Νεοπαγανιστικές απάτες Απάντηση στις ψευδείς συκοφαντίες τού Νεοπαγανισμού

Επιστροφή στην ενότητα: Χιούμορ

Αποκαλύψεις και κουλουβάχατα

Ουδείς αναντικατάστατος!

Αποκάλυψη Μέρος 1ο

Μετά από τόσο καιρό αψιμαχίες με τους Χριστιανούς στα διάφορα φόρουμ, μαζί με κάποιον ακόμα Έλληνα πιστό τού δωδεκαθέου όπως εγώ, αποφασίσαμε να μπούμε κρυφά στο φόρουμ τών Ιουδαιο-Χριστιανών (Εβραιοψύχων, ανθελλήνων, κλπ κλπ) αντιπάλων μας. Συμφωνήσαμε να επικολλάμε εκεί διάφορα κείμενα από τα άφθονα κείμενα που επικολλάνε οι Ιουδαιο-Χριστιανοί (Εβραιόψυχοι, ανθέλληνες, κλπ κλπ) στα διάφορα φόρουμ εναντίον μας. Έτσι θα μας περνούσαν για δικούς τους, και θα μας εμπιστεύονταν. Και έτσι θα μαθαίναμε τα μυστικά τους.

Διαλέξαμε δύο ονόματα που να παραπέμπουν στη θρησκεία τους, και επιχειρήσαμε εγγραφή. Πράγματι, χωρίς πολύ έλεγχο, μας έγραψαν στο φόρουμ τους. Όμως, παρά τα διάφορα κείμενα που επικολλούσαμε εκεί προς υποστήριξιν τού Χριστιανισμού, δεν είδαμε να μας εμπιστεύονται και τόσο. Δεν μας είπαν τα μυστικά τους που ελπίζαμε να μάθουμε. Μάλλον κάτι έλειπε. Μάλλον έπρεπε να τους δείξουμε ότι είχαμε αγωνιστικό πνεύμα. Και για να μας εμπιστευθούν, σκεφθήκαμε να αρχίσουμε να επικολλάμε κείμενα υπέρ τού Χριστιανισμού σε διάφορα φόρουμ.

Όμως, οι άλλοι Έλληνες που δεν γνώριζαν ότι είμαστε κι εμείς στην "πατρώα" θρησκεία, μας νόμιζαν για Ιουδαιο-Χριστιανούς (Εβραιόψυχους, ανθέλληνες, κλπ κλπ), και μας έβριζαν, και επιχειρηματολογούσαν εναντίον μας. Δεν μπορούσαμε λοιπόν να μην απαντήσουμε. Αν δεν απαντούσαμε θα μας καταλάβαιναν οι άλλοι Ιουδαιο-Χριστιανοί (Εβραιόψυχοι, ανθέλληνες, κλπ κλπ). Έτσι, σύντομα βρεθήκαμε να υπερασπίζουμε τον Χριστιανισμό από τους ομοπίστους μας στα διάφορα φόρουμ!

Φυσικά όσο κι αν μας ενοχλούσε αυτό, κάναμε υπομονή. Γιατί έτσι σύντομα θα μας εμπιστεύονταν, και τότε θα τους δείχναμε το αληθινό μας πρόσωπο. Αλλά η μέρα αυτή αργούσε. Οι εβδομάδες περνούσαν, και εμείς είμασταν τόσο απασχολημένοι να υπερασπίζουμε το Χριστιανισμό στα φόρουμ, που είχαμε εβδομάδες να μπούμε στο δικό μας φόρουμ τής "πατρώας" Ελληνικής θρησκείας. Είχαμε επιθυμήσει τους άλλους Έλληνες, και είχαμε βαρεθεί να βλέπουμε στο Χριστιανικό φόρουμ μόνο Χριστιανούς (Εβραιόψυχους, ανθέλληνες, κλπ κλπ). Αλλά κάναμε υπομονή ώσπου να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους.

Όμως μια μέρα, παρατήρησα κάτι πολύ παράξενο στο Χριστιανικό φόρουμ. Κάποιος από τους Χριστιανούς (τους Εβραιόψυχους, ανθέλληνες, κλπ κλπ) τού φόρουμ, έγραφε με ιδιόρρυθμο τρόπο τη λέξη: "πως". Την έγραφε: "πος". Και μόνο έναν ήξερα που την έγραφε έτσι. Τον Έλληνα λάτρη τών πατρώων Θεών Κενταυρίωνα! Λες να είχε και αυτός την ίδια ιδέα με εμάς τους δύο και να μπήκε και αυτός στο φόρουμ τών Χριστιανών κρυφά; Πώς δεν τον είχα προσέξει τόσες εβδομάδες;

Αποφάσισα να του γράψω πριβέ: "Κενταυρίωνα εσύ είσαι; Εγώ είμαι ο Γανυμίδης!".

