Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Επιστροφή στην Κεντρική σελίδα

Κοινωνία και Πολιτική

Xρυσή Aυγή και παγανισμός // Κάθε Αυγή δεν είναι Χρυσή // Η "πολιτική συγγένεια" και οι Χριστιανοί ψηφοφόροι // Φασισμός: Το πολίτευμα του διαβόλου // Άριοι Ασιάτες: Aίμα και Τιμή made in Malaysia

 

Ο «χριστιανισμός» του εθνικοσοσιαλιστικού, εθνικιστικού αποκρυφισμού - Χρυσή Αυγή

Πρώτα Έλληνας και μετά Χριστιανός, ή πρώτα Χριστιανός και μετά Έλληνας;

 

 
Τι κρύβεται πίσω από τις δήθεν φιλικές προς τον Χριστιανισμό δηλώσεις τής Χρυσής Αυγής
 

 

Αναδημοσίευση από: http://orthodox-watch.blogspot.de/2013/06/blog-post_2679.html

 

H  Νέα Εποχή και όσοι συνειδητά η ασυνείδητα  την υπηρετούν, έκαναν και  κάνουν  τα πάντα   για να  στερήσουν  από τους  πιστούς  αρχικά  την  ελπίδα,  κατόπιν  την προσδοκία και  τέλος  την  εμπειρία  της  Αναστάσεως.

«προσέχετε ουν εαυτοίς και παντί τώποιμνίω, εν ω υμάς το Πνεύμα το άγιονέθετο επισκόπους, ποιμαίνειν τήν εκκλησίαν τού Κυρίου και Θεού, ήν περιεποιήσατο δια τού ιδίου αίματος. εγώ γαρ οίδα τούτο, ότι εισελεύσονταιμετά την άφιξίν μου λύκοι βαρείς εις υμάς μη φειδόμενοι τού ποιμνίου· και εξ υμών αυτών αναστήσονται άνδρες λαλούντες διεστραμμένα τού αποσπάντούς μαθητάς οπίσω αυτών. διόγρηγορείτε, μνημονεύοντες ότι τριετίαν νύκτα και ημέραν ουκεπαυσάμην μετά δακρύων νουθετώνένα έκαστον» (ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ Κ´ 28 – 36). (Απόσπασμα από το Αποστολικό ανάγνωσμα της Κυριακής των Πατέρων της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου).

Αν σήμερα  ζούσε  ανάμεσά μας  ο Άγιος Ευγένιος ο Αιτωλός ή Γιαννούλης (1597 – 1682) είναι  βέβαιο πως  δεν θα  αναφερόταν μόνο σε «λυκόμορφους  φορολογητές»  αλλά και σε  πολλούς ακόμα  «λυκόμορφους»  ή «λυκοειδείς»  εχθρούς   του  ορθόδοξου  ελληνικού λαού.

Και ο Άγιος  Ιωάννης  ο Χρυσόστομος  αναφερόμενος  στο κατά Ματθαίον  Ευαγγέλιο θα  μας  θύμιζε  τα λόγια  του  Κυρίου μας Ιησού Χριστού:

Εγώ είμαι πατέρας, εγώ αδελφός, εγώ νυμφίος, εγώ οικία, εγώ τροφή, εγώ ένδυμα, εγώρίζα, εγώ θεμέλιον, κάθε τι το οποίον θέλεις εγώ· να μην έχεις ανάγκην από τίποτε. Εγώ και θα σε υπηρετήσω· διότι ήλθα να υπηρετήσω, όχι να υπηρετηθώ. Εγώ είμαι και φίλος, και μέλος τού σώματος και κεφαλή και αδελφός, και αδελφή και μητέρα, όλα εγώ· αρκεί να διάκεισαι φιλικά προς εμέ. Εγώ έγινα πτωχός δια σε· έγινα και επαίτης δια σέ· ανέβηκα επάνω εις τον Σταυρόν δια σε· ετάφην δια σε· εις τον ουρανόν άνω δια σέ παρακαλώ τον Πατέρα· κάτω εις την γην εστάλην από τον Πατέρα ως μεσολαβητής δια σέ. Όλα δι εμέ είσαι συ· και αδελφός και συγκληρονόμος και φίλος και μέλος τού σώματος. Τι περισσότερον θέλεις;

Πριν  από  λίγους μήνες, 166  Έλληνες βουλευτές  ακολουθώντας  τις  «άνωθεν» εντολές, υπερψήφισαν ένα  πολυνομοσχέδιο, στο οποίο  εκτός  των  άλλων  γενοκτόνων   μέτρων, περιγράφεται και η  ανεπιφυλάκτως, αμετακλήτως και άνευ  όρων  παράδοση  της  εθνικής μας κυριαρχίας  στα χέρια μιας επί της ουσίας παγκόσμιας και κατά τα φαινόμενα σιωνιστικογεννούς  τραπεζοπιστωτικής εξουσίας.

Μας έριξαν «κάτω»,  αλλά και αυτό  πάλι δεν αρκεί. 

Πρέπει  να  εξασφαλίσουν ότι  ο  Έλληνας  δεν θα  ξανασηκωθεί, δεν  θα αντισταθεί, δεν θα  αναζητήσει  την σωτηρία  του  εκεί  που πρέπει, δηλαδή  στην  Ορθόδοξη   παράδοση  και στον Κύριο  ημών Ιησού Χριστό.

Η  μακροημέρευση  αυτής  της νέας τυραννίας αλλά  και  η   εξάπλωσή  της σε  άλλα ευρωπαϊκά κράτη  εξαρτώνται  άμεσα  από  το  αν  θα καμφθεί ολοκληρωτικά  το  ζωογόνο ελληνορθόδοξο  φρόνημα του  ελληνικού λαού.

Τα μέσα  που ήδη  χρησιμοποιούνται  είναι  ακόμα  πιο  δόλια  από εκείνα  που χρησιμοποιήθηκαν  για την  κατάρρευση  της  εθνικής (αν υπήρξε ποτέ τέτοια) οικονομίας.

Καλλιέργησαν, και εξακολουθούν  να  καλλιεργούν στον  Έλληνα  ορθόδοξο πολίτη, πνεύμα τρόμου, σύγχυσης και θολότητας, ώστε  να  μην  μπορεί  να διακρίνει  την αλήθεια  από το ψέμα, την καταστροφή από την σωτηρία, το φως από το σκοτάδι  και  εν πάσει περιπτώσει  τον  Σταυρό  του  Κυρίου μας από τα κάθε είδους  σταυροειδή   γεωμετρικά  σχήματα  των  σύγχρονων   «Ναϊτών» της Νέας  Εποχής.

Η  Νέα  Εποχή   σε αυτόν  τον  «πόλεμο», έχει  ρίξει  όχι  μόνο τις  «μεγάλες» τραπεζοπιστωτικές  της δυνάμεις  αλλά και κάθε  «επίστρατη εφεδρεία» από  τον χώρο της  πολιτικής, της παιδείας,  της διανόησης  ακόμα  και  της  εκκλησίας. Δυνάμεις  οι οποίες, είτε  εκ των «έσω», είτε  εκ των «έξω», είτε  από τα «δεξιά», είτε  από  τα «αριστερά»,  σπρώχνουν παντοιοτρόπως  και δολίως  τον  ελληνικό λαό   μακριά  από  τον  Χριστό και την  εκκλησία Του.

Η   σκοπούμενη  και  δολίως ενεργούμενη  προσπάθεια αποκοπής των πιστών  από την  Ορθόδοξη  Αποστολική  και Αγιοπατερική  παράδοση, δια της «μίξεως των αμίκτων» αν με την συναίνεσή μας «ευδοκιμήσει», είναι  απολύτως  βέβαιο  ότι  θα  στερήσει  από το έθνος μας  αλλά  και από τον κάθε έναν  προσωπικά  την εμπειρία  της Ανάστασης και ασφαλώς  την εξ αυτής σωτηρία.

Νεοφανείς  και  αρκούντως κεκαλυμένες   αιρέσεις, «μεταπατερικές»  κακοδοξίες, «ολιστικές» και «ομοιοπαθητικές» …θεραπείες   που θεωρήθηκαν  από μερικούς συμβατές με την  ορθόδοξη πίστη και παράδοση, πολιτικές οργανώσεις   με   αριστερό   αντισυστημικό  δήθεν   φρόνημα, νεοειδωλολατρικές   συσπειρώσεις  και   εθνικοσοσιαλιστικά  σχήματα  και κόμματα με  αποκρυφιστική  προέλευση και  ιδεολογικό  περιεχόμενο,  εργάζονται  νυχθημερόν, ο κάθε ένας χωριστά  όμως για τον ίδιο ακριβώς  σκοπό, που είναι η   δολιοφθορά  των θεμελίων «της πίστεως του Χριστού  της Αγίας  και της πατρίδος  η ελευθερία» υπέρ των οποίων   και με αυτήν την σειρά αγωνίστηκε και  ο Θεόδωρος  Κολοκοτρώνης.

Κάτω  από  αυτές τις συνθήκες  το «Ορθόδοξο Παρατηρητήριο» όπως έπραξε  και σε πλείστες άλλες περιπτώσεις  δεν θα σιωπήσει   αφήνοντας  τον   ελληνικό  Ορθόδοξο πιστό  λαό,  στο  «έλεος»  των  πάσης  φύσεως   δολιοφθορέων  της  Ορθόδοξης  Αποστολικής και  Αγιοπατερικής  μας Παράδοσης.

