είναι εμφανέστατη, αν δούμε τα περασμένα χρόνια. Εκεί το 2003 οι δούλοι της Σκοπιάς είχαν αυξηθεί κατά 13%, το 2004 κατά 12%, το 2005 κατά 7%, ενώ το 2006 μόνο ένα 2% ήταν οι αφελείς που σκλαβώθηκαν στην αίρεση του Μπρούκλυν. Με το ρυθμό αυτό, σύντομα θα δούμε και εκθετική μείωση!

Ομοίως και η Λευκορωσία, συνεχίζει την καθοδική πορεία των ποσοστών αύξησης της Σκοπιάς σε σειρά ετών, όταν από το 2003 και μετά, τα ποσοστά της ακολούθησαν την εξής πτωτική πορεία: Έπεσαν από το 11% στο 5% το 2004, το 2005 στο 4%, και το 2006 στο 3%. Αν και σταθερή η πτώση επιρροής της Σκοπιάς, η Αλβανία τελικά και απροσδόκητα τους ξεπέρασε!

Η Ρουμανία συνεχίζει την πτώση των μελών της Σκοπιάς στην επικράτειά της, αν και επιβραδυνόμενη, ενώ η Βουλγαρία εξακολουθεί να πληρώνει φόρο αίματος στη Σκοπιά, με μια αύξηση 5% τη χρονιά που πέρασε. Πράγματι θλιβερό για μια Χριστιανική χώρα, που όμως η αθεϊστική περίοδος της στέρησαν τη γνώση της παράδοσής της, ώστε να το πληρώνει τώρα τόσο ακριβά σε ζωές ανθρώπων.

 

Τη χρονιά αυτή που πέρασε, απ' ό,τι δείχνουν οι στατιστικές της Σκοπιάς, τα ποσοστά της τα διόγκωσαν κυρίως οι τριτοκοσμικές χώρες, ειδικά οι Αφρικανικές. Ο λαός της Αφρικής, εκτός από τη φτώχεια, την πείνα, τις αρρώστιες και το AIDS, πλέον πληρώνει φόρο αίματος και στη διανοητική ίωση της Σκοπιάς. Χώρες σαν την Γκάνα (4%) και την Κένυα (5%), συσσωρεύουν για τη Σκοπιά ισχύ να ταλαιπωρεί τους λαούς με δικτατορικές πρακτικές αποκοπής, και να τους εξαπατά με ψεύδη σαν την δήθεν πτώση της Ιερουσαλήμ το 607 π.Χ., και τη δήθεν αόρατη παρουσία του Χριστού το 1914.

Ινδονησία, Ινδία και Μαλαισία, συνεχίζουν τα σχετικά υψηλά ποσοστά αύξησης των οπαδών της Σκοπιάς στα εδάφη τους (3,4 και 5%), ώσπου κι εκεί να γνωρίσουν οι άνθρωποι τι εστί Σκοπιά.

Ίσως στις τριτοκοσμικές αυτές χώρες, η προώθηση της τεχνολογίας που θα κάνει δυνατή τη χρήση φθηνών υπολογιστών και Ίντερνετ, κάνει δυνατή την απελευθέρωση των ανθρώπων αυτών, τόσο από την ειδωλολατρία στην οποία βρίσκονται, όσο και από δικτατορικές σέκτες που σαν τη Σκοπιά υποδουλώνουν τους λαούς τους.

Στην Ελλάδα, ο αριθμός των αφελών γίνονται υποχείρια της Σκοπιάς, φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί στους 28.000, με ποσοστό 0%, καθώς μόνο 14 νέοι οπαδοί εμφανίζονται στη στατιστική. Οι Μάρτυρες της Σκοπιάς στην Ελλάδα, δεν μπορούν πλέον να συγκρατήσουν στην αίρεση ούτε καν τα παιδιά τους! Πόσο μάλλον τους ξένους!

Παρ' όλα αυτά, οι νεοβαπτισμένοι εμφανίζονται κατά 50 θύματα περισσότεροι από την περασμένη χρονιά, 566 στον αριθμό, αλλά εν τούτοις λιγότεροι κατά 50 από την προ-περασμένη χρονιά. Και αν υπολογίσουμε τους μόνο 14 που προστέθηκαν στον αριθμό της στατιστικής, και τους νεκρούς της Σκοπιάς που απαρνήθηκαν την ουράνια Βασιλεία του Κυρίου, τους οποίους υπολογίζουμε σε 280 (ποσοστό 1%), φανερώνεται ότι ακόμα κάπου 250 άνθρωποι στη χώρα μας, υφίστανται τη νέα αυτή χρονιά την ψυχολογική και κοινωνική βία της αποκοπής, από το αντιχριστιανικό σύστημα μίσους της Σκοπιάς.

