Ελληνικός παρατηρητής της Εταιρίας Σκοπιά Στατιστικές Κεντρική σελίδα της ΟΟΔΕ
 

Παγκόσμιες στατιστικές της Σκοπιάς για το 2005

Και τη χρονιά αυτή, η ηγεσία της Σκοπιάς κατάπιε τη λαλιά της. Σιγή στη Σκοπιά με τις παγκόσμιες στατιστικές τους. Και οι στατιστικές πέρασαν στο πίσω μέρος του εντύπου...

Η "ευλογία του Ιεχωβά" και τη χρονιά αυτή δεν έκαναν τη χάρη στη Σκοπιά. Η ανθρωπότητα στην πλειονότητά της, έχει πλέον γνωρίσει τι εστί δικτατορία της Σκοπιάς. Και το 2005 κυριολεκτικά ισοπέδωσε κάθε θριαμβολογία της. Ενώ το 2004 οι παγκόσμιες αυξήσεις τους είχαν πέσει στο 2 %, δηλαδή κάτω από το ποσοστό αύξησης του πληθυσμού λόγω γεννήσεων, το 2005 τους επιφύλαξε ακόμα μικρότερο ποσοστό. Με μόλις 1,3% παρά τις εντατικές τους προσπάθειες, οι Μάρτυρες της Σκοπιάς, είδαν να εγκαταλείπουν την παρασυναγωγή τους, ακόμα και τα παιδιά τους! Γιατί βρίσκονται ήδη πολύ πιο κάτω και από το φυσιολογικό ποσοστό αύξησης, όχι απλώς του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά και των χωρών που πάσχουν από δημογραφικό πρόβλημα! Η Σκοπιά αντιμετωπίζει έντονο δημογραφικό πρόβλημα. Και αυτό που περίμενε για τις άλλες θρησκείες, φαίνεται όλο και καθαρότερα, ότι θα είναι το δικό της μέλλον: Εγκατάλειψη και ερείπια του πύργου της.

Το 2005 λοιπόν, ο αριθμός των μελών της αυξήθηκε μόνο κατά 82.000 ανθρώπους, δηλαδή 42.000 λιγότεροι από το 2004! Έτσι, ο αριθμός τους παγκόσμια, έφθασε στους 6.390.016. Το 2002 είχαν αυξηθεί κατά 2,8%, το 2003 κατά 2,2%, το 2004 κατά 2%, και το 2005 κατά 1,3%. Εμείς τι να ευχηθούμε; Να αρχίσει πολύ σύντομα και η μείωση! Η Σκοπιά αρχίζει να θερίζει τα αποτελέσματα του ψεύδους, των ψευδοπροφητειών, και της σκληρότητάς της απέναντι στα εκατομμύρια θύματά της.

Οι νεοβαπτισμένοι της Σκοπιάς, ήταν μόνο 247.631, δηλαδή 15.000 λιγότεροι από τους βαπτισμένους του προηγούμενου έτους. Τα θύματα στερεύουν! Αυτό επίσης, σημαίνει, ότι αν υπολογίσουμε στον αριθμό της Σκοπιάς το 1% των θανάτων, και προσθέσουμε τους βαπτισμένους, είχαμε 183.300 ανθρώπους που ΕΦΥΓΑΝ από τη Σκοπιά. Ελευθερώθηκαν δηλαδή από αυτήν, 30.000 περισσότεροι από όσους είχαν ελευθερωθεί την περασμένη χρονιά. Από κάθε τρεις που μπαίνουν στη Σκοπιά, ξαναφεύγουν πλέον οι δύο! Σε αντιστοιχία, την προηγούμενο χρονιά, έφευγε ο ένας στους τρεις.

Η αδιαφορία των ανεπτυγμένων χωρών για το ψευδές άγγελμα της Σκοπιάς, συνεχίστηκε και το 2005. Μόνο που πλέον μειώθηκαν τα θύματα και στις μη ανεπτυγμένες χώρες. Και εκεί, ένας - ένας, αντιλαμβάνεται την απάτη, και κλείνει τα αυτιά του στο ψεύδος του Μπρούκλυν. Η αύξηση στις ΗΠΑ που είναι η αφετηρία της Σκοπιάς, έπεσε πλέον στο 0%, αφού τις περασμένες χρονιές, οι αυξήσεις τους εκεί, έπεφταν κατά μία μονάδα το χρόνο. Καιρός να αρχίσει και εκεί η μείωση!