Επί του παρόντος  θα αναφερθούμε στις   οψίμως «ορθοδοξοφανείς» «αντισυστημικές»  πολιτικές ρητορείες   προσπαθώντας  να αναδείξουμε  τον αντίχριστο  αποκρυφισμό  που κρύβεται  κάτω   από αυτά  τα  «βερνίκια»  της  Νέας  Εποχής.

Θα πρέπει να  τονίσουμε, ότι ως  μέλη της  Αγίας του  Χριστού  Εκκλησίας δεν   εκφράζουμε  τις  πολιτικές μας  αντιρρήσεις ,υπο την στενή έννοια  του όρου,  εναντίον οποιουδήποτε  κόμματος, η  πολιτικής  οργάνωσης.Οι όποιες  ενστάσεις  η αντιρρήσεις μας  αφορούν σε  αντιεκκλησιαστικές,  και άρα αντίχριστες  και  μισάνθρωπες  συμπεριφορές και ιδεολογίες η  αντιλήψεις, τις οποίες  αναπτύσσουν  η   προωθούν   με κάθε τρόπο ευθέως  η  πλαγίως φυσικά η νομικά πρόσωπα,κόμματα, οργανώσεις,  ενώσεις, σύλλογοι,  σύνδεσμοι,  θρησκευτικές ομάδες και αιρέσεις.

Θεωρούμε ότι  οι πιο  επικίνδυνες από αυτές  τις ομάδες της Νέας Εποχής, είναι εκείνες  οι οποίες παρουσιάζονται,  ως  τιμητές   του  …εκσυγχρονισμού  η και της «καθάρσεως»  της εκκλησίας, χωρίς  ωστόσο  να έχουν  αυτό το δικαίωμα, μιας  και  πίσω  από τα «επιχειρήματά»  τους  κρύβεται   όχι μόνο  η πλήρης  άρνηση  της  Αποστολικής και  Αγιοπατερικής  Θεοπνεύστου   παραδόσεως, αλλά   και  κάθε είδους  αντίχριστη  διδασκαλία και συμπεριφορά.

Σε αυτές  τις ομάδες  ανήκουν, όπως  θα καταδείξουμε  πιο κάτω, και  οι εθνικοσοσιαλιστικές – εθνικιστικές  οργανώσεις η συσπειρώσεις  όπως π.χ   το  κόμμα  της  Χρυσής Αυγής

Δεν   αναφερόμαστε  στο πολιτικό περιεχόμενο του  γενικού κομματικού τους  κηρύγματος,το οποίο  εξ  άλλου  με παραλλαγές και  τηρουμένων  των  αναλογιών,  το συναντούμε  και σε άλλα κομματικά  «στρατόπεδα», αλλά στην  αποκρυφιστική  και αντίχριστη  ιδιοσύσταση  του  ιδεολογικού  τους υποβάθρου.

 

 

Εθνικισμός – φυλετισμός – Ορθόδοξη  παράδοση

Πριν παρουσιάσουμε τα ντοκουμέντα σχετικά με την αντιχριστιανική «ιδιοσύσταση» της Χ.Α και δεδομένου ότι τελευταία προσπαθούν να αντικαταστήσουν τον όρο «εθνικοσοσιαλισμός» με τον περισσότερο «αποδεκτό» όρο «εθνικισμός», θα δούμε αποσπασματικά, τι λέει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος για τον «εθνικισμό»,το «Έθνος»,τον «φυλετισμό»,,και την Ορθοδοξία, καθώς επίσης και το πώς ήδη από το 1872 η Σύνοδος των Πατριαρχών και Προκαθημένων της Ορθοδόξου Εκκλησίας με σαφή και ευθύ τρόπο, καταδικάζει τον φυλετισμό θεωρώντας ανεπιφύλακτα ως «σχισματικούς» όσους τον «ασπάζονται»:

Έθνος και Εθνικισμός

Σεβ. Ναυπάκτου και αγ. Βλασίου Ιεροθέου Απόσπασμα από το βιβλίο: «Γέννημα και θρέμμα Ρωμηοί» σελ 125-227 Εκδοσεις:  Ι. Μ. Γενεθλίου της Θεοτόκου (Πελαγίας)

«… η  Ορθόδοξη Εκκλησία είναι υπερεθνική και επομένως αναίρεση του εθνικισμού και φυλετισμού… Μέσα στα πλαίσια αυτά πρέπει να δούμε τις απόψεις του Οικουμενικού (Ρωμαίϊκου) Πατριαρχείου για τον εθνοφυλετισμό. Πραγματικά το 1872 το Οικουμενικό Πατριαρχείο καταδίκασε τον φυλετισμό ως αίρεση.

 

Σύνοδος Πατριαρχών - Προκαθημένων Ορθοδόξων Εκκλησιών

 (1872)
ΟΡΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ

«Αποκηρύττομεν κατακρίνοντες και καταδικάζοντες τον φυλετισμόν, τουτέστιν τας φυλετικάς διακρίσεις και τας εθνικάς έρεις και ζήλους και διχοστασίας εν τη του Χριστού Εκκλησία... Τους παραδεχομένους τον τοιούτον φυλετισμόν και επ' αυτώ τολμώντας παραπηγνύναι καινοφανείς φυλετικάς παρασυναγωγάς κηρύττομεν, συνωδά τοις Ιεροίς Κανόσιν, αλλοτρίους της μιας Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, και αυτό δη τούτο ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ».

 [Από την Ιστορία τον Ελληνικού Έθνους (Εκδ. «Εκδοτικής Αθηνών»), τομ. ΙΓ (1977), Νεώτερος Ελληνισμός (από 1833 ως 1881), σελ. 305]

…Κατ’ αρχάς το Συνοδικό αυτό κείμενο δεν το υπέγραψε μόνον ο Οικουμενικός Πατριάρχης Άνθιμος, αλλά και οι πρώην Πατριάρχες Κωνσταντινουπόλεως Άνθιμος, Γρηγόριος και Ιωακείμ. Πέρα από αυτούς υπογράφηκε από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Σωφρόνιο, τον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιερόθεο, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Σωφρόνιο και πολλούς άλλους Μητροπολίτας του Κλίματος του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Επομένως το κείμενο αυτό έχει καθολική ισχύ.

Επίσης εκείνο που παρατηρούμε είναι ότι οι Πατέρες έχουν συνείδηση ότι ενεργούν ως φορείς της Παραδόσεως, εμπνεόμενοι από την Χάρη του Παναγίου Πνεύματος. Γράφουν και ενεργούν με τον ίδιο τρόπο που θα έγραφαν και θα ενεργούσαν για κάποια αίρεση. Αυτό είναι σημαντικό γιατί δείχνει ότι ο φυλετισμός τελικά είναι μια εκκλησιολογική αίρεση, αφού διασπά την ενότητα της Εκκλησίας, που είναι το Σώμα του Χριστού. Και ξέρουμε πολύ καλά ότι κάθε Χριστολογική αίρεση είναι ταυτόχρονα και εκκλησιολογική όπως και κάθε εκκλησιολογική αίρεση είναι και Χριστολογική. …. Ο Συνοδικός αυτός όρος είναι πολύ σημαντικός για το ορθόδοξο ήθος. Δείχνει ότι η Εκκλησία διέβλεψε τον μεγάλο κίνδυνο του φυλετισμού, που στην πραγματικότητα συνιστά τον εθνικισμό. Δεν μπορεί να διασπάται η ενότητα της Εκκλησίας με κριτήρια κτιστά και πεπερασμένα, δεν μπορεί η Εκκλησία να γίνη εθνική, δηλαδή από υπερεθνική να περιπέση στον φυλετισμό…η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν μπορεί ποτέ να περικλεισθή σε εθνικιστικά σχήματα, αλλά έχοντας την Αποκάλυψη του Θεού την διαφυλάσσει αλώβητη, έστω κι’ αν χρησιμοποιή τα ιδιαίτερα σχήματα, τις παραδόσεις και την γλώσσα κάθε λαού. …"

Ως πρωτη λοιπόν επισήμανση κρατούμε  ότι: «…η Εκκλησία διέβλεψε τον μεγάλο κίνδυνο του φυλετισμού, που στην πραγματικότητα συνιστά τον εθνικισμό…» και  γι αυτό  Θεοπνεύστως  η  Σύνοδος  των  Πατριαρχών και  Προκαθημένων  της  Ορθοδόξου Εκκλησίας  του 1872  καταδίκασε  ξεκάθαρα  κάθε είδους  φυλετισμό.

