Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Κεντρική Σελίδα

Κοινωνία - Οικογένεια

Δήλωση τού έτους 2013 τής Συνάξεως περί Γάμου και Σεξουαλικότητας * Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία καταδικάζει την νομοθεσία περί «γκέϊ γάμου» σε Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία * Οι πολιτικοί που στηρίζουν τον νόμο για τα ίσα δικαιώματα των γκέϋ πιθανόν να αφορισθούν – λέει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Μολδαβίας * Εκκλησία και Σύμφωνο Συμβίωσης * Είναι η ομοφυλοφιλία ελάττωμα; * Ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος και η οικογενειακή ζωή * Προγαμιαίες σχέσεις Μεταγαμιαίων ανθρώπων * Ο Γάμος ως μυστήριο * Ομοφυλόφιλοι κατά τών γκέι Οικογενειών * Αναγνώριση συμβίωσης ομοφύλων: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ * Σιατίστης Παύλος: ''Ετοιμάζεται προγκρόμ εναντίον κάθε ελεύθερου πολίτη που έχει άποψη'' * Ομοφοβία ή Ετεροφοβία;

Ομοφυλοφιλία

Κοινωνία, ώρα μηδέν

Παναγιώτα Σκόφιλτ

 

Αναδημοσίευση από: Περιοδικό «ΝΕΩ(Ν)ΣΚΟΠΗΣΗ», Τεύχος 52, Μάιος-Αύγουστος 2018, Του Ορθοδόξου Πνευματικού Κέντρου Λεμεσού.

 

Παρελάσεις Περηφάνειας

Παράνοια, αίσχος, βεβήλωση... Λέξεις που κρίνονται πολύ φτωχές για να περιγράψουν αυτά που χαρακτηρίζουν το Κίνημα τών Ομοφυλοφίλων και τις ανά το παγκόσμο παρελάσεις τους και τα όσα διαδραματίζονται πριν, κατά και μετά από αυτές, τις οποίες μάλιστα αποκαλούν προκλητικά και ανερυθρίαστα «Παρελάσεις Περηφάνειας».

Οι Παρελάσεις αυτές ξεκίνησαν ως πορείες σε ανάμνηση τών γεγονότων τού γκέϋ κλάμπ Stonewall τής Ν. Υόρκης τον  Ιούνιο τού 1969, όταν η Αστυνομία έκανε έφοδο σαυτό  με την κατηγορία τής παράνομης πώλησης οινοπνεύματος.

Οι 200 περίπου θαμώνες αντέδρασαν βίαια πετώντας πέτρες, μπουκάλια και καλάθους απορριμμάτων όταν η Αστυνομία προέβη σε συλλήψεις μελών τού προσωπικού και κάποιων τρανσέξουαλ. Τις επόμενες μέρες αρκετοί  ομοφυλόφιλοι μαζεύονταν εκεί για να διαμαρτυρηθούν φιλώντας και  χλευάζοντας την Αστυνομία.

Αυτή ήταν η αρχή τής οργάνωσής τους και τών διεκδικήσεών τους (ανάκληση νόμου για σοδομισμό, παρενόχληση από την Αστυνομία κ.λπ.).

Τον επόμενο χρόνο έγινε πορεία σε ανάμνηση τού γεγονότος και το 1999 το Stonewall μπαρ ανακηρύχθηκε Μνημείο Εθνικής Κληρονομιάς!!!

Το 1972, κατόπιν εισήγησης τού ομοφυλόφιλου ψυχιάτρου Τζων Φρίερ, η ομοφυλοφιλία αφαιρέθηκε από τον κατάλογο τών ασθενειών τής Αμερικανικής Ψυχιατρικής Ένωσης, πράγμα που δεν έγινε με καμμιάν άλλη ασθένεια.

Σήμερα εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο και αποτελεί απορίας άξιον γιατί, ενώ σε αρκετές χώρες κέρδισαν δια νόμου τις διεκδικήσεις τους, όπως το να τελούν γάμους και να υιοθετούν παιδιά, εξακολουθούν να πραγματοποιούν τις παρελάσεις τους και να διεκδικούν δήθεν τα δικαιώματά τους!...

Αναντίρρητα, όλα αυτά δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε απλά, αλλά ούτε και αμελητέα.

Επίσης ενώ οι ειδικοί λένε πως σε αναλογία πληθυσμού το ποσοστό τών ομοφυλοφίλων κυμαίνεται, ανάλογα με την χώρα, μεταξύ 1.1% και 1.3% οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι το ανεβάζουν σε 10%.

Κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ

Λέξεις όπως: Ομοφοβία, Τρανσοφοβία, ΛΟΑΤΚΙ, LGBTIQ, Έμφυλη βία, Θεωρία τού φύλου, Αμφιφυλόφιλοι, Ετεροφυλόφιλοι, Τράνς, Cisgender, Intersex, Queer  και πλείστες όσες άλλες, είναι λέξεις που όχι μόνον μπήκαν στο λεξιλόγιό μας τα τελευταία χρόνια, αλλά κουβαλούν την δική τους σημασία και προορισμό όσον αφορά στο Κίνημα τών Ομοφυλοφίλων, αρχικά, που στην συνέχεια εξελίχθηκε σε μια καλπάζουσα, καταστροφική και σαρωτική λαίλαπα που στο πέρασμά της απειλεί να αφανίσει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα περί Οικογένειας, Κοινωνίας, Έθνους, Θρησκείας, Παιδείας, Ηθικής, κ.λπ.

Στα μέσα τής δεκαετίας τού 1980  η Κοινότητα τών Γκέϋ θεώρησε ότι ο όρος αυτός δεν αντιπροσώπευε επακριβώς εκείνους στους οποίους αναφερόταν και έτσι μετωνομάστηκε σε LGB (Λεσβίες,  Γκέϋ, Αμφιφυλόφιλοι). Μερικά χρόνια αργότερα (1996) άρχισαν να προστίθενται και άλλες ομάδες με  άλλους αυτοπροσδιορισμούς (Queer ή Questioning -αυτοί που ακόμα ψάχνονται για την σεξουαλική τους κατεύθυνση-, Transgender-αυτοί που δεν συμφωνούν με το φύλο που τους αποδόθηκε κατά την γέννησή τους!!!, Intersex και Pansexual), και έτσι το όνομα άλλαξε σε          LGBTQIP. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το Π στο τέλος μπήκε για να στεγάσει τους παιδόφιλους, αλλά προς το παρόν λόγω κάποιων αντιδράσεων, δεν υιοθετείται ακόμα. Πάντως αναμένεται ότι κάθε είδους διαστροφή και κάθε είδους αποκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά θα βρει στέγη στο Κίνημα αυτό.

 

Ομοφυλοφιλία και Νέα Τάξη Πραγμάτων

«Η προώθηση τής ομοφυλοφιλίας και τών συναφών σεξουαλικών παρεκκλίσεων αποτελεί τυπικό παράδειγμα τών στοχεύσεων και τού τρόπου δράσεως τής λεγομένης Νέας Εποχής και τής συνυφασμένης με αυτήν «Νέας Τάξεως Πραγμάτων». Δεν είναι τυχαία και η σημαία με τα χρώματα τής ίριδος (τού ουράνιου τόξου), που έχει ως έμβλημα η κίνηση τών ομοφυλοφίλων από το 1978. Το ουράνιο τόξο είναι το κατ εξοχήν σύμβολο τής κίνησης τής «Νέας Εποχής»...Η λεγομένη Νέα Εποχή επιδιώκει εδώ και χρόνια να γκρεμίσει τα σύνορα μεταξύ τών κρατών, με τελικό στόχο την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης ή διακυβέρνησης... Μια παγκόσμια κυβέρνηση (στην πραγματικότητα μια παγκόσμια δικτατορία) με επικεφαλής έναν παγκόσμιο κυβερνή­τη. Για να επιτύχουν αυτό τον στόχο, που προωθούν οι σκοτεινές δυνάμεις, δεν θέλουν κοινωνία με συνοχή.... Αυτό επιτυγχάνεται μέσω τής διανοητικής χειραγώγησης, μέσω τής πλύσης εγκεφάλου, που γίνεται κυρίως μέσα από τα λεγόμενα Μ.Μ.Ε. και κυρίως την τηλεόραση.. Σ αυτή τη στρατηγική εντάσσεται και η κοινωνική και θεσμική νομιμοποίηση τής ομοφυλοφιλίας αλλά -γιατί όχι;-και η νομιμοποίηση αύριο-μεθαύριο και άλλων νοσηρών φαινομένων και κοινωνικών μαστίγων. Παραδείγμα­τος χάριν στην Ολλανδία εδώ και δύο-τρία χρόνια λειτουργεί νόμιμα πολιτικό κόμμα, που είναι υπέρ τής παιδεραστίας. Στη Γερμανία, από πέρυ­σι, λειτουργούν νόμιμα οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες...» (Μοναχός Αρσένιος Βλιαγκόφτης, Δρ Θεολογίας).