Κατά τον ίδιο τρόπο, χώρες που παλαιότερα έκαναν τη Σκοπιά να καυχάται, το 2005 συνέχισαν να μειώνουν τις επιδόσεις τους. Η Αργεντινή που τις δύο προηγούμενες χρονιές ήταν στο 3 και στο 1% αντίστοιχα, έπεσε κι αυτή στο 0%. Η Ιταλία αυξήθηκε στο χαμηλό ποσοστό του 1%, και στην Ιαπωνία με το ζόρι κατάφερε η Σκοπιά να παρασύρει 230 ανθρώπους.

Το Μεξικό, που την περασμένη χρονιά είχε μια απροσδόκητη αύξηση 5%, έπεσε πάλι στο 1%. Ελπίζουμε ότι ο πολύπαθος λαός του Μεξικού, θα αντιληφθεί πλέον την αλήθεια, και θα αρχίσει να ελευθερώνεται. Γιατί είναι μια χώρα όπου ένας σε κάθε 179 ανθρώπους είναι Μάρτυρας. Και είναι σίγουρο ότι οι κοινωνικές πιέσεις που ασκεί η Σκοπιά στον πληθυσμό της χώρας αυτής, κάνει πολύ δύσκολη την έξοδο ανθρώπων εκεί, όσο και αν το επιθυμούν. Ο Θεός να τους δώσει σοφία και δύναμη να ξεφύγουν.

Η Πολωνία έπεσε και αυτή στο 0%, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει πραγματική μείωση.

Στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, συνεχίζεται η κάμψη των αυξήσεων της Σκοπιάς. Η Λιθουανία, αφού στα τρία περασμένα χρόνια είχε αύξηση 7, 4 και 1% αντίστοιχα, τη χρονιά είχε μια μικρή αύξηση φθάνοντας στο 2%. Η Ρωσία όμως, από το 5% που είχε τα δύο περασμένα έτη, έπεσε στο 3%. Είναι προφανές, ότι και στην αχανή αυτή χώρα, ο κόσμος έμαθε σε μεγάλο ποσοστό να φυλάγεται από την αίρεση της Σκοπιάς.

Η Σερβία συνεχίζει να μειώνει τη δύναμη της Σκοπιάς, καθώς έπεσε στο 0%, παρά το ότι σε αυτή συμπεριλαμβάνεται πλέον στη στατιστική το Μαυροβούνιο, με πολλούς Αλβανούς, που είναι τα ιδανικά θύματα για τη Σκοπιά. Παρ' όλα αυτά, και η Αλβανία ακόμα, εξακολουθεί να μειώνει τα θύματά της. Ενώ το 2003 έδωσε στη Σκοπιά μια αύξηση 13% και 12% το 2004, το 2005 μείωσε αισθητά τον αριθμό των θυμάτων της, στο 7%. Παρά την εντυπωσιακή μείωση του ποσοστού θυμάτων της όμως, παραμένουν πολλοί οι άνθρωποι που καταστρέφουν τη ζωή τους εντασσόμενοι στη Σκοπιά. Ίσως χρειασθούν λίγα ακόμα χρόνια, για να γνωρίσει και εκεί ο κόσμος την παγίδα.

Η Λευκορωσία δείχνει το δρόμο στην Αλβανία, καθώς εκεί στα τρία τελευταία χρόνια, οι αυξήσεις της Σκοπιάς, έχουν πάρει την κατιούσα, καθώς έπεσαν από το 11% στο 5%, και φέτος στο 4%. Και εκεί κάτι δείχνει να διορθώνεται.

Η Ρουμανία εξακολουθεί σταθερά την αργή μείωση, και αυτή τη χρονιά κατά -1%. Ευχόμαστε να δούμε σύντομα τη Σκοπιά να εξαφανίζεται από τη χώρα αυτή.