 

Μήπως όμως   σε αυτόν  τον   χώρο   δεν  δηλώνουν  ότι ανήκουν  οι  «εθνικιστές»  ή κατ' άλλους  εθνικοσοσιαλιστές» της  Χ.Α;

Στην επίσημη ιστοσελίδα  του   περιοδικού  «Αντεπίθεση», που είναι το περιοδικό της νεολαίας της  Χ.Α, πριν  13 μήνες  δηλαδή στις  5 Ιανουαρίου  του  2012  και στο άρθρο  με  τίτλο  «Πολεμώντας τον Λαϊκό Εθνικισμό, πολεμούν τη Φυσική Τάξη! » (http://resistance-hellas.blogspot.gr/2012/01/blog-post_05.html)  αντιγράφουμε αυτολεξεί :

 

«…Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν είναι απλά λοιπόν μια ιδεολογία, που προτάσσει τις δικές της θέσεις και Ιδέες, για το παρών πολιτικό σύστημα… Για εμάς τους Εθνικιστές η Φυλετική μείξη είναι απαράδεκτη, καθώς οδηγεί σχεδόν πάντοτε σε ανωμαλία, Ψυχική αρρώστια, λόγω του καταστροφικού συνδυασμού κληρονομικών ψυχικών χαρισμάτων, με αποτέλεσμα την καταστροφή της Φύσης του Ανθρώπου. Η Φυλή είναι η έκφραση της Φύσης στο ανθρώπινο πεδίο και «η Ψυχή εστί Φυλή ορώμενη εκ των έσω», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλφρέδος Ρόζενμπεργκ…»

 

Ποιος όμως ήταν ο  κ. Ρόζενμπεργκ τον οποίον  τόσο  συχνά  «μνημονεύουν»  οι  αρθρογράφοι  της  Χ.Α;

Την απάντηση  μας  την δίνει  συνοπτικά και ξεκάθαρα  ένα φιλικό  προς  την  Χ.Α  ιστολόγιο σε ανάρτηση – αφιέρωμα  της  5ης Δεκεμβρίου  του 2012: (http://paspartoy.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1253.html)

 

Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ

 «…Ο Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ υπήρξε ανώτατο στέλεχος της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας και κορυφαίος ιδεολόγος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος… Έχει έντονη ιδεολογική δράση, συμμετέχοντας στην εταιρία της Θούλης, …Γράφει βιβλία και φυλλάδια εθνικιστικά με κύριο γνώμονα το φυλετικό κριτήριο, ενάντια στον σιωνισμό και στη μασονία, που ταυτόχρονα εξαίρουν την Νορδική προγονολατρεία…Επίσης επιτίθεται στον Χριστιανισμό ως εκφυλιστικό με ιουδαϊκές επιρροές, στον οποίο απουσιάζει η εθνική και φυλετική συνείδηση και προτείνει μια μεταστροφή στην Νορδική προγονολατρεία, ως πιο ταιριαστή στην Νορδική ψυχολογία, εκφράζοντας παράλληλα ενδιαφέρον για τις θρησκείες της άπω Ανατολής…»

Βλέπουμε ότι   η μασωνία  και ο  «μη κεκαθαρμένος»  από  «ιουδαϊκές  επιρροές» χριστιανισμός   για  τον ναζιστικό  παγανισμό  και αποκρυφισμό  είναι  όμοια  πράγματα  και σε κάθε περίπτωση  εχθρικά, ενώ   δεν κρύβεται το ενδιαφέρον  στις  θρησκείες  της άπω Ανατολής, που  ας  μην το ξεχνούμε  αποτέλεσαν  και ένα  εκ των   ιδεολογικών   οπλοστασίων της  αντίχριστης Νέας Εποχής.

Στην  ιστοσελίδα   των  γυναικών  της  Χρυσής Αυγής  και συγεκριμένα στην «Ιδεολογική Βιβλιοθήκη Μετώπου Γυναικών- Ο δρόμος της υποταγής δεν είναι ο δικός μας δρόμος. Για το ΑΙΜΑ μας και την ΤΙΜΗ μας, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!» (http://ideology-studies.blogspot.gr/2010/08/david-lane.html) υπάρχει άρθρο του David Lane  το οποίο  μας αποκαλύπτει    πεντακάθαρα πως  η Χ.Α   δεν  ήθελε  ούτε  θέλει  να έχει  οιαδήποτε πνευματική  συγγένεια  με την  Ορθόδοξη  παράδοση (Ιουδαιοχριστιανισμός  κατά την προσφιλή τους έκφραση).

 «Μία θεμελιώδης αρχή του Ιουδαιοχριστιανισμού και ένα μέρος από το θανάσιμο δέλεαρ του είναι ότι επιτρέπει,υποδεέστεροι άνθρωποινα απαιτούν ανώτερη κατατάξη χωρίς την ανάλογη προσπάθεια. Ένας ιουδαιοχριστιανός, που με IQ 90 και με μιαν άθλια ζωήμπορεί να βαπτιστεί, να απαγγείλει λίγες τυπικές λέξεις και όρους, ξαφνικά επιζητεί εξέχουσα θέση, ανώτερη από αυτήν ενός ανθρώπου, που είναι υπέρτερος ένα εκατομμύριο φορές στην διάνοια και τον χαρακτήρα»

Τα παραπάνω  αποσπάσματα  είναι δύο μόνο   «σταγόνες»  από τον «ωκεανό» παρόμοιων κειμένων,τα οποία  «κοσμούν»  παλαιότερες αλλά και νεώτερες  δημοσιεύσεις  της Χ.Α, σε περιοδικά  της νεολαίας  της  , στην επίσημη  ιστοσελίδα της, σε ιστοσελίδες  των  γυναικών της, είτε,όπως  θα δούμε  πιο κάτω,  σε βιβλία   αντιχριστιανικού  και αντιεκκλησιαστικού  περιεχομένου,   τα  οποία   επανεκδίδονται  και πωλούνται  από  το   βιβλιοπωλείο της οργάνωσης  ακόμα και σήμερα.

Κάποια  λοιπόν  από  τα βιβλία  που προσφέρει  το   βιβλιοπωλείο  της  Χ.Α  είναι  και αυτά   της  Savitri Devi,του  Julius Evola, αλλά και του φανατικού  αντι- ορθόδοξου    Περικλή Γιαννόπουλου  για τον  οποίον  ο  αρχηγός  της Χ.Α  έχει  γράψει  το βιβλίο  «ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΛΟΓΟΣ» που   όπως θα δούμε  αποτελεί  ένα  «εξαίρετο»  δείγμα  αντιχριστιανικής  και  αντιεκκλησιαστικής  βιβλιογραφίας.

 

Savitri  Devi

Στο βιβλίο    «ΙΝΔΙΑ & ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ»  της  «ιέρειας» του εθνικοσοσιαλισμού   Savitri Devi,  ο «καλοπροαίρετος» με την Χ.Α   χριστιανός   θα μάθει  ότι   η Σταύρωσις  του Κυρίου  μας  Ιησού  Χριστού   είναι  ένας  μύθος  καθώς επίσης   και  την αποκρυφιστική συνάφεια  του  Τιμίου Σταυρού  με τον  irmunsul  και τον αγκυλωτό  σταυρό.Ας δούμε όμως  τι λέει η σχετική   διαφήμιση    στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο  της  Χ.Α (http://xabooks.blogspot.gr/2011/01/blog-post_8038.html):

Εκδόσεις: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
6,00€
Η «ιέρεια» του Εθνικοσοσιαλισμού, Savitri Devi, 
σε ένα βιβλίο-οδηγό για τον αποσυμβολισμό των μυστικιστικών προεκτάσεων της κοσμοθεωρίας του Γ’ Ράιχ. Ανάμεσα σε παραλληλισμούςμε τον άριας καταγωγής ινδουισμό, δίνει ιστορικές λεπτομέρειες και περιστατικά τόσο της ακόμη μυστηριώδους Ahnenerbe και των SS του Χίμλερ, όσο και της άγνωστης Εθνικοσοσιαλιστικής Κίνησης στην Ινδία...
…Η βαθειά σημασία του αρχαίου Irmunsul, άξονος του κόσμου, δεν είναι κατά βάθος διαφορετική από εκείνη του Σταυρού, αποσπασμένου από κάθε χριστιανική μυθολογία, δηλαδή από την ιστορία του μαρτυρίου του Ιησού, θεωρημένη ως ένα γεγονός μέσα στον χρόνο.

Η κορυφή του σεβαστού γερμανικού συμβόλου δείχνει, στην πραγματικότητα τον Πολικό Αστέρα, που παριστά το Εν η, αλλιώς, «Ύπατη Αρχή». Και οι καμπυλωτοί κλάδοι του θεωρείται ότι στηρίζουν τον Ζωδιακό Κύκλο, σύμβολο του κύκλου της Εκδηλώσεως, που κινείται γύρω από το ακίνητο κέντρο του…
 Και ο Αγκυλωτός Σταυρός…μ προσομοιάζει έτσι και στο Ιρμινσούλ και στον Σταυρό.”

Βέβαια  η  αναφορά της  Χ.Α  στην  Savitri  Devi  δεν περιορίζεται  μόνο  σε αυτό το βιβλίο. Στην  ιστοσελίδα των γυναικών της  Χ.Α (http://whitewomenfront.blogspot.gr/2007/06/savitri-devi.html)  έχει δημοσιευθεί  σε δύο  μέρη  ειδικό  «αφιέρωμα» της  Ε. Χ. Παππά  από το περιοδικό "Χρυσή Αυγή" (α.τ. 108) στο  οποίο μεταξύ των άλλων διαβάζουμε:

«… Οι ιδέες της Devi αποτελούν ένα αμάλγαμα Ελληνικής φιλοσοφίας, τευτονικών δοξασιών και ινδουιστικής πνευματικότητας… Ως εκ τούτου, απορρίπτει τον χριστιανικό γιουνιβερσαλισμό και την τελεολογική του θεολογία, πέραν της ιουδαϊκής καταγωγής του, και υιοθετεί την κυκλική πορεία της Ιστορίας ….

 Κύρια έκφραση του θεϊκού στον κόσμο είναι ο ίδιος κόσμος και λατρεία του η λατρεία του Ηλιακού δίσκου, ως αστείρευτης, ανιδιοτελούς και ζωοποιού Ενεργείας… Ο Χίτλερ είναι, κατά το ινδουιστικό πρότυπο που χρησιμοποιεί η Devi, ο αβατάρ, ο διάμεσος μεταξύ του θεϊκού και του ανθρώπινου 

"Μέχρι το 1945 ήμασταν ένα Κόμμα. Από το 1945 έχουμε γίνει ο πυρήνας μιας μεγάλης νέας πίστης …»

Τι  να σχολιάσουμε  στα παραπάνω  αποσπάσματα. Είναι  από μόνα  τους  αποκαλυπτικά  και  καταδεικνύουν με απόλυτο  τρόπο   το χάος  που χωρίζει   την αλήθεια   του  Χριστού   από  το  εωσφορικό  ψέμα και την σύγχυση   της αγαπημένης   και προβεβλημένης  από την Χ.Α  κ. Savitri Devi.