Το ευχάριστο είναι ότι η Κύπρος τη νέα χρονιά, μείωσε το ποσοστό αύξησης της Σκοπιάς από το 2% που ήταν, στο 1%, καθώς μόνο 21 νέοι Μάρτυρες την περασμένη χρονιά, εγκλωβίστηκαν σε αυτή. Ήδη κι εκεί το ποσοστό αύξησης της Σκοπιάς, είναι λιγότερο από την αύξηση του πληθυσμού.

 

Τέλος, όσον αφορά πάλι τη γενική στατιστική, αυτοί που πήραν από τα "εμβλήματα", (εφ' όσον η Σκοπιά δεν έχει τη Χάρη του Θεού για να μεταβάλλει τα τίμια δώρα σε Σώμα και Αίμα Κυρίου όπως συμβαίνει στην Εκκλησία, και τα χρησιμοποιεί ως σύμβολα), τη χρονιά αυτή ήταν 8.758. Αυτό αποτελεί ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τη δογματική της Σκοπιάς, σύμφωνα με την οποία αυτός ο αριθμός πρέπει να μειώνεται και όχι να αυξάνει, γιατί υποτίθεται ότι όσοι προστίθενται στον αριθμό αυτόν, είναι "αντικαταστάτες" άλλων μελών των 144.000 που "έπεσαν" από την πίστη. Βεβαίως αυτή τη χρονιά οι "αντικαταστάτες" αυτοί ήταν 234 περισσότεροι από την περασμένη χρονιά. Και αυτό δείχνει τη σαθρότητα της δογματικής της Σκοπιάς, που παρά την έντονη προπαγάνδα που κάνει στα θύματά της για να "επιλέγουν" επίγεια προοπτική και όχι ουράνια, όλο και περισσότεροι απ' αυτούς της χαλούν τα σχέδια. Γιατί με το ρυθμό αυτό, αποδεικνύεται είτε ότι οι 144.000 ήταν πολύ περισσότεροι, είτε ότι όλα τα παλιά μέλη του "Πιστού και Φρονίμου Δούλου" ήταν σκάρτοι άνθρωποι και ψευτοχριστιανοί, και θέλουν αντικαταστάτες, είτε ότι τα σημερινά μέλη των 144.000 που διαρκώς προστίθενται, είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, και αδίκως διεκδικούν τη θέση των δικαίων. Τι να κάνουμε; Οι θέσεις για ουράνια βασιλεία κατά τη Σκοπιά είναι... περιορισμένες! Κάποιοι πρέπει να μείνουν... αδιόριστοι!

Στο θέμα της βεβήλωσης της Θείας Κοινωνίας που επιτελεί η Σκοπιά κάθε χρόνο με την παρωδία της "Ανάμνησης", παραβρέθηκαν 16.675.113. Και αυτοί ναι μεν είναι περισσότεροι από την περασμένη χρονιά, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν λιγότεροι κατά 100.000 από την προ-περασμένη χρονιά. Πλέον, με το σταγονόμετρο μετρούν τα νέα υποψήφια θύματά τους. Γιατί βεβαίως η "Ανάμνηση" για τη Σκοπιά, κάθε άλλο παρά ιερή τελετή είναι. Αποτελεί μέτρο των υποψήφιων θυμάτων της κάθε χρόνο! Γι' αυτό την ημέρα εκείνη βάζουν "λυτούς και δεμένους" να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στη γιορτή τους, ώστε να γνωρίζουν στατιστικά τους "ενδιαφερομένους" για τη θρησκεία τους.

 

Ως ανασκόπηση λοιπόν της στατιστικής αυτής, λέμε ότι τη χρονιά που πέρασε, οι οπαδοί της Σκοπιάς δραστηριοποιήθηκαν περισσότερο, αλλά αν και ξεπέρασαν σε επιδόσεις την προηγούμενη χρονιά, εξακολουθούν να είναι πολύ πιο χαμηλά από περασμένες εποχές, όπου ο κόσμος ήταν απληροφόρητος. Γι' αυτό ακόμα τους στηρίζουν τριτοκοσμικές χώρες, όπου η πληροφόρηση είναι περιορισμένη, όπως και οι αγράμματοι που πείθονται από τα γελοία δόγματα της Σκοπιάς. Και το πλέον ευχάριστο, είναι ότι πλέον στις πρώην Κομμουνιστικές χώρες, όσο η Σκοπιά και οι μεθοδείες της γίνονται γνωστές, τόσο οι Ορθόδοξοι αυτοί λαοί της γυρνούν την πλάτη, και στρέφονται στην Εκκλησία του Χριστού την οποία τους είχε στερήσει ο Κομμουνισμός για χρόνια, με διωγμούς και απαγορεύσεις. Εκεί τα τελευταία θύματα της Σκοπιάς όλο και λιγοστεύουν.

Είθε σύντομα να εξαφανισθεί τελείως από τον κόσμο αυτή η συμμορία, καθώς παντού ανατέλλει η Ορθοδοξία!

 

Ν. Μ.

Δημιουργία αρχείου: 29-1-2007.

Τελευταία ενημέρωση: 30-1-2007.

ΕΠΑΝΩ