Σε μη Χριστιανικές χώρες, όπως η Μαλαισία, η Ινδία και η Ινδονησία, η αύξηση είναι σταθερή, κατά 4, 3, και 3% αντίστοιχα. Χαιρόμαστε για τις αυξήσεις της Σκοπιάς σε μη Χριστιανικές χώρες, γιατί μεταξύ των τυφλών, βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

Στην Ελλάδα, η οριακή μείωση του περασμένου έτους, συνεχίστηκε, καθώς 59 άνθρωποι λιγότεροι, έδωσαν "γη και ύδωρ" στη Σκοπιά. Να σημειώσουμε ότι το 2005, η Εκκλησία δέχθηκε έναν πρωτοφανή πόλεμο στην Ελλάδα, από διάφορα κέντρα, και πολλοί σκανδαλίσθηκαν από μια χούφτα ιερωμένων που δεν τίμησαν το λειτούργημά τους. Παρ' όλα αυτά, η Σκοπιά απέτυχε να εκμεταλλευθεί την περίσταση, και συνέχισε να κατρακυλάει σε μείωση και τη χρονιά αυτή, όσο και αν ήταν ευκαιρία να αγρεύσει οπαδούς στην Ελλάδα.

Οι βαπτισμένοι στη χώρα μας, ήταν 518, δηλαδή 100 λιγότεροι από την περασμένη χρονιά. Αυτό σημαίνει, ότι υπολογίζοντας τους θανάτους, 180 άνθρωποι ελευθερώθηκαν από τη Σκοπιά. Πολλοί απ' αυτούς, θα ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας, εναντίον της ψευδούς αυτής οργάνωσης, προειδοποιώντας τους συμπολίτες μας.

Η μαρτυρική Κύπρος, εξακολούθησε και τη χρονιά που πέρασε, να πληρώνει φόρο αίματος στη Σκοπιά, με μια αύξηση 2% όπως και την προηγούμενη. 38 άνθρωποι εγκλωβίστηκαν εκεί, στην παγίδα της αίρεσης.

Επιστρέφοντας όμως στην γενική στατιστική, παρατηρούμε κάποιες σημαντικές παγκόσμιες μειώσεις, σε διάφορους τομείς, σημαντικούς για τη συνέχεια ανάπτυξης της οργάνωσης της Σκοπιάς. Παρατηρούμε κατ' αρχήν, ότι περίπου 377.000 άνθρωποι λιγότεροι, παρακολούθησαν την βεβήλωση της Θείας Κοινωνίας, που η Σκοπιά ονομάζει "Ανάμνηση". Αυτό σημαίνει, ότι ο αριθμός των υποψήφιων προσήλυτων της Σκοπιάς, θα είναι πολύ μικρότερος τη νέα χρονιά, κάτι που πιθανόν να οδηγήσει και σε πραγματική αριθμητική μείωσή της, για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες. Σε αυτό συνηγορεί και ο αριθμός των "Γραφικών" μελετών που διεξήγαγαν οι Μάρτυρες της Σκοπιάς σε πολλούς προσήλυτους. Ο αριθμός αυτός, μειώθηκε κατά 16.000 περίπου άτομα, από την προηγούμενη χρονιά. Λιγότεροι προσήλυτοι, λιγότερα θύματα.

Ομοίως, οι ώρες που δαπάνησαν οι Μάρτυρες για να κηρύττουν τα ψεύδη τους στον κόσμο, ήταν λιγότερες κατά 4.000.000 ώρες. Και οι "σκαπανείς" τους, δηλαδή αυτοί που κηρύττουν την αίρεση της Σκοπιάς επί πολλές ώρες κάθε μέρα, μειώθηκαν κατά 15.227.

Ανυπομονούμε να μπει η νέα χρονιά, για να αρχίσουμε (όπως ελπίζουμε), να μετράμε τις απώλειες της Σκοπιάς, και να πανηγυρίσουμε την απελευθέρωση τόσων ανθρώπων από έναν ψευδοπροφήτη.

Δημιουργία αρχείου: 18-1-2006.

Τελευταία ενημέρωση: 18-1-2006.

ΕΠΑΝΩ