 

Julius Evola

Το βιβλιοπωλείο της  Χ.Α  περιλαμβάνει και αυτόν τον  αποκρυφιστή «φιλόσοφο» και  θεωρητικό  του  εθνικοσοσιαλισμού στην συλλογή του, ενώ   στην επίσημη ιστοσελίδα  του  κόμματος  αλλά  και στις προσωπικές  ιστοσελίδες  των  βουλευτών της παράταξης  ( βλ. προσωπική ιστοσελίδα   Χρ. Παππά 10/12/2012) ο  Evola   είναι πανταχού  παρών.

Αντιγράφουμε  μερικά χαρακτηριστικά  αποσπάσματα  από  δημοσιεύσεις  στην επίσημη  ιστοσελίδα της  Χ.Α  για τον  Julius Evola:

 

«Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ  ΟΜΟΛΟΓΙΑ  ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ »

(http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-aima-twn-hrwwn-einai-ierotero-apo-to-melani-twn-sofwn-kai-apo-thn-proseu#.Q8rzKfIo48g )

Για τον λόγο αυτό θέλουμε για μια ακόμη φορά σήμερα να κάνουμε δική μας την ομολογία της πίστεως των αρχαίων όπως αυτή εκφράζεται με τις λέξεις: "Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και από την προσευχή των πιστών" - κάτι τέτοιο βρίσκεται επίσης στην βάση του παραδοσιακού νοήματος, που σύμφωνα μ' αυτό δρουν στον "ιερό πόλεμο" περισσότερο από τα μεμονωμένα άτομα οι πρωτογενείς μυστικέςδυνάμεις της Φυλής. Αυτές οι δυνάμεις των πηγών δημιουργούν παγκόσμιες αυτοκρατορίες και φέρουν στον άνθρωπο μια νικηφόρα ειρήνη...

«ΗΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ»

Julius Evola: Η Προέλευση

Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/julius-evola-h-proeleush#.Q8r0w_Io48g

«Κάθε εξουσία είναι ψευδής, κάθε νόμος είναι άδικος και βάρβαρος, κάθε θεσμός είναι κενός και εφήμερος, εάν δεν ορίζεται στην ανώτερη αρχή της Ύπαρξης, εάν δεν προέρχεται εκ των άνω και δεν προσανατολίζεται ΑΝΟΔΙΚΑ»

Με σκοπό να κατανοήσουμε και τα δύο, το πνεύμα της Παράδοσης και την αντίθεσή του, τον σύγχρονο πολιτισμό, είναι αναγκαίο να αρχίσουμε εξετάζοντας το βασικό δόγμα των δύο φύσεων. Συμφώνως με αυτό το δόγμα, υπάρχει μία φυσική τάξη πραγμάτων και μία μεταφυσική. Υπάρχει μία θνητή φύση και μία αθάνατη. Υπάρχει το ανώτερο βασίλειο του «είναι» και ο υποκείμενος κόσμος του «γίγνεσθαι… Οι αρχαίοι είχαν την αίσθηση ενός σκοτεινού κάτω κόσμου, κατοικούμενου από σκοτεινές και διφορούμενες δυνάμεις κάθε είδους (η δαιμονική ψυχή της φύσεως, η οποία είναι το κύριο υπόβαθρο όλων των φυσικών μορφών και ενεργών δυνάμεων), που αντιτίθεντο στην υπερλογική και ουράνια λαμπρότητα της υψηλότερης περιοχής… Ο κόσμος του «είναι» και ο κόσμος του «γίγνεσθαι» επηρεάζουν πράγματα, δαίμονες και ανθρώπους. Οποιαδήποτε υποστατική αναπαράσταση των δύο αυτών κόσμων, εκφραζόμενη είτε με αστρικούς, μυθολογικούς, θεολογικούς η θρησκευτικούς όρους, υπενθυμίζει στον παραδοσιακό άνθρωπο την ύπαρξη των δύο καταστάσεων… Αυτές ήταν οι δύο «φύσεις». Η Παράδοση κατανοούσε την πιθανότητα να γεννηθεί κάποιος στην μία η στην άλλη και επίσης την πιθανότητα να πάει από την μία στην άλλη, σύμφωνα με το ρητό «Ο άνθρωπος είναι ένας θνητός θεός και ο θεός είναι ένας αθάνατος άνθρωπος». (Ηράκλειτος, κεφ. 62, 12.1)

Σε φιλικό  προς την Χ.Α  ιστολόγιο διαβάζουμε  τι  λέει  ο  Evola  «Περί του  εβραϊκού  ζητήματος»  (και όχι μόνο).Το κείμενο  όπως δηλώνει ο  διαχειριστής  του ιστολογίου  «είχε δημοσιευτεί στο site της Χρυσής Αυγής όταν ακόμη φιλοξενούνταν στο wordpress..» (http://paspartoy.blogspot.gr/2012/12/julius-evola_28.html)

28 Δεκεμβρίου 2012

…πρέπει να μπορούμε να καθορίσουμε την «αριανικότητα» ως μια θετική οικουμενική ιδέα, που αντιπαραθέτει πραγματικά τον τύπο της θεότητας, της λατρείας, του θρησκευτικού συναισθήματος και της κοσμοθεώρησης προς όλα εκείνα που αναφέρονται στους σημιτικούς πολιτισμούς και κατόπιν ιδιαίτερα στους Εβραίους.

…. δίχως τελικά να απορρίπτουμε τις λαμπρές εμπνεύσεις του Μπαχόφεν περί του ανταγωνισμού μεταξύ των «ηλιακών» (ουρανίων) πολιτισμών και των «σεληνιακών» (η τελλουρικών) πολιτισμών, μεταξύ κοινωνιών προερχομένων από την αρσενική αρχή και κοινωνιών προερχομένων από την θηλυκή-μητρική αρχή (γυναικοκρατία).

… Από την ινδο-άρια αντίληψη του Τσακραβάρτιν, του «οικουμενικού κυβερνήτη», περνώντας στην ιρανο-άρια ιδέα του οικουμενικού βασιλείου των «πιστών» του «θεού του φωτός», αγγίζοντας τα «ηλιακά» θεμέλια της ρωμαϊκής «αυτοκρατορικής αιωνιότητος» (aeternitas imperii) και τελικά την μεσαιωνική γιβελλινική ιδέα της «Αγίας Αυτοκρατορίας» (sacrum imperium), η τάση να μορφοποιηθεί ένα οικουμενικό σώμα στην αφ’ υψηλού δύναμη – της οποίας οι Άριοι θεωρούσαν τους εαυτούς τους ως κατ’ εξοχήν φορείς – εμφανίστηκε πάντοτε στους αρίους πολιτισμούς η στους πολιτισμούς αρίου τύπου.

Κατά δεύτερον, μεταξύ των Αρίων, τα υψηλότερα και προνομιούχα κέντρα της αθανασίας – Η βόρεια Βαλχάλλα, η αχαιοδωρική «νήσος των Μακάρων», ο ουρανός του Ινδρα μεταξύ των Ινδογερμανών της Ινδίας – ήσαν σαφώς περισσότερο προσιτά στους Ήρωες παρά στους Αγίους..

.. Οι πεμπτουσίες των σημιτικών θεών είναι ουσιαστικά συνιστώσες θεών που αλλάζουν, που έχουν γέννηση και πάθος, «ετήσιων» θεών, οι οποίοι όπως η βλάστηση υφίστανται τον νόμο του θανάτου και της αναγέννησης. Το άριο σύμβολο είναι ηλιακό...Μία ακτινοβόλα φύση η οποία –επαναλαμβάνουμε- είναι αυτόφωτη σε αντίθεση με το σεληνιακό (θηλυκό) σύμβολο 

Σαν τελευταίο  «δείγμα»  της   αποκρυφιστικής  και  σε κάθε  περίπτωση αντιχριστιανικής  βιβλιογραφίας   που διαφημίζει  και προωθεί  η  Χ.Α   κρατήσαμε  το  περίφημο  «πόνημα»  του αρχηγού  της οργάνωσης  κ. Μιχαλολιάκου   (το οποίο  επανεκδόθη  για  τέταρτη  φορά  προσφάτως)  και  το οποίο  όχι  άδικα  μερικοί  χαρακτήρισαν  ως   ένα κατ΄εξοχήν   αντιχριστιανικό  εγχειρίδιο.

 

ΝΙΚΟΛΑΟΥ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

 «ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΛΟΓΟΣ»

Η πρώτη έκδοση  του βιβλίου  έγινε  το 1982 , ωστόσο  αξίζει  να δούμε  τι γράφει το 2006   ο  συγγραφέας  και αρχηγός της  Χ.Α  στον πρόλογο της  δεύτερης  έκδοσης:

«…Ο συγγραφέας  όμως του συγκεκριμένου βιβλίου δεν έχει  κανέναν λόγον να απαρνείται  το παρελθόν του και τα όσα έχει υπογράψει.Έτσι  λοιπόν αποτελεί συνειδητή  επιλογή του  η επανέκδοσις του βιβλίου αυτού.Δεν θα λείψουν ασφαλώς και αυτοί  που θα ισχυριστούν  ότι  το βιβλίον αυτό είναι  «αιρετικό», αφού άλλωστε για όλους αυτούς τους  «νέο-πατριώτες»,  «νέο-μαρξιστές», «νέο-ορθοδόξους’ κλπ  ο εθνικισμός  είναι  μία αίρεση..»

