Νεοπαγανιστικές απάτες Απάντηση στις ψευδείς συκοφαντίες τού Νεοπαγανισμού

Επιστροφή στην ενότητα περί Διωγμών

  Σύγχρονοι εκκολαπτόμενοι διώκτες Παγανιστές

Οι Παγανιστές είναι συνώνυμοι με τους Διώκτες. Είναι η φύση τής Σκοταδιστικής τους θρησκείας να διώκουν και να βρίζουν όσους δεν λατρεύουν το δαιμονικό τους πάνθεο. Αλλά οι Νεοπαγανιστές, είναι οι περισσότεροι πονηροί, και δεν δείχνουν φανερά τις δολοφονικές τους διαθέσεις. Μερικοί όμως, είναι αρκετά αφελείς, για να δείξουν το αληθινό πρόσωπο τής λατρείας τών δαιμόνων. Θα σας δείξουμε λοιπόν ένα δείγμα εδώ, από την "Εκκλησία Ελλήνων Εθνικών στο θρήσκευμα", που παρά τον φανατισμό τους, έχουν τουλάχιστον την τιμιότητα να δείξουν φανερά το αρχαιοελληνικό τους ήθος, όμοιο με το ήθος τών αρχαίων ειδωλολατρών φονιάδων τών Φιλοσόφων και τών Χριστιανών. Καμαρώστε τους:

Τα παρακάτω αποτελούν τους στόχους τών Εθνικών, αν κάποτε αποκτήσουν δύναμη στη χώρα. Είναι αποσπάσματα παρμένα από τις απαντήσεις σε ερωτήσεις αναγνωστών, στην ιστοσελίδα τής "Εκκλησίας Ελλήνων Εθνικών στο θρήσκευμα", που εδρεύει στη διαδικτυακή διεύθυνση: http://www.hellenicreligion.gr

Θαυμάστε αρχαιοελληνικό ήθος, τέτοιο που ακόμα και ο Χίτλερ θα το ζήλευε:

Όσοι προσπαθούν να διαδώσουν ξένες πολιτιστικές δοξασίες στους Έλληνες και βρίσκουν συνοδοιπόρους στις τάξεις ωρισμένων αυτοαποκαλουμένων «εθνικών» που δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να υπερασπιστούν ενόπλως την Θρησκεία ας γνωρίζουν ότι και οι δύο θα θανατώνωνται χωρίς έλεος.

...

Το μίσος για τον εχθρό είναι το πιό Ιερό συναίσθημα. Το μίσος για τον εχθρό είναι η βασικώτερη ηθική αξία του Ελληνισμού. Το μίσος για τον εχθρό διατηρεί τους λαούς στην ζωή. Αντίθετα η αγάπη για τον εχθρό είναι το συναίσθημα που προσπαθεί να ενσταλλάξει ο βιαστής στο θύμα του. Η αγάπη για τον εχθρό είναι το πιό φονικό ένστικτο.

...

Τα ανθρωπόμορφα κτήνη που διαδίδουν την συμφιλίωση με τους ναζωραίους κατακτητές θα θανατώνωνται χωρίς έλεος. Μέσω του συνθήματος «συμφιλίωση» προπαγανδίζουν την αφομοίωσή μας από τον χριστιανισμό. Με συνθήματα τύπου «ας τα ξεχάσουμε» μας παροτρύνουν να υποταχθούμε στον χριστιανισμό. Η Ελληνική Θρησκεία και ο Ελληνικός Πολιτισμός δεν θα παραμείνουν ζωντανά μέσα σε μία χριστιανική εχθρική κοινωνία με παραχωρήσεις, συμβιβασμούς και ερωτοτροπίες με τους ναζωραίους. Μόνον με σκληρό, ένοπλο, αιματηρό αγώνα που θα διαχωρίζει πλήρως τον Έλληνα από τον ναζωραίο κατακτητή θα επιβιώσει η Θρησκεία και ο Πολιτισμός μας. Μόνο με τον πλήρη διαχωρισμό και τον προσηλυτισμό των ναζωραίων στην Ελληνική Θρησκεία θα επιβιώσουμε ως Έθνος.