Πράγματι, ήταν αυτός! Μαζί με άλλον έναν, είχαν αποφασίσει και αυτοί και μπήκαν στο φόρουμ τών Χριστιανών (τών Εβραιοψύχων, ανθελλήνων, κλπ κλπ), και παρίσταναν τους Χριστιανούς. Και όπως εμείς, έγραφαν και αυτοί σε διάφορα φόρουμ υπέρ τού Χριστιανισμού, ώστε να μην τους καταλάβουν! Η πλάκα είναι ότι εγώ τον πολεμούσα σε διάφορα φόρουμ ως Χριστιανός, ενώ αυτός με πολεμούσε επίσης ως Χριστιανός σε άλλα φόρουμ όπου εμφανιζόμουν με την πραγματική μου ιδιότητα. Ευτυχώς τώρα που γνωριστήκαμε ποιοι είμαστε, δεν θα είχαμε αυτές τις επιπλέον μάχες.

Μου είπε ότι μαζί του ήταν και ο Εστιάδας, μεταμορφωμένος και αυτός ως Χριστιανός, και του είπα με τη σειρά μου, ότι ήταν μαζί μου ο Νερώνιος. Έπεσε από τα σύννεφα και ο Νερώνιος. Τον είχανε φρικάρει με τα Χριστιανικά κείμενα που επικολλούσαν οι άλλοι δύο που το έπαιζαν Χριστιανοί. Ομοίως και αυτοί, ξεφύσιξαν ανακουφισμένοι που έβλεπαν ότι οι δήθεν αντίπαλοί τους ήταν Έλληνες!

Τώρα στο φόρουμ ήμασταν τέσσερις κατάσκοποι. Και ξαφνικά μου ήρθε μια υποψία: "Λες να είναι κι άλλοι δικοί μας εδώ και να το παίζουν Χριστιανοί;"

Κοίταξα προσεκτικά τα ονόματα τών Χριστιανών (Εβραιοψύχων, ανθελλήνων, κλπ κλπ για να μην ξεχνιόμαστε) τού φόρουμ, και ανακάλυψα ένα που έμοιαζε με αναγραμματισμό. Τι θα πει: Σοσυνόιδ; Μα ναι! Είναι το: "Διόνυσος" γραμμένο αντίστροφα! Αυτός είναι ο άλλος μου παλιός γνωστός Έλληνας, ο Διόνυσος! Και μπήκε και αυτός για κατασκοπία!

Του έγραψα πριβέ, και ναι, ήταν αυτός! Και είχε μαζί του και τον Επίκουρο! Και με αυτούς χτυπιόμασταν στα φόρουμ, και δεν γνώριζαν ότι το παίζαμε Χριστιανοί (Εβραιόψυχοι, ανθέλληνες, κλπ κλπ). Άρα είμασταν 6 Έλληνες στο Χριστιανικό φόρουμ που το παίζαμε Χριστιανοί!

-Μα τότε, πόσοι Χριστιανοί απομένουν εδώ;;; Αναρωτήθηκε ο Νερώνιος.

Πράγματι, τις τελευταίες εβδομάδες μόνο εμείς και άλλοι δύο γράφαμε εκεί.

Νιώσαμε ΥΠΕΡΟΧΗ! Οι Χριστιανοί εξαφανίστηκαν! Ούτε στο φόρουμ τους δεν εμφανίζονταν πια! Είμασταν έξι και ήταν μόνο δύο! Αν λοιπόν τους αποκαλύπταμε ότι όλοι μας είμασταν πιστοί τών αρχαίων θεών, θα σπάγαμε ο ηθικό τους! Θα τους δείχναμε ότι η θρησκεία τους διαλύεται, και δεν θα είχαν πια κουράγιο να γράφουν στα φόρουμ τη Χριστιανική τους προπαγάνδα!

Συμφωνήσαμε και οι έξι, και όλοι μαζί αρχίσαμε να τους κοροϊδεύουμε και να τους αποκαλύπτουμε την ταυτότητά μας.

Όμως εκείνοι, μετά από λίγη σιγή, απάντησαν το απροσδόκητο:

"Κι εμείς Έλληνες είμαστε! Είμαστε ο Φοίβος και η Αθηνά!"