 

Γκέϋ« Αγία Γραφή»

Βδέλυγμα αποτελεί και η έκδοση Αγίας Γραφής που φέρει σταυρό στα χρώματα τού ουράνιου τόξου. Τα κείμενα έχουν αλλοιωθεί και αφαιρέθηκαν λέξεις όπως αμαρτωλοί,  πόρνοι, ειδωλολάτρες, μοιχοί, μαλακοί, αρσενοκοίτες σοδομίτες, αρσενοκοίτες κ.λπ. και αντικαταστάθηκαν με άλλες πιο ήπιας μορφής, όπως «ηθικά αδύναμοι». Επίσης στο χωρίο που αναφέρει η Γραφή πως «δεν πρέπει να συνευρεθείς με άνδρες όπως με γυναίκες: είναι βδέλυγμα», στην δική τους «Βίβλο» αναφέρει πως, «δεν πρέπει να συνευρεθείς με άνδρες όπως με γυναίκες μέσα σε ναό τού Μολώχ: είναι βδέλυγμα», δηλαδή εκτός τού ναού επιτρέπεται!...

 

Τα στάδια τής πολιτισμικής κατάκτησης

Για  να πετύχουν τους στόχους τους, σε όλα τα επίπεδα, δεν υπάρχει τίποτε και κανένας που να μπορεί να τους αντισταθεί. Καμμιά εναντίωση δεν γίνεται αποδεκτή από αυτούς. Στην προσπάθειά τους αυτή δεν σέβονται ούτε ιερόν ούτε όσιο. Σύμφωνα με τον αμερικανό δικηγόρο τού Αντι-Γκέϋ Κινήματος, Scott LIvely, η όλη διαδικασία επικεντρώνεται στην πολιτισμική κατάκτηση 5 σταδίων/βημάτων:

- Α´ στάδιο,  η ανοχή, δηλαδή το δικαίωμα να τους αφήνουν ήσυχους.

- Β´ στάδιο,  η απαίτησή τους για αποδοχή, που σημαίνει αναγνώριση τής ισοτιμίας

- Γ´ στάδιο, η εξύμνηση, δηλαδή επιβάλλεται όλοι να αποδεχθούν την ομοφυλοφιλία και να την προωθούν ως κάτι καλό και πολύτιμο. (Δείτε ποιοί παρευρίσκονται και υποστηρίζουν τις παρελάσεις τους και ποιοί φιγουράρουν ως χορηγοί τους και θα διαπιστώσετε ότι πολιτικοί, κυβερνώντες, κρατικοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές, επιχειρηματίες και ένα σωρό άλλοι γνωστοί και άγνωστοι από όλα τα στρώματα τής υψηλής κοινωνίας δηλώνουν έμπρακτα την στήριξή τους σε σημείο που δεν αφήνει πλέον περιθώρια πως σύντομα ως κοινωνία θα μπούμε στο τέταρτο Δ´ στάδιο).

- Δ´ στάδιο, η επιβεβλημένη συμμετοχή, κατά την οποίαν όλοι πρέπει να συμμετέχουν στην γκέϋ κουλτούρα

- Ε´ στάδιο, η τιμωρία όλων όσων διαφωνούν.

Στην Αμερική όποιος πει κάτι επικριτικό για την Κοινότητα τών Ομοφυλοφίλων αυτόματα αυτό θεωρείται αδίκημα και διώκεται ποινικά. Έτσι ο αμερικανός πολίτης σήμερα, μπορεί να διαφωνεί με ό,τι συμβαίνει, αλλά φοβάται να μιλήσει, γιατί σίγουρα θα τιμωρηθεί. Ο εκφοβισμός αυτός είναι διάχυτος στην καθημερινή ζωή τών αμερικανών.

Ο εφιάλτης λοιπόν τής δικτατορίας τής Ομοφυλοφιλίας δεν είναι μακριά από κοντά μας. Ήδη όλοι γνωρίζουμε ότι σήμερα όποιος τολμήσει να αναφερθεί  επικριτικά για τα πιστεύω και τις πράξεις τους χαρακτηρίζεται ως ρατσιστής, φασίστας, ναζί, ομοφοβικός κ.λπ.

 

Εκστρατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Άνθρωποι, ακόμα και παιδιά σε πολλές χώρες, στερούνται τών βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, σκοτώνονται, βασανίζονται, εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους και αντί οργανισμοί, όπως το Human Rights Campaign που εδράζεται στις Η.Π.Α., να επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας σ αυτούς και στην πραγματική τους ανάγκη για βοήθεια, επιδιώκουν να κηρύττουν πως η ομοφυλοφιλία είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Στον βωμό αυτής τής εκστρατείας δαπανώνται τεράστια ποσά σε όλες τις χώρες για την προώθηση αυτής τής ατζέντας.

