Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας Ερωτήσεις αναγνωστών για την ΟΟΔΕ

 

Τι είναι η ΟΟΔΕ;

 

"Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας" (ΟΟΔΕ), είναι το όνομα της ιστοσελίδας μιας παρέας Ορθοδόξων Χριστιανών, που έχει ως κύριο μέλημά της, τη μελέτη, οριοθέτηση, καταγραφή και δημοσίευση της Χριστιανικής πίστης.

Ο αριθμός των μελών μας δεν είναι σαφώς καθορισμένος, γιατί συνεργαζόμαστε με πολλές άλλες Ορθόδοξες ομάδες, ή μεμονωμένους χρήστες του Διαδικτύου, και όχι μόνο. Και όταν τα μέλη της Εκκλησίας του Χριστού συνεργάζονται, δεν έχουν σαφές νόημα τα ονόματα και οι ομάδες που προσδιορίζονται από αυτά. Επειδή κάθε Χριστιανός, είναι μέλος Χριστού, και συνεργάτης όλων των άλλων μελών της Εκκλησίας του Χριστού. Γι' αυτό μπορείτε να βρείτε τα ίδια κείμενα, όχι μόνο στην ΟΟΔΕ, αλλά και σε άλλες ιστοσελίδες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, ή έχουμε κοινούς συνεργάτες.

Η ΟΟΔΕ, ανήκει σε μια ευρύτερη Χριστιανική διαδικτυακή (και όχι μόνο) ομάδα, στην Ορθόδοξη Απολογητική Ομάδα "Παναγία η Ιεροσολυμίτισσα", η οποία λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως η ΟΟΔΕ, και περιέχει πολλές συνεργαζόμενες ιστοσελίδες και διαδικτυακούς τόπους, και διαρκώς διευρύνεται, και σκοπό έχει, την απολογία προς τους εχθρούς της πίστης.

Δημιουργία αρχείου: 8-2-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 8-2-2005.

ΕΠΑΝΩ