Παγώσαμε όλοι. Τους γνωρίζαμε και αυτούς, και μας γνώριζαν και αυτοί. Μα καλά, δεν υπήρχε πια κανένας Χριστιανός σε αυτό το φόρουμ; Τι γίνανε οι Χριστιανοί; Εμείς για ποιον γράφαμε τα κείμενα για να φανούμε δικοί τους; Και για ποιον επικολλούσαμε τα Χριστιανικά κείμενα;

Τότε ο Διόνυσος μας αποκάλυψε μια φριχτή υποψία: Οι Χριστιανοί μας είχαν αφήσει μόνους μας να υπερασπίζουμε τον Χριστιανισμό στα διάφορα φόρουμ, και είχαν πάει όλοι στις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Νιώσαμε σαν βλάκες. Μα τι κάναμε; Μόνοι μας τα λέγαμε, μόνοι μας απαντούσαμε! Μόνοι μας τα γράφαμε, μόνοι μας τσακωνόμασταν! Και κυρίως, μόνοι μας υπερασπίζαμε το Χριστιανισμό! Και δεν αντέχαμε στη σκέψη, ότι υπερασπίζαμε καλοκαιριάτικα στα φόρουμ τον Χριστιανισμό, τη στιγμή που οι Χριστιανοί (οι Εβραιόψυχοι, ανθέλληνες, κλπ κλπ), απολάμβαναν το μπάνιο τους σε κάποια παραλία!

 

Αποκάλυψη Μέρος 2ο

Εντελώς εκνευρισμένοι, βγήκαμε και οι 8 από το φόρουμ τών Χριστιανών (τών Εβραιοψύχων, ανθελλήνων, κλπ κλπ - ξέρετε εσείς τώρα), και πήγαμε στο δικό μας φόρουμ, που είχαμε να μπούμε τόσες εβδομάδες.

Μας παρηγόρησε η ζωντάνια τού δικού μας φόρουμ! Πόσοι βέροι Έλληνες έγραφαν εκεί και επικολλούσαν κείμενα "δικά μας", για την ανωτερότητα τού Ελληνικού πνεύματος, για την ανωτερότητα τής Ελληνικής φυλής, για την ανωτερότητα τού Ελληνικού πολιτισμού, (τέλος πάντων, για όλες τις ανωτερότητές μας, για να μην πολυλογώ). Τι απόλαυση! Τι ηδονή! Πόσο σπουδαίοι νιώσαμε τέλος πάντων! Και ξεχάσαμε μεμιάς τη γκάφα μας!

Τότε είδα ότι τα παιδιά που ήταν στο δικό μας φόρουμ, ήταν αυτοί που πολεμούσα κυρίως, όταν έκανα τον Χριστιανό στα διάφορα φόρουμ! Και αποφάσισα να τους αποκαλύψω ποιοι είμαστε, για να χαρούν! Για να δουν ότι το Ιουδαϊκό μίασμα τών Ναζωραίων εξαφανίστηκε από τα φόρουμ, και ότι μείναμε μόνοι μας!

Και οι 8 γκαφατζήδες, αποκαλύψαμε εκεί δημόσια την ταυτότητά μας, ότι εμείς είμασταν οι δήθεν Χριστιανοί (οι Εβραιόψυχοι, ανθέλληνες, κλπ κλπ), που γράφαμε "δήθεν" κείμενα υπέρ τού Χριστιανισμού και τους πολεμούσαμε στα ψέματα!

Τότε κάποιος από τους χρήστες τού φόρουμ, (τον οποίο πολεμούσα δήθεν ως Χριστιανός), έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε: "Δεν ήσασταν Χριστιανοί; Χριστέ μου!"

-Ωπ! Τι ήταν αυτό που έγραψε; "Χριστέ μου";  Σκεφτήκαμε όλοι μεμιάς. Και αμέσως έγραψε ο ίδιος πάλι, άλλο συμπληρωματικό μήνυμα που έλεγε: "Δία μου, ήθελα να πω!".

-Δεν μας τα λες καλά φίλε! Μπας και είσαι Χριστιανός; Τον ρωτήσαμε. Γιατί το "Χριστέ μου", ήταν βέβαια πολύ ύποπτο. Αλλά η εσπευσμένη διόρθωση ακόμα πιο ύποπτη!

Η απάντησή του, έδωσε λύση στις υποψίες μας:

"-Ναι βρε Παγάνια! Χριστιανός είμαι! Αφού μου ξέφυγε, το παραδέχομαι! Δεν θα αρνηθώ εγώ τον Χριστό μου! Το έπαιζα ειδωλολάτρης και σας κορόϊδευα! Και τα κείμενα που έγραφα στα φόρουμ εναντίον τού Χριστιανισμού και υπέρ τού Παγανισμού δεν τα πίστευα!"

-Τον ξεδιάντροπο! Άκου να το παίζει τόσο καιρό Έλληνας! Κι εγώ καθόμουν και αναιρούσα τα Ελληνικά του επιχειρήματα στα διάφορα φόρουμ, και τού έγραφα Χριστιανικά όταν έκανα τον Χριστιανό! σκέφτηκα.