Σύμφωνα με   τα λεγόμενα  του   αρχηγού  της  Χ.Α,  ο  σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Ναυπάκτου  κ. Ιερόθεος  η ακόμα  και οι  πατέρες   της  πανορθοδόξου  συνόδου  του  1872,  ήσαν   «νέο-πατριώτες», «νέο-μαρξιστές»  η  «νέο-ορθόδοξοι».

Και συνεχίζει  ο  κ. Μιχαλολιάκος:

«Αποδεχόμενος  την πρόκλησίν τους απαντώ  με τα ίδια λόγια  του Περικλή Γιαννόπουλου  από το μνημειώδες  κείμενό του  “Έκκλησις  προς  το πανελλήνιον  κοινόν”:

Εάν δεν μπορείτε  να αισθάνεσθε  ότι είσθε Έλληνες, παρά μόνο από μέσα από το πάπλωμα  του χριστιανισμού Σας, τότε ΕΡΡΕΤΩ  τέτοιος Ελληνισμός. Διότι  τότε ο  Ελληνισμός Σας είνε  νεκρός.”

 Και παρακάτω: 

“Κοντός  Ψαλμός Αλληλούϊα: Πας Παπάς αισθανόμενος  ότι είνε Πρώτα Χριστιανός και  Δεύτερα  Έλλην  ΞΟΥΡΑΦΙΣΘΗΤΩ”…

Αθήναι  17 Απριλίου 2006

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος»

Στην  σελίδα  24   αυτού  του   αντιχριστιανικού  πονήματος,  ο  ορθόδοξος   Έλληνας  θα μάθει  επίσης  από τον  κ., Μιχαλολιάκο   ότι :

«…Κατά  τους  πρώτους χριστιανικούς αιώνας  είναι και πλέον έκδηλος  η πάλη, η μανιακή  πάλη, του Ελληνισμού  με τον επιχειρούντα  να εισχωρήση και να κυριαρχήση εις τον κόσμον μας Εβραϊσμόν.Ας μην αγνοούμεν  το γεγονός  ότι ένας  από τους  πατέρες της εκκλησίας, ο Μέγας Αθανάσιος, έγραψεν  βιβλίον με τον εύλογον τίτλον  “Κατά των Ελλήνων” …Αδιανόητος θα παραμένη πάντοτε δια τον Έλληνα  όλη αυτή  η  θεολογία της  Κρίσεως  και του προπατορικού  αμαρτήματος.Διότι δεν είναι δυνατόν  να φαντασθή ποτέ ο Έλλην  τον  Ωραίον  Θεόν Του να εκδικήται τον κόσμον  γεμάτος  μίσος και χολή.

Αδιανόητον είναι επίσης δια  τον Έλληνα  να  είναι  θεόπνευστοι οι ρυπαροί, αντικοινωνικοί  και ψυχοπαθείς  Προφήται   της Παλαιάς  Διαθήκης  και οι  γεμάτοι μίσος, χολή  και δολοπλοκίας  βασιλείς και κριταί  των  Εβραίων…»

Σε άλλο  σημείο   μας ξεκαθαρίζει  ότι η  «νέα  θρησκεία»  που επέβαλλαν  οι  Εβραίοι  στους Έλληνες,  δηλαδή ο  Χριστιανισμός, είναι :

«…Στοιχείον    ξένον λοιπόν πέραν  πάσης  αμφισβητήσεως η  νέα  θρησκεία  η οποία  επεβλήθη  εις την φυλήν μας. Αγνοεί  δε εντελώς αυτήν την φύσιν  της Ελληνικής Ιδέας, της οποίας  το βασικόν στοιχείον  είναι η χαρά της  Ζωής, το Κάλλος, η  Δημιουργία.” Στοιχείον ξένον, έναν  ΞΕΝΟΝ ΘΕΟΝ  και ΘΕΟΝ  ΕΒΡΑΙΟΝ, δυσαρεστημένον  κατά  του κόσμου, όλο χολή  κατά  των επιγείων…αγνοούντα  και ακατονοούντα και μισούντα   την Σάρκα, το  ΣΩΜΑ και το  ΩΡΑΙΟΝ ΣΩΜΑ, που η λατρεία του  αποτελεί την υπόστασίν  μας  καθ΄όλους τους αιώνας…”Τελείως ξένη  λοιπόν προς  τα ελληνικά  δεδομένα  η Νέα Θρησκεία. Αν εξαιρέσωμεν  δε τα στοιχεία  τα παγανιστικά  τα οποία  είναι γεγονός  ότι επέζησαν  και εις το χριστιανικόν  τυπικόν όλο  το υπόλοιπον τελετουργικόν μέρος  της λατρείας  είναι σκοτεινόν και ακατανόητον …Σκοταδισμός λοιπόν, διαφθορά  και ακολασία, ο Ελληνισμός  εν τάφω και εν ζωή  κυρίαρχοι και σύμμαχοι πλέον ο Αυτοκράτωρ της Νέας  Ρώμης  και ο  Χριστός…»

Αν  λοιπόν  εμείς  οι χριστιανοί  ακολουθήσουμε  την προτροπή  του  αρχηγού της  Χ.Α  και κρατήσουμε  μόνο  αυτά  τα στοιχεία  του τυπικού    της  χριστιανικής  μας  λατρείας  που θεωρούνται  από  τον κ. Μιχαλολιάκο  και τον  Περικλή  Γιαννόπουλο  ως  «παγανιστικά»  και απορρίψουμε  τα  «σκοτεινά  και  ακατανόητα»  μυστήρια  (π.χ  της  Θείας  Ευχαριστίας),  για  να πάψει  επιτέλους   ο ελληνισμός   να είναι  «εν τάφω»  και υπό την  κυριαρχία  του  Χριστού, δεν  θα έχουμε  αρνηθεί   και  συνειδητά   τον  Χριστό;

Δεν  θα έχουμε  συνταχθεί   με εκείνον  που  υποσχεθήκαμε  ως κατηχούμενοι να αποτάξουμε  από την ζωή  μας;

Ο  Ορθόδοξος Μοναχισμός  και  ο  Ησυχασμός   για  τον   κ. Μιχαλολιάκο και  ασφαλώς για  τον  Περικλή Γιαννόπουλο  δεν είναι  τίποτε άλλο  παρά  ένας  «εβραιοκαλογερισμός» που  όταν   αντιλήφθηκε   τον «εξελληνισμό  του χριστιανισμού…ορμά  πανουκλικός  από τας  ερήμους  της Αιγύπτου, της Συρίας και όλων  αυτών  των  βαρβαροκυκλωτών  μερών, θέλων να σαρώση κάθε  Ζωή, κάθε ευμορφία…» (σελ 28)

 Η περίοδος   του  «εξελληνισμού»  στην  οποία  αναφέρεται  ο  συγγραφέας δεν  είναι  άλλη από εκείνη  του   Ιουλιανού  ο οποίος  κατά  τον αρχηγό  της  Χ.Α   «δεν  κατεδίωξε τους  χριστιανούς, ως ψευδώς  τον κατηγορούν  οι χριστιανοί ιστορικοί…» εκείνος δηλαδή ο «… ήλιος πρώτου μεγέθους, ο τόσον  ελεεινά   παρεξηγηθείς  από τους χριστιανοφραγκοβλάκας και περάσας  ως μυστικοπαθής! Ο αποκληθείς  και υπό των ιδικων  μας χριστιανορωμηών  παραβάτης, ακριβώς δηλαδή  υπό των ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ και ΠΡΟΔΟΤΩΝ  του γνησίου  Ελληνικού  Ιδανικού…»

Τα αδιάσειστα ιστορικά στοιχεία αποδεικνύουν ωστόσο, πως αυτός ο «ήλιος πρώτου μεγέθους» ή είχε δαιμονισθεί  ή  στην καλύτερη  των περιπτώσεων  ήταν  παράφρων.

Στην σελίδα  36   διαβάζουμε ότι

 οι «Πανελλήνιοι  τύποι  της παρακμής»  είναι   τρεις: «…ο  καλόγερος δηλαδή η θρησκομανία και η πρόληψις, ο δάσκαλος, δηλαδή  η διαστρέβλωσις της γνώσεως και η μετριοπάθεια, και τέλος  ο  πλέον αποκτηνωμένος όλων, ο έμπορος,  δηλαδή  η πλεονεξία και το συμφέρον…»

Αυτά  βέβαια  που   καταγράφει   στο  βιβλίο του  ο  αρχηγός  της  Χ.Α    εναντίον   του  χριστιανισμού   δεν είναι  πρωτόγνωρα .Τα  έχουμε  δει  και  τα βλέπουμε  να επαναλαμβάνονται   στον  ευρύτερο   «ιδεολογικό  χώρο»  των  νεοειδωλολατρών  και των  νεοπαγανιστών   όπως εκείνος   της  «Εκκλησίας  των Ελλήνων στο Θρήσκευμα» μέλος  της οποίας  δηλώνει  και  ο  «πολιτικά  αντίθετος» της Χ.Α   και παρ΄ολίγον συνυποψήφιος  του  κ. Τσίπρα  κ. Ιφικράτης  Αμυράς.

Η διαφορά   με την  Χ.Α  είναι  ότι  εκείνοι  δεν  φέρονται σαν   «υπό όρους»  …φίλοι  της Ορθοδοξίας.

