Ελληνικός παρατηρητής της Εταιρίας Σκοπιά Στατιστικές Κεντρική σελίδα της ΟΟΔΕ
 

Παγκόσμιες στατιστικές της Σκοπιάς για το 2003

Τι αποκαλύπτουν οι παγκόσμιες στατιστικές για την παγκόσμια πορεία τής οργάνωσης τής Σκοπιάς από τον Σεπτέμβριο τού 2002 ως τον Σεπτέμβριο τού 2003.

Τη χρονιά αυτή, οι αφελείς που παγιδεύτηκαν στα δίχτια της Σκοπιάς, ήταν ακόμα λιγότεροι από την περσινή χρονιά, δηλαδή 135.000 περίπου, δηλαδή 35.000 λιγότεροι. Ενώ δηλαδή την περασμένη χρονιά είχαν αύξηση 2,8%, τη χρονιά αυτή είχαν αύξηση 2,2%. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται το πραγματικό πρόσωπο τής οργάνωσης αυτής και αποφεύγουν την παγίδα.

Επίσης, υπολογίζοντας τον αριθμό τών "βαπτισμένων" τής Σκοπιάς, αντιλαμβανόμαστε ότι ενώ την περασμένη χρονιά είχαν ελευθερωθεί από την οργάνωση 70.000 άνθρωποι, αυτή τη χρονιά ελευθερώθηκαν 120.000 (!!!) υπολογίζοντας και τους θανάτους. Δηλαδή σαν να έφυγε πάλι το 40% τών νέων θυμάτων! Χρόνο με το χρόνο, η Σκοπιά έχει πολύ περισσότερα πρώην θύματά της να φοβάται, μήπως αποκαλύψουν την αλήθεια γι' αυτήν.

Όπως τις προηγούμενες χρονιές, οι ανεπτυγμένες χώρες έστρεψαν την πλάτη στην καταπίεση τού Μπρούκλυν. Για μια χρονιά ακόμα, ΟΛΕΣ οι ανεπτυγμένες χώρες είχαν μείωση, σταθεροποίηση, και ελάχιστες 1% μόνο αύξηση στον αριθμό Μαρτύρων. Ακόμα και οι ΗΠΑ που την περασμένη χρονιά είχαν μια αύξηση 3%, τη χρονιά αυτή είχαν 2%, δηλαδή λιγότερο από το φετεινό μέσο όρο αύξησης. Η εξουσία τής Σκοπιάς κλονίζεται ακόμα και στη χώρα που τη γέννησε!

Ακόμα και χώρες για τις τεράστιες αυξήσεις τών οποίων κάποτε η Σκοπιά καμάρωνε, τη χρονιά αυτή έδειξαν στη Σκοπιά ότι οι αφελείς στέρεψαν και σ' αυτές. Για παράδειγμα:

Η Αργεντινή παρέμεινε στο ίδιο μικρό ποσοστό τού 3% τής περασμένης χρονιάς, όπως και η Ιταλία έμεινε στο 1%.

Η Ιαπωνία παρουσίασε μείωση κατά 1000 ανθρώπους.

Το Μεξικό από 3% αύξηση που είχε την περασμένη χρονιά, το 2003 είχε αύξηση μόνο 1%. Ο κόσμος και εκεί ξυπνάει. Μόνο η Πολωνία είχε μια μικρή άνοδο 2%, αντί για το 1% τής περασμένης χρονιάς. Προφανώς δίνει τους τελευταίους της αφελείς.

Στις χώρες τού πρώην Ανατολικού μπλοκ, συνεχίζεται η άγρα θυμάτων, και κυρίως αυτές είναι που ξελασπώνουν τη Σκοπιά. Παρ' όλα αυτά, και εκεί τα πράγματα γίνονται λιγότερο ρόδινα.

Για παράδειγμα, η Λιθουανία που είχε την περασμένη χρονιά αύξηση 7%, τη χρονιά αυτή κατέβηκε στο 4%. Η Ρωσία από 6% κατέβηκε στο 5%. Η Λιθουανία από το 7% κατέβηκε στο 4%. Η Σερβία από 1% αύξηση, πέρασε σε μείωση 1%, κάτι πολύ δίκαιο εναντίον μιας οργάνωσης με μετοχές στην πολεμική μηχανή τών ΗΠΑ, που κέρδιζε εκατομμύρια από τους βομβαρδισμούς τής Σερβίας.

Η Ρουμανία παρέμεινε σε μηδενική αύξηση, ενώ η Λευκορωσία αύξησε τα θύματά της από 8 σε 11%, και η Αλβανία από 12 σε 13 %. Αυτές οι δύο χώρες είναι που βρίσκονται στο στόχαστρο τής Σκοπιάς, λόγω τής άγνοιας τών πολιτών τους, μετά από δεκαετίες αθεϊας και πνευματικού σκότους.

Το άσχημο είναι ότι σε ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ χώρες που η Σκοπιά θα μπορούσε να προσφέρει κάποιο στοιχειώδες ωφέλιμο έργο, έστω και με διαστρεβλωμένο ευαγγέλιο, ακόμα και εκεί παρουσιάζει μειωμένο ρυθμό ανάπτυξης. Για παράδειγμα η Μαλαισία, η Ινδία, η Ινδονησία κ.α. είχαν μεν ένα καλό ποσοστό αύξησης, όμως λιγότερο από την περασμένη χρονιά, και σίγουρα ελάχιστο σε σύγκριση με τους πληθυσμούς τους.

Η Ελλάδα τη χρονιά που μας πέρασε, έπαψε να παρουσιάζει αυξήσεις για τη Σκοπιά. Ενώ το περασμένο έτος προσέφερε στην οργάνωση τού Μπρούκλυν μια αύξηση 1%, τη χρονιά αυτή η αύξηση είναι 0%. Ελπίζουμε ότι οι επόμενες χρονιές θα βρουν τους συμπολίτες μας να τιμωρούν τη Σκοπιά με μείωση, για την εξαπάτηση τόσων ανθρώπων. Φαίνεται ότι στην Ελλάδα μόνο οι Αλβανοί συντηρούν πλέον τον αριθμό τών Μαρτύρων.

Πιο συγκεκριμένα για την Ελλάδα, αποχώρησαν από την οργάνωση περίπου 235 άνθρωποι, όπως φαίνεται από τον αυξημένο αριθμό βαπτισμένων σε σύγκριση με τους μόνο 100 νέους Μάρτυρες, και υπολογίζοντας και τον αριθμό τών θανάτων σε ποσοστό 1 %.

Ανησυχούμε για τους ανθρώπους αυτούς που μόλις εγκατέλειψαν τη Σκοπιά. Γνωρίζουμε τη δυσκολία προσαρμογής τους, και τα προβλήματα που θα δημιουργήσει πλέον η Σκοπιά στις οικογένειές τους, στην εργασία τους και στις κοινωνικές τους σχέσεις. Ευχόμαστε ο Θεός να τους οδηγήσει στην αληθινή Εκκλησία Του, για να γιατρέψουν τις πληγές τους.

Δημιουργία αρχείου: 17-12-2003.

Τελευταία ενημέρωση: 3-12-2004.

ΕΠΑΝΩ