Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Επιστροφή στην Κεντρική σελίδα

Κοινωνία και Γεγονότα

Ορθοδοξία και Ομοφυλοφιλία // Η προβληματική γύρω από την ομοφυλοφιλία // Είναι η ομοφυλοφιλία ελάττωμα; // Είναι η Ομοφυλοφιλία καθαρά θέμα Γενετικής;

Μια εικόνα που ραγίζει την καρδιά:

Κοριτσάκι σκεπάζει τα μάτια της καθώς περνούν μπροστά της γυμνοί άνδρες της παρέλασης «Γκέϋ Υπερηφάνεια»

Τού Peter Baklinski

 

Πηγή: www.lifesitenews.com

Προειδοποίηση:  Κάποιοι ίσως βρουν τις εικόνες στην παρούσα ανάρτηση πολύ ενοχλητικές.  Ζητείται η διάκριση του αναγνώστη. 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο αρχισυντάκτης μας Steve Jalsevac δημοσίευσε μια σειρά διαφανειών των φωτογραφιών που είχε τραβήξει ο ίδιος στην παρέλαση «Γκέϋ Υπερηφάνεια Τορόντο» του 2011.  Πολλές από τις φωτογραφίες ήσαν σοκαριστικές. Όμως κάποιος σχολιαστής υπέδειξε μια λεπτομέρεια σε μια από τις φωτογραφίες, που πολλοί άνθρωποι μάλλον δεν είχαν προσέξει.

Η φωτογραφία τα λέει όλα: Γυμνοί άνδρες παρελαύνουν στην παρέλαση των Γκέϋ στο Τορόντο, εκθέτοντας αυτό που οι υποστηρικτές χειροκροτούν ως πρόοδο των «δικαιωμάτων των γκέϋ» και της «σεξουαλικής απελευθέρωσης».  Οι γυμνοί άνδρες περνούν μπροστά από άνδρες, γυναίκες και – ναι – ακόμα και παιδιά.  Όλοι παροτρύνονται να τιμήσουν την «ποικιλία».

 

Μα… τι έχουμε εδώ;  Μέσα στο πλήθος ένα μικρό κορίτσι με ξανθά μαλλιά και γαλάζιο μπλουζάκι αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά.

 

Το κορίτσι, ίσως 8 ή 9 ετών, δεν επιθυμεί να αντικρύσει γυμνούς άνδρες που επιδεικνύουν τα γεννητικά τους όργανα.  Αισθάνεται να υφίσταται επίθεση από αυτό που βλέπει. Καταλαβαίνει αναμφίβολα πως η αθωότητά της απειλείται από αυτό που βλέπει.  Ξέρει πως κάτι λάθος συμβαίνει.

 

…και κάνει το πιο φυσικό πράγμα: κρύβει το πρόσωπό της μέσα στο χέρι της για να προστατέψει τον εαυτό της.  Δεν θέλει να δει τα γεννητικά όργανα γυμνών ανδρών.

Ποιος θα σώσει τα παιδιά;

Δημιουργία αρχείου: 24-3-2014.

Τελευταία ενημέρωση: 24-3-2014.