Φανατικά  και με  βλασφημίες  που θα ζήλευε  ακόμα  και  ο συγγραφέας  του   σιχαμερού   “CorpusChristi”  καταφέρονται με μοναδικό  μίσος   εναντίον   του  Χριστού και  των χριστιανών. Αν  κάποιος  μπει  στην ιστοσελίδα τους   εκτός του ότι θα δει  παρόμοια  κείμενα  περί  «Ιουδαιοχριστιανισμού», θα  καταλάβει  γιατί   ο  κ. Αμυράς   αν  και κατά  δήλωσή του  «λενινιστής», όταν  συνευρίσκεται σε τηλεοπτικά πάνελ με μέλη  της  Χ.Α  δεν αντιμαχεί  σχεδόν ποτέ μαζί τους. Εξ άλλου  πώς  να διαφωνήσει με εκείνους  των  οποίων  ο  αρχηγός   γράφει  στο προαναφερθέν  βιβλίο του  (σελ 41)  πως:  

«Δια να δημιουργηθή  Νέον Πνεύμα  γνησίως Ελληνικόν, εκπορευόμενον  από  τα βάθη της φυλετικής  ψυχής, πρέπει  πρώτα απ' όλα  να καταστρεψωμεν με σκληρότητα, δίχως  έλεος  και  οίκτο,  το μακάβριον σκέλεθρον της Νεοελληνικής   παρακμής, την πνευματικήν  αυτήν  διαστροφήν  την έχουσα το θράσος  να αυτοαποκαλείται  συνέχεια  του Αρχαίου Ελληνισμού…Μία Αγία Πυρά  θα πρέπει να απλωθή  πέρα έως πέρα  εις την χώραν και να κατακαύση  παράσιτα και συνειδήσεις  ένοχες, νε εγείρη ψυχάς και να καλέσει  εις Προσκλητήριον Ιερόν την Νέαν  Γενεά. Ανάγκη  αδυσώπητος  ο εξαγνισμός  της γης μας  από τα κακέκτυπα  της ρωμηοσύνης και από τους  βεβηλωτάς  των ναών  μας…»

Ο «Λενινιστής» (όπως δηλώνει) κ. Αμυράς    διαβάζοντας  το παραπάνω απόσπασμα από το βιβλίο  του πολιτικού  του «αντιπάλου» κ. Μιχαλολιάκου, μάλλον  θα  ευφραίνεται  και  θα χειροκροτεί  από χαρά, αφού  η  «Εκκλησία  των Ελλήνων στο Θρήσκευμα», της οποίας  είναι μέλος,στην «προμετωπίδα» της επίσημης ιστοσελίδας  της (http://www.hellenicreligion.gr/ ) λέει  πάνω – κάτω τα ίδια, φανερώνοντας   ποιος   είναι  τελικά  ο «κοινός παρανομαστής»  όλων αυτών   των  «κλασμάτων»  της  Νέας Εποχής:  

«Η Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα είναι όργανο πνευματικού πολέμου. Στέκεται στην πρώτη γραμμή μάχης κατά των μισελληνικών αιρέσεων. Δεν δικάζει τον εχθρό. Τον εξοντώνει. Δεν διεξάγει πόλεμο κατά ατόμων. Εξολοθρεύει ομαδικώς τις αντεθνικές δοξασίες. Δεν ψάχνει για στοιχεία που να αποδεικνύουν αξιόποινες πράξεις ατόμων. Η πρώτη ερώτηση που κάνουμε είναι: Λατρεύεις τους Πατρώους Θεούς; Η απάντηση θα καθορίσει την μοίρα του κατηγορουμένου. Αυτή είναι η ουσία του εμπόλεμου Ελληνισμού. 

Ο Έλλην σκληρός απέναντι στον εαυτό του, πρέπει να είναι σκληρός απέναντι στον εχθρό. Όλα τα μαλθακά συναισθήματα φιλίας, ανοχής, αγάπης πρέπει να καταπνιγούν. Μόνο μία σκέψη, έναν σκοπό έχει στο μυαλό του ο Έλλην Πολεμιστής: Αμείλικτη εξόντωση των εχθρών του Έθνους και του Ελληνισμού. Για τον Έλληνα υπάρχει μία μόνο ευχαρίστηση: Η ολοκληρωτική νίκη στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Με ψυχρή λογική, μακιαβελλική ηθική και ακούραστη καταδίωξη του στόχου, ο Έλλην Πολεμιστής πρέπει να είναι έτοιμος να πεθάνει και να εξολοθρεύσει οτιδήποτε στέκει εμπόδιο στο δρόμο για την παγκόσμια κυριαρχία του Ελληνισμού.
»

Η  «διακήρυξη  των  ιδεολογικών αρχών», είναι κάτι  που για μία  πολιτική  οργάνωση  έχει  διαχρονική αξία, ανεξαρτήτως των εκάστοτε  καταστατικών τα οποία   πολλές  φορές  τροποποιούνται   προσαρμοζόμενα  στις  «ανάγκες»   της   …επικοινωνίας. 

Στο περιοδικό "Χρυσή Αυγή", του Οκτωβρίου 1988, και στο άρθρο "Ο Ιουδαιοχριστιανισμός και η θρησκεία της Ευρώπης", το οποίο  όπως γράφουν  «δημοσιεύεται στα πλαίσια   της σειράς: "ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ - Διακήρυξη  Ιδεολογικών Αρχών",  διαβάζουμε:

«Ο  Ιουδαιοχριστιανισμός μεταλαμπαδεύτηκε  στην Ευρώπη  σε μία εποχή  πολιτιστικού μαρασμού  και  βαθειάς κρίσης  των Παραδοσιακών αξιών, κατόρθωσε δε σε διάστημα  μερικών αιώνων να εμφυτέψει τον Εβραϊκό σκοταδισμό  στον κορμό του Ευρωπαϊκού  πολιτισμού, ώστε να τον αποκόψει από τις καταβολές τους, να τον αποπροσανατολίσει  από την  ιστορική  του προοπτική και να τον  οδηγήσει   στην αποσύνθεση  και τον εκφυλισμό»

Στο περιοδικό «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» (τεύχος 6 Μάιος 2000) σε άρθρο με τίτλο «ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ»μαθαίνουμε ποια είναι η Πατρίδα και ποια η Θρησκεία των εθνικοσοσιαλιστών της Χ.Α.

«…ΠΑΤΡΙΔΑ μας είναι ΜΟΝΟ η Ελληνική Εθνικοσοσιαλιστική πολιτεία του Μέλλοντος που θα δημιουργήσουμε με τον Αγώνα μας. ΘΡΗΣΚΕΙΑ είναι ΜΟΝΟ οι Αθάνατοι νεκροί των Ιδεών μας, Θεοί οι ίδιοι στα ουράνια που μας καθοδηγούν και μας προστατεύουν στην τιτάνια προσπάθειά μας. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ είναι ΜΟΝΟ το καταφύγιο, το μετερίζι που λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτή είναι η Αλήθεια, αυτές είναι οι Αξίες για τις οποίες αγωνιζόμαστε. Δεν πιστεύουμε σε λεξιμαγείες και κούφια σύμβολα που προσπαθούν να παγιδέψουν ή να σταματήσουν την προσπάθειά μας. ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΗ, ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!».

Δυστυχώς   σε αυτό  το αποκρυφιστικό  …πανηγύρι, «προσκεκλημένοι»  δεν είναι  μόνο  οι δίκαια  οργισμένοι  από το  πολιτικό σύστημα ενήλικες  ψηφοφόροι, αλλά και τα νέα παιδιά τα οποία  προσηλυτίζονται στον αποκρυφισμό   και  «μυούνται» σε αυτόν  μέσω της   σατανιστικής  Black Metal μουσικής.

Ας δούμε όμως σε τι συνίσταται  αυτό  το   δηλητηριώδες   «μουσικό  αντίδωρο»  που  προσφέρει  στα παιδιά μας  η    Χρυσή  Αυγή:

 

 Χρυσή Αυγή  και  BlackMetal

«Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ BLACK METAL, με τις ακραίες επιθέσεις της κατά του Χριστιανισμού, της ανεκτικότητας και της δημοκρατίας, αποτελεί ένα  ελκυστικό όχημα για τη διάδοση του εθνικιστικού και εθνικοσοσιαλιστικού αποκρυφισμού – εωσφορισμού  στους νέους.

Τα κακόφωνα κρεσέντο και οι παγανιστικοί στίχοι προσδίδουν μια επίφαση μοντερνισμού στη λευκή δύναμη και τον φυλετικό μύθο. Όμως τα συγκροτήματα και οι συναυλίες δεν είναι παρά το δημόσιο πρόσωπο αυτής της μηδενιστικής επίθεσης εναντίον όχι μόνον  των αξιών  του χριστιανισμού  αλλά και κάθε άλλης  πανανθρώπινης αξίας. Στην περιθωριοποιημένη νεολαία όμως, προσφέρονται και άλλες, πιο απόκρυφες μυήσεις. Πίσω από τα βίαια συγκροτήματα και τους έξαλλους θαυμαστές τους ελλοχεύει ένα διεθνές δίκτυο μικρών εξτρεμιστικών ομάδων, αφοσιωμένων στο ναζιστικό σατανισμό, τη σκανδιναβική κοσμολογία, τη μαγεία και τον αποκρυφισμό….

