Νεοπαγανιστικές απάτες

Με τη συνεργασία τής Ορθόδοξης Ομάδας Δογματικής Έρευνας, τής Αρχαιοπληξίας, και τού Ανώνυμου Απολογητή με τους συνεργάτες του.

ΟΟΔΕ

Κεντρική σελίδα

Τι νέο υπάρχει

Περί Παγανισμού

Διωγμοί

Ελληνικότητα

Αρχαία Ελλάδα

Νεοπαγανιστές

Παγανοδόγματα

Φιλόσοφοι

Πατέρες - Άγιοι

"Βυζάντιο" - Ρώμη

Τουρκοκρατία

Πολιτισμός

Αγ. Γραφή

 Δήθεν πρωτιές

 English 

Έχετε απορίες; Σας προβλημάτισε κάτι παράξενο που ακούσατε από Νεοπαγανιστές;

Ερευνήστε καλά! Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά! Μην πέφτετε θύμα ΑΠΑΤΗΣ.

Ρωτήστε!

Ιστότοπος αληθείας.

Εδώ δεν λέμε μύθους!

Ο Ιστότοπος αυτός κατασκευάστηκε για να πληροφορήσει σωστά τους ανθρώπους εκείνους που ψάχνουν να βρουν την αλήθεια για ζητήματα ιστορικά, φιλοσοφικά, εκκλησιαστικά, ερμηνευτικά, θεολογικά, ακόμα και επιστημονικά.

Η παραπληροφόρηση που υπάρχει στους τομείς αυτούς από Νεοπαγανιστικούς κύκλους, κάνει ανθρώπους να ρωτάνε για την πραγματικότητα. Και μια και έχουμε συγκεντρωμένα πλήθος στοιχείων, που αναιρούν τα ιστορικά και θρησκευτικά αυτά ψέματα τών παγανιστών, τα θέτουμε στη διάθεση κάθε ανθρώπου που ενδιαφέρεται για την αλήθεια, και όχι για μύθους.

Ως Έλληνες, και μάλιστα Χριστιανοί Έλληνες, οφείλουμε να σεβαστούμε την αλήθεια στους παραπάνω τομείς, και να διαφυλλάξουμε την ιστορία μας και την πίστη μας από κάθε κακοπροαίρετη και ξενόφερτη προπαγάνδα. Οφείλουμε να δείξουμε την υπεροχή τού Χριστιανικού Ρωμαίικου πολιτισμού μας, που τόσο πονηρά όχι μόνο κρύβουν, αλλά και διασύρουν όσοι έχουν ύποπτα συμφέροντα.

Αν και δεν θα θέλαμε να οδηγηθούμε σε συγκρίσεις τού Ελληνο - Χριστιανικού πολιτισμού μας με τον Ελληνο - ειδωλολατρικό πολιτισμό, εξ' αιτίας τών Νεοπαγανιστικών παραποιήσεων, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε και σε αυτή τη δυσάρεστη σύγκριση. Γιατί οι άνθρωποι αυτοί εξωραϊζουν πονηρά κάθε προ Χριστού κατάσταση, και λασπώνουν με δολιότητα κάθε μετά Χριστόν στοιχείο τής Ελληνικής ιστορίας. Αυτό το κάνουν για να φανεί ότι δήθεν ο Χριστιανισμός σκότισε τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, και να καταστρέψουν την πίστη τών αμαθών και αστήρικτων.

Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ, όσο και αν αυτό μας στεναχωρεί, να πούμε σε όλα την αλήθεια, ακόμα και σε θέματα που θίγουν την αρχαιοελληνική κοινωνία, και που έντεχνα μας τα αποκρύπτουν από τα σχολικά μας χρόνια για εθνικιστικούς λόγους. Εφόσον όμως αυτό χρησιμοποιείται με δόλιο τρόπο από τους Νεοπαγανιστές προς απώλεια συνανθρώπων μας, οφείλουμε να πούμε την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι.

Βεβαίως από την άλλη μεριά, θα φωτίσουμε την αλήθεια και για τον Ελληνο - Χριστιανικό πολιτισμό, και θα δείξουμε τη λαμπρότητά του, που τόσο δόλια σπηλώνεται από τους επιτήδιους, που ακολουθούν τα Δυτικά συμφέροντα κατά τής Ελληνικής μας κληρονομιάς.

Δεν είναι λοιπόν ο ιστότοπός μας "ανθελληνικός", όπως μας κατηγορούν οι θιγόμενοι από την αλήθεια Νεοπαγανιστές, (άλλωστε ήδη μας κατηγορούσαν προτού ασχοληθούμε μαζί τους). Ο ιστότοπος αυτός, είναι ΑΝΤΙΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟΣ. Είναι ένας ιστότοπος που εξυψώνει όσα αξίζουν από τον Ελληνικό πολιτισμό, αλλά δεν διστάζει να παρουσιάσει την αλήθεια για θέματα που αμαύρωσαν τον πολιτισμό αυτό και τον σκότισαν, όπως είναι το πολυθεϊστικό ιερατείο που δίωξε Φιλοσόφους και Χριστιανούς.

Σας καλούμε λοιπόν να ερευνήσετε οι ίδιοι τις αποδείξεις, όπως αυτές εκτίθενται καθαρά και τεκμηριωμένα στον παρόντα ιστότοπο. Θα εκπλαγείτε από το μέγεθος τού ψεύδους και τής παραπληροφόρησης που διαδίδεται από τους Νεοπαγανιστικούς κύκλους. Και θα καταλάβετε την άγνοια ή τον δόλο τών ανθρώπων αυτών, που επιβουλεύονται τη σωτηρία τών Χριστιανών με πρώτο θύμα την ιστορική αλήθεια.

Αυτός ο ιστότοπος θα συμπληρώνεται διαρκώς, καθώς αμέτρητα είναι τα ψεύδη και τα εγκλήματα τής Ειδωλολατρείας στις χιλιετίες. Ελπίζουμε να συμβάλλουμε να ξεσκεπαστεί έστω και λίγο, το φονικό της ίχνος στην ιστορία τής ανθρωπότητας.

Άλλος περιεκτικός Ιστότοπος για τον Παγανισμό

http://www.apologitis.com

 

Το αρχείο αυτό, δημιουργήθηκε στις 28-5-2004.

Τελευταία μορφοποίηση στις 13-2-2018.

Επάνω

Για τον ιστότοπό μας

Μέθοδοι

Συκοφαντίες

Ψευτοθεοί

Σκοταδισμός

Ρατσισμός

Γλώσσα

Παραλογισμοί

Ερωτήσεις

Ειδήσεις

Εκδόσεις

Χιούμορ

Επιστολές

Διάφορα

Βιβλιογραφία

Ψηφιακά βιβλία

Δεσμοί

Fonts

Αρχαιοπληξία

Φιλική επιστολή προς «Έλληνες εθνικούς» και ενδιαφερόμενους…

  Τα στοιχεία τού ιστότοπου αυτού, συνελέγησαν από ένα ευρύτατο επιτελείο ερευνητών διαφόρων ειδικοτήτων, που εξέτασαν και εξετάζουν με σοβαρότητα όλα τα Νεοπαγανιστικά επιχειρήματα και τις απάτες που διαδίδουν.

  Περίληψη τού ιστότοπου αυτού, ως παραβολή