Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας Ερωτήσεις αναγνωστών για την ΟΟΔΕ

 

Ποιος σας χρηματοδοτεί;

 

Δεν μας χρηματοδοτεί κανένας. Τα λιγοστά έξοδα που απαιτούνται για τη συντήρηση μιας ιστοσελίδας, καταβάλλονται από τα μέλη της ΟΟΔΕ.

Στην αρχή της λειτουργίας της ιστοσελίδας μας, είχαμε στην ιστοσελίδα έκκληση για οικονομική βοήθεια από όποιον ήθελε, γιατί δεν γνωρίζαμε τι έξοδα θα χρειαζόμασταν στη συνέχεια, μια και μας έλειπαν βασικά τερματικά και προγράμματα. Όμως αυτά τελικά τα βρήκαμε και τα αγοράσαμε μόνοι μας, και δεν χρειάσθηκε ποτέ να χρησιμοποιήσουμε μια τέτοια βοήθεια. Αυτός είναι και ο λόγος που την αρνηθήκαμε όταν μας προσφέρθηκε μία φορά μόνο, από κάποιον αναγνώστη της ιστοσελίδας μας.

Επειδή δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε χρήματα λοιπόν, τελικά αποσύραμε εκείνη την έκκληση για οικονομική στήριξη, μια και ο Θεός φρόντισε ως τώρα να μπορούμε να συντηρούμε την ΟΟΔΕ μόνοι μας. Πολύ δε περισσότερο τώρα, που έχουμε πλέον πολλούς συνεργάτες. Γιατί τη στήριξη υπό μορφήν έρευνας, κειμένων και άρθρων εξακολουθούμε να τη χρειαζόμαστε. Και με τη βοήθεια του Θεού, έχουμε πλέον πολλούς εθελοντές που εργάζονται ακούραστα για όλα αυτά.

Η ΟΟΔΕ λοιπόν δεν έχει εξωτερικούς πόρους. Ούτε καν κοινό ταμείο. Όταν χρειάζεται κάτι να αγορασθεί, (π.χ. χώρος στο Ίντερνετ), μοιράζουμε τα έξοδα και τα πληρώνουμε άμεσα. Η ΟΟΔΕ, είναι ένα Ορθόδοξο περιοδικό , που αυτοχρηματοδοτείται. 

Για την κατασκευή ιστοσελίδων, δεν έχουμε κανένα έξοδο. Τις κατασκευάζουμε μόνοι μας στις ελεύθερες ώρες μας. Μάλιστα είναι πλέον πολλές αυτές οι "εργατοώρες" που διαθέτουμε, γιατί έχουμε πλέον πολλούς συνεργάτες από όλο τον κόσμο, που όλοι μαζί εργάζονται για την προώθηση του Χριστιανικού Ευαγγελίου στο Ίντερνετ.

Δημιουργία αρχείου: 9-2-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 9-2-2005.

ΕΠΑΝΩ