B΄ Μέρος: Η συσχέτιση του φαινομένου των UFO με τη δράση των σκοτεινών πνευματικών δυνάμεων
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8ο.
UFO και "στοιχειά": Βίοι παράλληλοι
H. Οι έντονες δυσωδίες
Οπότε έχει αναφερθεί κάποια μυρωδιά στις εμφανίσεις των UFΟ, αυτή είναι από ενοχλητική μέχρι απωθητική. Οι απλά ενοχλητικές μυρωδιές είναι συνήθως «τεχνολογικού» χημικού τύπου (όζον κτλ.), ενώ οι απωθητικές είναι ποικίλων ειδών και δεν... αντέχονται! Παράδειγμα: μυρωδιές καμένης σάρκας, κλούβιου αυγού, βόθρου και... καλύτερα να μη συνεχίσουμε...
Παρόμοιες μυρωδιές οσμίζονται όσοι έχουν «παρτίδες» με ακάθαρτα πνεύματα. Μη γελάσετε, υπάρχουν και ιστορίες με δυσώδεις... πορδές που βγαίνουν απ' αυτά! Κι εδώ φαίνεται πώς η μιαρή, ακάθαρτη φύση αυτών των πνευμάτων αντανακλάται και στην οσμή τους. Δεν είναι καθόλου παράξενο το ότι και τα τσουπακάμπρας του Πορτο Ρίκο βρωμάνε, όπως και άλλα τέτοια πλάσματα.
Η όχι και τόσο ευχάριστη μυρωδιά του θειαφιού είναι η πιο συνηθισμένη στις εμφανίσεις των UFΟ και των «ναυτών» τους. Οι αρχαίες παραδόσεις προσδιορίζουν σαφέστατα ότι δράκοι, τέρατα κτλ., και ο ίδιος ο Σατανάς σχετίζονται με βρώμες και μυρωδιά από θειάφι. Τα ακάθαρτα, μιαρά πνεύματα, που εχθρεύονται την κάθαρση του ανθρώπου, δεν είναι δυνατόν να... ευωδιάζουν! Ανάλογες οσμές πλανώνταν κοντά σε... μάγισσες και σε δαιμονισμένους.
Στην αντίθετη πλευρά, οι εμφανίσεις αγγέλων συνοδεύονται από ευχάριστες δροσερές μυρωδιές. Η νεαρή Βρετανίδα Θεολόγος Έμμι Χίθκοουτ, έγραφε (1998) την πρώτη επιστημονική μελέτη για αγγέλους, στηριζόμενη σε εκατοντάδες μαρτυρίες. Η εμφάνιση των αγγέλων, συμπέρανε η Βρετανίδα, συνοδεύεται σχεδόν πάντα με ευωδιές λουλουδιών[i].
Ανεξήγητη ευωδιά γεμίζει επίσης το χώρο που φυλάσσονται τα λείψανα πολλών Αγίων της Ορθοδοξίας. Παρόμοια ευωδιά έχουν μυρίσει πολλοί οδοιπόροι και ασκητές σε πολλά σημεία του Αγ. Όρους, ειδικά στο νότιο τμήμα του, εκεί όπου ασκήτεψε ο Άγ. Νείλος ο Μυροβλύτης και Θαυματουργός (1601-1651), που ανάβλυζε από τον τάφο του μύρο ευωδιαστό. Για τον ίδιο λόγο ο Άγ. Δημήτριος ονομάστηκε κι αυτός Μυροβλύτης (3ος αι. μ.Χ.). Ο τάφος του στη Θεσσαλονίκη έβγαζε θαυματουργικό μύρο, που δε στέρευε.
Συμπέρασμα: Η ευωδιά είναι αρετή, η δυσοσμία είναι κακία. Ό,τιδήποτε ουράνιο αναδύει ευωδιά. Αντίθετα, ό,τιδήποτε καταχθόνιο μεταφέρει τη δυσωδία της σαπίλας από τον κάτω κόσμο... Ακόμα και σ' αυτό όμως ας κρατάμε τις επιφυλάξεις μας...
Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο
Δημιουργία αρχείου: 21-6-2005.
Τελευταία ενημέρωση: 11-7-2005.