Ελληνικός παρατηρητής τής Εταιρίας Σκοπιά Μέθοδοι της Σκοπιάς Κεντρική σελίδα τής ΟΟΔΕ

Κεντρική σελίδα ΟΟΔΕ // Μια αυτοπαρουσίαση του Μορφέα

Εγκλωβισμένος ως την ώρα της αλήθειας

Καθώς διάβαζα το μήνυμα αυτό που λάβαμε από έναν "Μάρτυρα τού Ιεχωβά", δεν μπόρεσα να κρατήσω τα δάκρυά μου. Γιατί μου ξύπνησε συναισθήματα και αγωνίες από τότε, που κι εγώ περίμενα την ώρα τής αλήθειας, σε ένα εφιαλτικό αβέβαιο μέλλον, που είχε χτίσει η οργάνωση για εμένα...

Έχεις ζήσει το ένα τρίτο της ζωής σου νομίζοντας ότι ζούσες μια αλήθεια Μια αλήθεια που τελικά ήταν ένα μεγάλο Ψέμα. Ανακαλύπτεις ότι ο κόσμος είναι πολύ πιο διαφορετικός από ότι σου τον περίγραψαν αυτοί οι οποίοι θέλησαν να σε ξεγελάσουν με τα ψέματα τους.

Μπροστά σου τώρα έχεις ένα εντελώς καινούργιο κόσμο, και ο δικός σου μικρόκοσμος αρχίζει να γκρεμίζεται από τα θεμέλια του. Από την μια νιώθεις χαρά γιατί ανακάλυψες ότι η ζωή σου τώρα θα είναι πολύ πιο διαφορετική και γιατί μαθαίνεις  πως είναι η πραγματική ελευθερία. Από την άλλη έχεις μίσος, πικρία, μένος για αυτούς που προσπάθησαν με τα ψέματα τους να σε ξεγελάσουν. Και καθώς περνά ο χρόνος το μίσος αυτό μεγαλώνει γιατί ανακαλύπτεις την υποκρισία τους και το ψέμα τους. Ανακαλύπτεις πράγματα που σε κάνουν να θέλεις να φωνάξεις, να προειδοποιήσεις την οικογένεια σου τους φίλους σου από αυτούς τους ψεύτες να στριγκλίσεις φτάνει πια, ως εδώ δεν σας αντέχω άλλο... αλλά μάταια. Κανείς δεν θα σε ακούσει... θα μοιάζεις σαν ένας τρελός που χρειάζεται κλείσιμο... Γιατί αυτοί οι ψεύτες που τόσα χρόνια σου ρουφούσαν την ζωή σου, έχουν φροντίσει πολύ καλά να κρατούν καλά φυλακισμένους αυτούς που αγαπάς. Την γυναίκα σου, τα παιδιά σου, τους γονείς σου, τους φίλους σου.

Και τώρα ένας καινούργιος αγώνας αρχίζει... έχοντας περάσει τα πρώτα 30 χρόνια της ζωής σου στο ψέμα προσπαθείς τώρα να θέσεις καινούργια πορεία. Νέα πορεία σε στόχους πνευματικούς, υλικούς και ψυχολογικούς. Όμως κάθε άλλο παρά εύκολο είναι αυτό. Ξέρεις ότι θα είσαι μόνος σου. Κανείς από τους δικούς σου δεν θα σταθεί δίπλα σου. Και το ταξίδι σου τώρα μόλις αρχίζει...ένα ταξίδι δύσκολο με φουρτούνες, τρικυμίες, ανέμους, χαλάζι και ότι άλλο φανταστείς, αλλά αξίζει τον κόπο.  Πολλές φορές η κούραση είναι τόση που νιώθεις ότι δεν θα μπορέσεις να συνεχίσεις άλλο. Βλέπεις ότι όλα είναι μέρος ενός μεγάλου Σατανικού Σχεδίου. Σε έχουν σφικτά δεμένο για να μην μπορείς να φύγεις. Έχουν φροντίσει να σε έχουν οικονομικά, σωματικά και ψυχολογικά εξαρτώμενο από αυτούς ώστε να μην μπορείς να δραπετεύσεις.  Νιώθεις από παντού κτυπημένος και πονεμένος. Όμως πρέπει να συνεχίσεις... είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να ελευθερώσεις και τα δικά σου άτομα από αυτούς τους Ψεύτες. Ξέρεις αν υποχωρήσεις όλα θα χαθούν για πάντα. Όσα έκανες και αγωνίστηκες πόνεσες, και έκλαψες τόσο πικρά θα εξαφανιστούν, για αυτό και πεισμώνεις περισσότερο. Πρέπει να αντέξεις, ακόμα λίγο πρέπει να αντέξεις.

