Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Κεντρική Σελίδα

Επιθέσεις

Πώς να αναπροσαρμόσετε τους προβληματικούς δεσμούς τής ΟΟΔΕ που ίσως επικολλήσατε, με την ΣΩΣΤΗ παλιά της διεύθυνση: www.oodegr.com

Τι μπορείτε να κάνετε για τους χαμένους δεσμούς τής ΟΟΔΕ

που στέλνουν προς τον ιστότοπο τής "Κατάνυξης"

Για να μη χάσετε τις παραπομπές σας

 

Όπως δυστυχώς θα παρατηρήσατε, στα μέσα Φεβρουαρίου 2017 οι περισσότεροι δεσμοί που έδειχναν προς τον ιστότοπο τής ΟΟΔΕ, έστελναν τους αναγνώστες μας, με ανακατεύθυνση, ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ,  προς τον ιστότοπο τής "Κατάνυξης", με την οποία δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση!

Οι διευθύνσεις μας: "oodegr.co" και "oode.info", δεν ανήκουν πλέον στην ΟΟΔΕ, και στέλνουν τους αναγνώστες σε έναν άσχετο με εμάς ιστότοπο που ΔΕΝ επέλεξαν ούτε αυτοί ούτε εμείς.

Αυτό επίσης σημαίνει ότι χιλιάδες δεσμοί τους οποίους είχαν επικολλήσει και χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες αναγνώστες τής ΟΟΔΕ, σε φόρουμ, στο Φέισμπουκ, σε Μπλογκς και σε πλήθος ιστοτόπων, είτε θα οδηγούν σε λάθος αρχεία, είτε θα χαθούν.

Αν λοιπόν έχετε επικολλήσει κάπου δεσμούς προς τα ντομέιν: "oodegr.co" και "oode.info" και θέλετε να τους κάνετε να δείχνουν προς το σωστό τους περιεχόμενο, μπορείτε να κάνετε το εξής:

Επιλέξτε "επεξεργασία" τού σχολίου ή τού δεσμού, και στη θέση τους βάλτε την αρχική διεύθυνση τής ΟΟΔΕ:

"oodegr.com".

Θα πρέπει να αλλάξετε ΤΟ ΠΡΩΤΟ μόνο μέρος τού δεσμού, αφήνοντας τη συνέχεια όπως είναι. Για παράδειγμα, αν η διεύθυνση είναι: http://oodegr.co/oode/dogma/adogmatismos1.htm, θα προσθέσετε ένα "m" μετά το ".co", και θα γίνει: http://oodegr.com/oode/dogma/adogmatismos1.htm

Ομοίως και σε διευθύνσεις σαν αυτή: "http://oode.info/oode/dogma/adogmatismos1.htm, θα τις αντικαταστήσετε ως εξής: http://oodegr.com/oode/dogma/adogmatismos1.htm

Τελειώνοντας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας για την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που προκλήθηκε.

Ευελπιστούμε να σας αποζημιώσουμε με γενική ανανέωση σε πλήθος τομέων τής ΟΟΔΕ, από πολλούς νέους συνεργάτες μας...

Εκ μέρους όλων τών συνεργατών τής ΟΟΔΕ.

Δημιουργία αρχείου: 16-2-2017.

Τελευταία μορφοποίηση: 16-2-2017.

ΕΠΑΝΩ