Γιαυτό ας μην μάς φαίνεται παράξενο για την έκταση που παίρνουν οι παρελάσεις αυτές ακόμα και στον Τόπο μας. Και δυστυχώς τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα στο    κοντινό μέλλον.

Μέσα από αυτή την μαζική προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου επιχειρείται η αλλαγή τής δομής τής κοινωνίας μας και η κατάργηση κάθε ηθικού φραγμού. Είναι τρομακτικό το πώς απενεχοποείται η διαστροφή και ενοχοποιούνται οι μη ομοφυλόφιλοι για δήθεν ομοφοβική συμπεριφορά. Ο εκφοβισμός άρχισε από καιρό να απλώνει τα πλοκάμια του παντού.

 

Παραδείγματα από την διεθνή σκηνή

Η διάβρωση επιχειρείται εδώ και δεκαετίες και έχει αγγίξει κάθε έκφανση τής κοινωνικής ζωής και όχι μόνον. Κάποιες δειγματοληπτικες αναφορές θα μάς βοηθήσουν να δούμε λίγο πιο βαθειά το ζήτημα.

Ο ομοφυλόφιλος Γερμανός ευαγγελικός πάστορας ισχυρίζεται ότι ο Απόστολος Παύλος λανθάνεται σχετικά με τα όσα γράφει για τους ομοφυλόφιλους και εάν τον είχε μπροστά του θα τού το έλεγε κατάμουτρα!!!.

Οικογένεια χριστιανών στη Γερμανία καταδικάστηκε σε φυλάκιση γιατί αρνήθηκε να αφήσει τα παιδιά της να παρακολουθήσουν μαθήματα σεξ στο Σχολείο.

Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ το πρώτο βιβλίο στα ελληνικά, (στο εξωτερικό υπάρχουν πάρα πολλά), που προωθεί ως πρότυπο την ομοφυλόφιλη οικογένεια αναφέροντας πως «υπάρχουν  οικογένειες με δύο μαμμάδες ή δύο μπαμπάδες».

 

Θεωρία τού Φύλου

Και επειδή όλα «παίζονται» στην Παιδεία αξίζει να αναφερθούμε στην περιβόητη Θεωρία τού Φύλου που διδάσκεται σε πλείστα όσα πανεπιστήμια και το πώς αυτή γεννήθηκε.

Το 1965 γεννήθηκαν 2 δίδυμα αγοράκια. Κατά την διάρκεια τής περιτομής στο ένα από τα δύο καταστράφηκε το ανδρικό του μόριο. Ο Νεοζηλανδός Εβραίος γιατρός John William Money ανέλαβε να στηρίξει το παιδάκι, δίνοντάς του θηλυκές ορμόνες και αναθέτοντας στους γονείς του να το μεγαλώνουν ως κορίτσι, υποστηρίζοντας την θεωρία πως το φύλο δεν είναι θέμα βιολογίας, αλλά θέμα τού μυαλού. Ο ίδιος το παρακολουθούσε συστηματικά. Το παιδί όμως στην ηλικία τών 11 χρονών άρχισε να διαπιστώνει την ανδρική πλευρά του, οπόταν στα 15 του χρόνια μεταπήδησε στην ανδρική του φύση. Το τραγικό είναι πως ούτε αυτός, αλλά ούτε ο αδελφός του κατάφεραν να έχουν μία φυσιολογική ζωή. Στα 39 τους χρόνια αυτοκτόνησαν και οι δύο. Παρά ταύτα όμως αυτό δεν αναφέρθηκε στα επιστημονικά συγγράμματα τού John Money, η θεωρία τού οποίου διδάσκεται ακόμα.

Στην αποχαυνωμένη, ευνουχισμένη και ερμαφρόδιτη κοινωνία που προσπαθούν να μάς επιβάλουν με κάθε μέσον τα κάθε λογής αφεντικά τής βδελυρής Νέας Τάξης και τής Παγκοσμιοποίησης οφείλουμε να αντισταθούμε σθεναρά, γαντζωμένοι άρρηκτα στην Ορθόδοξη Πίστη και στην Παράδοσή μας. Το χρωστούμε σ αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για μάς, αλλά και στα παιδιά μας.

Δημιουργία αρχείου: 24-9-2018.

Τελευταία μορφοποίηση: 24-9-2018.

ΕΠΑΝΩ