Ο ναζιστικός αυτός σατανισμός πιστεύει ακράδαντα στην έλευση μιας νέας ελίτ υπερανθρώπων, που θα σαρώσουν τις κατώτερες μάζες με τις «δουλικές θρησκείες και ηθικές τους» και έτσι θα φέρουν μια νέα εποχή πλανητικής εξέλιξης».[2]

«Κοινή σε όλες τις ναζιστικές σατανικές ομάδες είναι η πλήρης περιφρόνηση των αξιών του Χριστιανισμού και της φιλελεύθερης κοινωνίας. Όλες εγκωμιάζουν στο έπακρο το πολεμικό πνεύμα, το ηρωικό θάρρος  και την υπερηφάνεια των βάρβαρων παγανιστικών λαών, ιδίως των Τευτόνων και των Κελτών της Βόρειας και Δυτικής Ευρώπης πριν από τη μεταστροφή στο Χριστό. Ο Νίτσε θεωρείται προφήτης επειδή εξυμνεί τον Αντίχριστο και καταγγέλλει το Χριστιανισμό σαν «θρησκεία των σκλάβων». Η, κατ’ αυτούς, αδύναμη, ταπεινή και γεμάτη ενοχές χριστιανική ενοχή διακωμωδείται διαρκώς».[3] 

«Ο ναζιστικός σατανισμός είναι ασφαλώς το πιο ακραίο παράδειγμα της λατρευτικής αναβίωσης του φασισμού. Εμπνεόμενες από τους Λαβέυ[g1]  και Ακουίνο[g2], οι συγκεκριμένες νεοναζιστικές ομάδες συνδυάζουν τις σατανικές τελετουργίες και τις μαγικές επικλήσεις με τη λατρεία του Χίτλερ και τη ναζιστική ιδεολογία. Οι επιθέσεις των σατανιστών Ναζί κατά του Χριστιανισμού, που γίνονται ακόμη πιο βίαιες από τον αντισημιτισμό τους, πηγάζουν από τις νιτσεϊκές ιδέες περί Υπερανθρώπου και από τις αντιλήψεις του κοινωνικού δαρβινισμού για τη δύναμη, την κατάκτηση και την επιβίωση του ισχυρότερου, οι οποίες χαρακτηρίζουν  τον παλαιό Εθνικοσοσιαλισμό. Από κοινωνική άποψη πάντως, οι πρακτικές αυτές αντιπροσωπεύουν την παραβατική συμπεριφορά των εξτρεμιστικών σεκτών οι οποίες κάνουν σημαία τους την ίδια τους την περιθωριοποίηση. 

Πράγματι, αυτή η συνειδητή σύνδεση του Ναζισμού με την ιεροσυλία εκφράζει τη συνειδητή πρόθεση των οπαδών του να τονίσουν ακριβώς το βλάσφημο χαρακτήρα του.

Όταν οι ναζί σατανιστές επιδίδονται στις δαιμονικές τελετουργίες τους, με τις αναφορές τους στον Χίτλερ, ενστερνίζονται μια σκοτεινή παρόρμηση για εξουσία και θεατρικοποιούν τις δολοφονικές τους προθέσεις απέναντι στους εχθρούς τους.

 Σε αυτό το λατρευτικό περιβάλλον, οι απεικονίσεις του Χίτλερ και του Σατανά αντιπροσωπεύουν φορτισμένα σύμβολα ελιτισμού, συνδυασμένου με θυμό και επιθετικότητα έναντι στη «Νέα Παγκόσμια Τάξη», τον καπιταλισμό, το Χριστιανισμό, τη δημοκρατία, τις άλλες φυλές και την ανθρωπότητα γενικά («την αγέλη»). 

Ο αγκυλωτός σταυρός και τα σύμβολα του Τρίτου Ράϊχ  συνυπάρχουν με τα μαύρα κεριά, τις νεκροκεφαλές και τις μαγικές πεντάλφες, σε έναν πίνακα τελετουργικής παραβατικότητας και αποκλεισμού από την υπόλοιπη κοινωνία.»[5]

Σίγουρα ένα μεγάλο μέρος των θαμώνων της Χ.Α. ούτε γνωρίζει, ούτε συμφωνεί, ούτε παραδέχεται αλλά ούτε και ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με όλες αυτές τις ιστορίες. Το θέμα όμως τίθεται όταν αυτές οι αντιχριστιανικές και ανθελληνικές απόψεις όταν βρίσκουν έδαφος και εμφανίζονται στο ιστορικό προσκήνιο των ιδεολογικών διδαχών της Χ.Α. τότε από την ηγεσία της Χ.Α. όχι μόνο δεν αποβάλλονται αλλά γίνονται με χαρά αποδεκτές και μάλιστα αποτελούν και ένα συστηματικό μέσο προπαγάνδας και μυήσεως των υποψηφίων θυμάτων τους στη θρησκεία του εθνικοσοσιαλισμού η αλλιώς στη θρησκεία του αίματος.

 Ιδίως από τα CD των μουσικών συγκροτημάτων της National Socialist Black Metal σκηνής που πουλάνε μέσω του βιβλιοπωλείου τους.  Στη θρησκεία του εθνικοσοσιαλισμού χωράνε σατανιστές, αθεϊστές, παγανιστές, μουσουλμάνοι, ‘’χριστιανοί’’ εφόσον αποδέχονται τον εθνοφυλετισμό. Ο κομμουνισμός και ο ναζισμός αν κοιταχθούν με ένα βαθύτερο κοίταγμα στις πηγές και τα ιδεολογικά και κοσμοθεωριακά κείμενα όσων τα επικαλούνται, θα διαπιστώσει αβίαστα ότι αποτελούν θρησκείες με προσωπείο πολιτικής έκφρασης.

Το Black Metal, στον σκοτεινό πυρήνα του, είναι μια κίνηση η οποία χρησιμοποιεί την μουσική ως εργαλείο με σκοπό την διάδοση του σατανισμού και του αποκρυφισμού. Οι ιδέες αυτές έχουν εισχωρήσει στο εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα εν τη γενέσει του και γι' αυτό τα περιοδικά του χώρου αυτού προβάλλουν το Black Metal ως φορέα των ιδεών τους. Έτσι δημιουργείται η εικόνα σε συναυλίες Black Metal, ανάμεσα στα αποκρυφιστικά σύμβολα και τον στίχο που υμνεί τον σατανά, να βλέπουμε Εθνικά σύμβολα, πράγμα οξύμωρο. Διαβάστε τα αποσπάσματα που ακολουθούν και νομίζω θα συμφωνήσετε.

«Σκοτεινέ Άρχοντα, Σε Επικαλούμαι απαιτώντας το ιερό δικαίωμα

να καώ στη Κόλαση ιππεύοντας τους καυτούς ανέμους της

Κολάσεως Αντίκρισε κάποιον τόσο μοχθηρό όσο Εσένα

Πάρε τη γεμάτη πόθο ψυχή μου Πιες το αίμα μου, όπως εγώ πίνω το

Δικό Σου, ένταξέ με στις Λεγεώνες του Θανάτου

Κόψε το κεφάλι μου, Απελευθέρωσε όλη τη μοχθηρία μου

Ο Λούσιφερ είναι ο Βασιλιάς, Δοξασμένος ο Σατανάς-

Ο Σατανάς είναι ο καθοδηγητής μου καθώς προχωρώ στο διάβα μου

Για πάντα του έχω δώσει τη ψυχή μου, θα κάνω πάντα το Θέλημα Του

Ακόμα κι αν μου ζητηθεί να περπατήσω ανάμεσα στους ζωντανούς-

Ο Σατανάς ποτέ Δε με εγκατέλειψε, γι’ αυτό Σε περιμένω να με Πάρεις

Δώσε μου φτερά και ως αγγελιοφόρος Σου θα πετάξω για Σένα...»

MANOWAR «Bridge of death-Hail to England LP»

Στα περιοδικά του εθνικοσοσιαλιστικού χώρου φιλοξενούνται συνεντεύξεις συγκροτημάτων του  Black Metal. Μεταφέρουμε μια για να κατανοήσετε τα ιδεολογικά πλαίσια στα οποία κινούνται οι νεολαίοι του χώρου:

Συνέντευξη με το συγκρότημα Burzum

-Τι σημαίνει η λέξη Burzum;

Σημαίνει σκοτάδι και προέρχεται από μία γλώσσα άγνωστη από τους κοινούς ανθρώπους!

-Είσαι Σατανιστής; Πως μυήθηκες;

-Μυήθηκα στον Σατανισμό όταν ήμουν ακόμη 10 χρονών. Βέβαια η μουσική σε εκείνη την ηλικία δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Είμασταν μία παρέα με άλλους πέντε, μεγαλύτερους μου και κάναμε μία τελετή με σκοπό να λάβουμε δαιμονική σοφία. Λόγω ηλικίας δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα. Βασικά δεν θεωρώ τον εαυτό μου Σατανιστή καθότι αυτό είναι μια μεγάλη σε εύρος έννοια. Θεωρώ τον εαυτό μου περισσότερο ως αποκρυφιστή και λάτρη της σοφίας. Η ζωή ενός ανθρώπου είναι μια περίοδος προετοιμασίας για την είσοδο σε μία άλλη διάσταση στην οποία θα εισέλθουμε μετά τον Θάνατο. Ακόμη είμαι νέος και έχω πολλά πράγματα να μάθω. Παρόλα αυτά μου αρέσει η Χριστιανική Θρησκεία. Προκαλεί τόσο πόνο και παρακμή στους ανθρώπους!!!