Ανακαλύπτεις και τις πικρές αλήθειες. Ανακαλύπτεις ότι τα άτομα που αγαπάς πιο περισσότερο από κάθε τι σε αυτό τον κόσμο είναι και αυτά δέσμιοι σε ένα μεγάλο ψέμα. Η σκέψη τους η ύπαρξη τους ακόμα και η ζωή τους ελέγχεται και εξαρτάται από αυτούς τους Ψεύτες. Δεν μπορούν να σκεφτούν τα πιο απλά πράγματα ούτε να λογικευτούν. Σαν υπνωτισμένοι σε έναν εφιάλτη που δεν μπορούν να ξεφύγουν… και εσύ να αγωνίζεσαι να τους ξυπνήσεις… αλλά μάταια. Αυτοί οι Ψεύτες έχουν σφραγίσει για καλά τον νου και την ψυχή των ατόμων που αγαπάς και πονάς και έχουν πέσει θύμα αυτού του εφιάλτη που για αυτούς μοιάζει σαν να ζουν στα Ιλίσια Πεδία.

Και τώρα είσαι αναγκασμένος να προσποιείσαι, μάλιστα να ζεις και εσύ στο ψέμα τους με την ελπίδα ότι θα τους βοηθήσεις να ξυπνήσουν από τον λήθαργό τους. Και οι Ερινύες να σε καταδιώκουν κάθε μέρα - ένα αβάστακτο μαρτύριο χωρίς τελειωμό. Μέχρι πότε θα αντέχεις να ζεις στο ψέμα…. πόσο καιρό ακόμα; Και ο χρόνος περνά… οι ώρες γίνονται μέρες οι μέρες μήνες, και οι μήνες χρόνια και όμως εσύ να είσαι εκεί και να αντέχεις…αλλά πόσο ακόμα…

Ξέρεις ότι αργά η γρήγορα θα γίνει αυτό που φοβάσαι. Ξέρεις ότι επειδή είσαι απειλή για το σύστημα τους και σε έχουν σημαδιασμένο αυτοί οι Ψεύτες κάποια στιγμή θα αποφασίσουν να σε εξοντώσουν. Αλλά όχι έτσι απλά με μια σφαίρα στο κεφάλι που όλα θα τελειώσουν…μακάρι να ήταν έτσι.  Ο θάνατός σου θα είναι αργός…ένας θάνατος ψυχολογικός περισσότερο, που θα πονέσει  πιο πολύ από την σφαίρα στο κεφάλι. Θα βλέπεις τους φίλους σου που μεγάλωσες μαζί τους να σε προσπερνούν στον δρόμο σαν να μην υπάρχεις για αυτούς, σαν να είσαι ο κύριος Κανείς. Θα βλέπεις τους γονείς να λιώνουν από την θλίψη και το κλάμα γιατί το παιδί τους έφυγε από το Ψέμα και θα παρακαλούν να πεθάνεις για να σε συναντήσουν σε κάποια άλλη ζωή. Θα βλέπεις την γυναίκα σου που τόσα όνειρα κάνατε μαζί, να μοιάζει σαν ξένη και τα παιδιά σου να σε φτύνουν, να σε μισούν γιατί τόλμησες να φύγεις από το Μάτριξ που ζούνε και αυτοί, ενώ εσύ απλώς να είσαι ένας θεατής στο Θέατρο του Παραλόγου που έφτιαξαν αυτοί οι Ψεύτες χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτε… μόνο θα βλέπεις… θα βλέπεις και θα πονάς… ό,τι κι αν κάνεις, αυτοί θα είναι εκεί για να σε κάνουν να πονάς περισσότερο.

Αργά η γρήγορα θα γίνει αυτό που φοβάσαι και το γνωρίζεις, γιατί η Αλήθεια έχει το τίμημά της και είναι ακριβό, πολύ ακριβό.

Αφιερωμένο σε αυτούς που αγωνίζονται ενάντια στο Ψέμα  της Σκοπιάς

Μορφέας

Δημιουργία αρχείου: 21-1-2003.

Τελευταία ενημέρωση: 27-11-2004.

ΕΠΑΝΩ