Αλλά τότε και άλλο μήνυμα με εξέπληξε. Άλλος ένας από τους χρήστες τού Ελληνικού μας φόρουμ, έγραψε: "-Κι εγώ Χριστιανός ειμί! Σας τη φέραμε Παγάνια!"

"Μα, δεν είναι δυνατόν! Ειδικά αυτόν τον δεύτερο, τον είχα για βέρο Έλληνα, με κεφαλαίο Ε! Αφού τα επιχειρήματά του εναντίον τού Χριστιανισμού και υπέρ τών πατρώων θεών στα φόρουμ, ήταν τόσο δύσκολα, που έφαγα ώρες και ώρες για να τον αντικρούσω όταν το έπαιζα Χριστιανός! Μα είναι δυνατόν;" Σκεφτόμουν διαρκώς.

Τότε μου ήρθε μήνυμα πριβέ από τον Νερώνιο: "Λες να είναι και άλλοι Ναζωραίοι (Εβραιόψυχοι, ανθέλληνες κλπ κλπ) εδώ μέσα; Πώς θα τους βρούμε;"

"Θα τους ρωτήσουμε ευθέως! Δεν μπορούν να αρνηθούν τον Χριστό!..." του απάντησα. "...κάποιοι άλλοι από αυτούς, μαρτύρησαν για να μην τον αρνηθούν, (ασχέτως αν αυτά είναι όλα Χριστιανικά ψέματα, γιατί εμείς δεν διώξαμε κανέναν)".

Και ξαφνικά και αιφνιδιαστικά, ζητήσαμε από όλους τους χρήστες τού Ελληνικού φόρουμ, προσωπικά, να αρνηθούν τον Χριστό. Μόνο εμείς οι 8 το κάναμε. Οι άλλοι όλοι σιγούσαν. Το ξαναζητήσαμε, αλλά αδίκως.

Όμως ήταν εμφανές ότι μια πρωτοφανής αμηχανία τους είχε κυριεύσει. Και ένας - ένας, όλοι εκτός από εμάς τους 8, βγήκαν εντελώς από το φόρουμ.

-Χριστιανοί ήταν! Έγραψε θριαμβευτικά ο Νερώνιος.

-Τους ανακαλύψαμε! Κάνανε κατασκοπεία! Έγραψε ο Φοίβος.

Εγώ έμεινα σκεφτικός. Τι έγιναν όλοι οι χρήστες τού Ελληνικού μας φόρουμ; Αυτοί που με έκαναν να νιώθω τόσο υπερήφανος που είμαι Έλληνας; Πού πήγαν; Αυτοί που προσπαθούσα τόσες εβδομάδες να αποκρούσω όταν έκανα τον Χριστιανό (τον Εβραιόψυχο, τον ανθέλληνα κλπ κλπ), που έμαθα τόσα επιχειρήματα κατά τών Χριστιανών από τα επιχειρήματά τους, είναι δυνατόν να ήταν Χριστιανοί; Πώς ερήμωσε έτσι το Ελληνικό μας φόρουμ; Μα ούτε ένας Έλληνας δεν ήταν εδώ τόσες εβδομάδες; Μόνο Χριστιανοί; Όλα τα μηνύματα όλο αυτόν τον καιρό δικά τους ήταν! Κανένας Έλληνας δεν υπερασπίζεται τόσο καιρό τους Ελληνικούς μας "πατρώους" θεούς; Μόνο οι Χριστιανοί τους υπερασπίζονταν; Και οι Χριστιανοί δεν εξαφανίσθηκαν από τα φόρουμ όπως νομίζαμε; Κατασκοπεία έκαναν όπως εμείς;

Μόνο ένα πλέον με παρηγορούσε: Μέσα στο καυτό αυτό Καλοκαίρι, δεν ήμασταν μόνο εμείς οι γκαφατζήδες. Δεν κρατούσαμε μόνο εμείς τα δίκια τού Χριστιανισμού. Αλλά και οι ίδιοι οι Χριστιανοί, τόσο καιρό χάριν κατασκοπείας κρατούσαν τα δικά μας δίκια, κάνοντας ακριβώς τα ίδια λάθη με εμάς.

Και τους φανταζόμουν, όχι πλέον σε μια παραλία να γελάνε μαζί μας, αλλά στο δικό τους φόρουμ, να προσπαθούν κάθιδροι από τη ζέστη και την τσαντίλα να καταλάβουν (όπως εμείς) πώς την πατήσανε.

Και πήγα να κάνω ένα παγωμένο ντους.

Δημιουργία αρχείου: 11-8-2004.

Τελευταία ενημέρωση: 11-8-2004.

ΕΠΑΝΩ