-Πως ένοιωσες όταν σε κατηγόρησαν για δολοφονίες και παιδεραστία;

-Με κάνουν να νοιώθω φυσιολογικός με τον εαυτό μου. Σκότωσα, αφήρεσα τη ζωή ανθρώπων η ζώων! Η παιδεραστία είναι αρκετά συναρπαστική! Μου αρέσουν κοριτσάκια ηλικίας 10-12 ετών αλλά όχι μεγαλύτερα. Βασικά δεν με ενδιαφέρει ιδιέτερα αν κάποιος νομίζει οτι έχω κάνει ένα τέτοιο έγκλημα..μου αρέσει!

- Ποιες είναι οι πολιτικές σου πεποιθήσεις;

Υποστηρίζω τις εθνικούς πολιτισμούς και τις καθαρές φυλές. Υπάρχουν ριζικές διαφορές μεταξύ ανθρώπων διαφορετικής φυλής και κουλτούρας. Βλέπω τον εαυτό μου ταγμένο στο χώρο του Ναζισμού και πιστεύω οτι είναι το πιο ιδανικό σύστημα για ένα Έθνος να λειτουργήσει. Είμαι ενάντια στη δημοκρατία και υποστηρίζω τον κρατικό πατερναλισμό. Οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να σκέφτονται από μόνοι τους, πρέπει να ακολουθούν έναν ηγέτη η Θεό... SIEG HEIL! Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΓΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ ΜΑΣ!

- Θα ήθελες να έχεις ζήσει στην εποχή των Βίκινγκς;

Ο πολιτισμός και η κουλτούρα μεταβιβάζεται από γενεά σε γενεά. Στις μέρες μας έχει μια τεχνολογική διάσταση. Νοιώθω τυχερός που ζω αυτή την εποχή γιατί είμαι από τους τυχερούς αυτούς που έχουν επιλεγεί να καταστρέψουν την εβραιοχριστιανική αντικουλτούρα και να οικοδομήσουμε το Άρειο Έθνος του Βόταν.

- Πως μπορεί να χτυπηθεί ο χριστιανισμός και να φτάσουμε στη τελική Νίκη;

Η τελική Νίκη θα είναι μόνη η εξάλειψη όλων των χριστιανών, εβραίων, μουσουλουμάνων κλπ. Πρέπει να περάσουμε από μία περίοδο απόλυτου ελέγχου των μαζών και πλύσης εγκεφάλου όλων των ανθρώπων. Οποιος αντισταθεί πρέπει να εξοντωθεί. Ο καλύτερος τρόπος να χτυπήσουμε την εβραιοχριστιανική γενιά είναι να την οδηγήσουμε σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο. Εκεί θα επικρατήσουν οι άγνωστες και μυστικές δυνάμεις που κατέχουν τα ανώτερα όντα.

“THE FOREST” ΤΕΥΧΟΣ 3ο

Επίσης στο περιοδικό της Νεολαίας της Χ.Α «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» (Τεύχος Μάιος-Ιούνιος 2004) προβάλλεται το συγκρότημα Absurd (Παράλογο). Ιδρύθηκε στο Ζοντερσχάουζεν της πρώην Ανατολικής Γερμανίας από το δεκαεξάχρονο Χέντρικ Μέμπους (Hendrick Mobus) [ψευδώνυμο του Γιάρλ Φλαγκ Νίντχεγκ (Jarl Flagg Nidhoegg)] και δύο φίλους του. Εμφανιζόμενοι ως ηγέτες μιας τοπικής σατανιστικής αίρεσης, οι τρεις δολοφόνησαν ένα συμμαθητή τους, τον Σάντρο Μπέγερ (Sandro Beyer), τον Απρίλιο του 1993.

Στο περιοδικό «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ/RESISTANCE» (τ.15, 12/2003, σελ. 32-33) όργανο του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής υπάρχει συνέντευξη του μουσικού συγκροτήματος “NO SURRENDER” στην οποία διαβάζουμε για την ιδεολογική σύνδεση του συγκροτήματος με  το κίνημα  Blood & Honour για τον αγώνα της …λευκής φυλής και των άριων εθνών

 Τι είναι όμως το Blood and Honour κίνημα;

«Μια Λευκή Μουσική Οργάνωση που θα συσπείρωνε των αγώνα των συγκροτημάτων για τη Φυλή και το Έθνος… φτάσαμε στην πιο ιστορική στιγμή του White Power μουσικού κινήματος (κι όχι μόνο) με τη δημιουργία του ιδεολογικού-μουσικού ρεύματος BLOOD AND HONOUR (Αίμα και Τιμή) από τον Ian Stuart. Το Blood and Honour είχε ξεκάθαρες ιδεολογικές βάσεις. Ήταν ταγμένο στην υπηρεσία του εθνικοσοσιαλισμού… Ο Paul Burnley των NO REMORSE έδωσε το στίγμα του κινήματος (Β & Η)… λέγοντας χαρακτηριστικά:

Πέρα από Πατριώτες είμαστε και Εθνικοσοσιαλιστές. Δεν αποτελούμε, όπως άλλα μουσικά γκρουπ, παρεούλα για διασκέδαση, αλλά η μουσική και ιδιαίτερα ο στίχος μας αποτελεί το μέσον για την προβολή και επίτευξη των αιώνιων Εθνικοσοσιαλιστικών αξιών.”…

Σύντομα το Β & Η εξαπλώνεται και γίνεται η “βίβλος” των απανταχού οπαδών του Εθνικιστικού Ροκ σε όλη την Ευρώπη. [«η ιστορία της WHITE POWER ΜΟΥΣΙΚΗΣ», Γιώργος Μάστορας, εκδ. Αντεπίθεση, α΄2003, σελ. 26-27.

Υπάρχει ελληνικό τμήμα του Blood and Honour κινήματος;

Ναι, δημιουργήθηκε στις 25-2-1999 από μια ομάδα νεαρών εθνικιστών και Εθνικοσοσιαλιστών (κυρίως μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) από τον Μάιο του 1999 κυκλοφόρησε το πρώτο ομότιτλο τεύχος. [«η ιστορία της WHITE POWER ΜΟΥΣΙΚΗΣ», Γιώργος Μάστορας, εκδ. Αντεπίθεση, α΄2003, σελ. 16]

Δυστυχώς  όλα αυτά που βλέπουμε   να αναπτύσσονται στηνελληνική παραπαίουσα πνευματικώς  κοινωνία, ξεπερνούν τα όρια που  θέτουν    οι πολιτικές, τα κόμματα, οι ιδεολογίες, οι άνθρωποι  της εξουσίας και εκείνοι που την ποθούν  και κάνουν τα πάντα για να την κατακτήσουν.

Ο  αγώνας  σήμερα είναι  πολυμέτωπος και  ο μόνος τρόπος για  να σταθούμε  όρθιοι  ως  Έθνος και ως Έλληνες   ορθόδοξοι  είναι  να επανέλθουμε  στην  ευλογημένη και ζωοοποιό  λειτουργική και ενοριακή  ζωή  της εκκλησίας  μας   έχοντας  ως   φάρο  την  Θεοφώτιστη   Αποστολική και Αγιοπατερική  μας παράδοση.

Μόνο έτσι  θα έλθει  σαν δώρο εξ ουρανού η Χάρη του Θεού  και  θα αποκτήσουμε  την πίστη, το θάρρος, το κουράγιο και την αγάπη στην ελευθερία  που είχε ο  Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο στρατηγός Μακρυγιάννης, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.Μόνο έτσι  ως  πρόσωπα  και  ως λαός  θα  βιώσουμε  την Ανάσταση,όπως  την βίωσαν  ο Παπουλάκος, ο Γέροντας Παϊσιος, ο Γέροντας Πορφύριος, ο Γέροντας Ιάκωβος  και όλοι οι  Άγιοι του  μοναδικού Μεσσία  και Σωτήρος  μας Κυρίου  Ιησού Χριστού.

"Η εμπιστοσύνη στον θεό είναι μια συνεχής μυστική προσευχή που φέρνει αθόρυβα τις δυνάμεις του θεού εκεί που χρειάζονται και την ώρα που χρειάζονται" (Άγιος Παϊσιος).

 

Σημειώσεις


[1] Το οποίο προωθείται, προβάλλεται και επιδεικνύεται πασιφανώς, γύρω στα 20 χρόνια από τους ‘’θαλάμους’’ ιδεολογικής κατήχησης και προπαγάνδας της Χ.Α. και ειδικότερα από το τμήμα του Μετώπου Νεολαίας της Χ.Α.. Οπότε οι Naer Mataron του Καιάδα της Χ.Α. ήταν μια από τις πολλές πρακτικές προπαγάνδας του εν λόγω χώρου και όχι μια άγνωστη απερισκεψία του πολιτικού αυτού στελέχους όσον αφορά την ενσυνείδητη εμπλοκή του με τον νεοσατανικό-νεοπαγανιστικό χώρο.

[2] «Μαύρος Ήλιος», Nicholas Goodrick – Clarke, εκδ. Αρχέτυπο, α΄2004, σελ.409.

[3] «Μαύρος Ήλιος», Nicholas Goodrick – Clarke, εκδ. Αρχέτυπο, α΄2004, σελ.414.

[5] «Μαύρος Ήλιος», Nicholas Goodrick – Clarke, εκδ. Αρχέτυπο, α΄2004, σελ.441-442.

[g1]«Νεοσατανισμός», π.Αντώνιος Αλεβιζόπουλος, εκδ. Διάλογος, α΄1996, σελ.  129-153

[g2]«Νεοσατανισμός», π.Αντώνιος Αλεβιζόπουλος, εκδ. Διάλογος, α΄1996, σελ.  153-159

Δημιουργία αρχείου: 21-1-2015.

Τελευταία ενημέρωση: 21-1-2015.

ΕΠΑΝΩ