Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Επιστροφή στην Κεντρική σελίδα

Επιθέσεις κατά της Εκκλησίας

Επιθέσεις κατά ιδεολογικών αντιπάλων

Νέα επίθεση χάκερ κατά της ιστοσελίδας της ΟΟΔΕ

Πολλοί είναι αυτοί που θίγονται από την ύπαρξη της ΟΟΔΕ στο διαδίκτυο. Γιατί η ιστοσελίδα μας αποτελεί μια φωνή αλήθειας, που θίγει τις διαστρεβλωμένες θέσεις και απόψεις τους. Γιατί τα τεκμηριωμένα μας άρθρα, τους στερούν από τα επιχειρήματα της πλάνης. Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν, 19-3-2005, προσπάθησαν για δεύτερη φορά, με χάκερς, να ρίξουν τη σελίδα μας. Γιατί η αλήθεια τους πονάει! Όμως σας υποσχόμαστε πως όσο το επιτρέψει ο Θεός, η σελίδα αυτή δεν θα πάψει ποτέ να ενημερώνει και να φωτίζει τις σκοτεινές "γωνίες" τις οποίες τα διάφορα συμφέροντα θέλουν να αποκρύψουν.

Όπως παρατήρησαν πολλοί φίλοι της ιστοσελίδας μας, την Κυριακή 20-3-2005 η ιστοσελίδα μας δεν λειτουργούσε. Και έσπευσαν να μας ενημερώσουν με μηνύματα, φοβούμενοι ότι η λειτουργία μας σταμάτησε.

Ο λόγος διακοπής της λειτουργίας για μια μέρα, είναι ότι το βράδυ του Σαββάτου δεχθήκαμε επίθεση από Hacker, (για δεύτερη φορά στην ιστορία της ιστοσελίδας μας) και ο παροχέας μας αναγκάστηκε να κατεβάσει την ιστοσελίδα για λίγο. Ο Χάκερ εντοπίσθηκε, ότι είναι καταγεγραμμένος συνδρομητής της Vivodi*.

Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να κλείσει αυτή η πηγή πληροφόρησης, επειδή πολλοί θίγονται από την ΟΟΔΕ: Προτεστάντες, Παπικοί, Οικουμενιστές, "Εκσυγχρονιστές", Αθεϊστές... αλλά κυρίως οι υποψίες μας πέφτουν στους Παγανιστές, καθώς αυτοί είναι που τις ίδιες αυτές ημέρες, κατά τη συνήθειά τους, επεχείρησαν για μια φορά ακόμα, να κλείσουν την ιστοσελίδα και του συνεργάτη μας, του Ανώνυμου Απολογητή, όπως και στο παρελθόν. Έχουμε παρακολουθήσει συχνά τις συζητήσεις τους στο φόρουμ του ΥΣΕΕ, για το πώς θα μπορέσουν να κλείσουν τις ιστοσελίδες των Απολογητών...

Άλλωστε, οι ειδωλολάτρες ήταν, που πάντοτε ΕΚΑΙΓΑΝ τα συγγράμματα των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων, και των πρώτων Χριστιανών. Αυτοί είναι και σήμερα, που δεν ανέχονται και δεν αντέχουν τον αντίλογο, που εκθέτει τις απάτες τους. Και επειδή στη σύγχρονη εποχή δεν μπορούν να μας κάψουν τα βιβλία, ούτε να μας θυσιάσουν στους "θεούς" τους, προσπαθούν να μας ρίξουν τις ιστοσελίδες. Φυσικό επακόλουθο όσων έχουν προφανή έλλειψη επιχειρημάτων...

Εμείς και από αυτή τη θέση, θα διαβεβαιώσουμε τόσο τους φίλους μας, όσο και τους εχθρούς μας, ότι όσο ο Θεός μας το επιτρέπει, η ιστοσελίδα μας θα είναι φάρος αλήθειας στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο θα συνεχίσουμε, αλλά θα αυξάνουμε τις προσπάθειές μας, κάθε φορά που δεχόμαστε επίθεση από τους θρασύδειλους φορείς του σκότους.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!

 
 
* Ο Χάκερ συνδρομητής της Vivodi μας έκανε επίθεση ddos attack από: dslcustomer-209-16.vivodi με ip: 83.171.209.16 στο oodegr.com στην port 21 (ftp). Ο υπολογιστής του είναι linux. Ο admin το έκανε block στο firewall, αλλά επειδή μπορούσε ο hacker να χτυπήσει ξανά σύντομα, λάβαμε τα μέτρα μας. Ήδη έχουμε ειδοποιήσει την Vivodi, η οποία ως σοβαρή εταιρεία, είμαστε σίγουροι πως θα λάβει τα αναγκαία μέτρα, ώστε ο εν λόγω Χάκερ, να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πράξης του.

Δημιουργία αρχείου: 21-3-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 29-12-2011.