...

όποιος υπακούει στο χριστιανικό «σύνταγμα» είναι καταραμένος να βασανίζεται αιωνίως στον Άδη....

Όσοι δεν αγωνίζονται με πάθος να διαδώσουν την Ελληνική Θρησκεία και να προσηλυτίσουν κόσμο σημαίνει ότι δεν πιστεύουν στους Θεούς. Σημαίνει ότι είναι άθεοι. Η Ελληνική Θρησκεία τιμωρεί αυστηρότατα όσους αρνούνται να διαδώσουν τον Θεϊκό Λόγο. Και όχι μόνον αυτό αλλά επιτάσσει την αποκλειστικότητα στην Θρησκεία και την καταπολέμηση οιασδήποτε πλάνης αυτοαποκαλείται «θρησκεία». Θρησκεία υπάρχει μόνον μία: η Ελληνική. Όλα τα υπόλοιπα κατασκευάσματα είναι απάτες ανθρώπων. Όποιος διαδίδει την Θρησκεία θα ανταμειφθεί από τους Θεούς. Όποιος αρνείται να την διαδώσει ή παρεμποδίζει την διάδοσή της θα τιμωρηθεί από τους Θεούς.

...

Με συνθήματα του τύπου «όχι στα δόγματα» δηλαδή όχι στους κανόνες και την πειθαρχία προσπαθούν να διαλύσουν τον στρατό των Θεών. Δεν θα προλάβουν, τους περιμένει η Νέμεσις με τον Πέλεκυ της Δικαιοσύνης έτοιμο να βουτηχτεί στο αίμα τους.

...

Οι Ιερείς της Ελληνικής Θρησκείας δεν αναγνωρίζουν «κράτος» ναζωραίων ούτε «δημοκρατία» ναζωραίων, ούτε «ανθρώπινα δικαιώματα» ναζωραίων φονιάδων. Αυτό το μόρφωμα θα καταστραφεί τελείως μαζί με όποιον Έλληνα το στηρίζει και υπακούει στα ανθελληνικά διατάγματα των ναζωραίων. Ο θάνατός τους η ζωή μας.

Ο ναζωραίος έχει το δικαίωμα να απορρίπτει την Θρησκεία και τους Θεούς. Δεν έχει το δικαίωμα να αποκαλείται Έλλην, ούτε κάν άνθρωπος.

...

Ο εξωτερικός εχθρός είναι οι ναζωραίοι. Αν εισβάλλει κάποιος άλλος εχθρός κατά του ρωμέϊκου ψευτοκρατιδίου των ναζωραίων οι Έλληνες θα πάρουν τα όπλα κατά των ναζωραίων και θα συμμαχήσουν με τους εχθρούς των ναζωραίων. Όποιος προδότης διαδίδει ότι οι ναζωραίοι είναι αδελφοί μας θα εξοντωθεί χωρίς κανένα έλεος. Όποιος προδότης πάρει τα όπλα να πολεμήσει υπέρ των κατακτητών ναζωραίων και κατά των υπόδουλων Ελλήνων θα θανατώνεται με τους πιό φριχτούς τρόπους. Όσοι πολεμούν για να επεκτείνουν τα εδάφη της αιρέσεως των ναζωραίων και όσοι αρνούνται να πολεμήσουν για να απελευθερώσουν τον υπόδουλο Ελληνισμό είναι εχθροί του Ελληνικού Έθνους και δεν υπάρχει μαζί τους ούτε διάλογος ούτε έλεος. Η Ελλάς και ο Ελληνισμός ταυτίζονται με την Ελληνική Θρησκεία και όχι με τα συμφέροντα της αιρέσεως των ναζωραίων. Όποιος δεν πολεμά για την Πατρίδα και την Θρησκεία και πολεμά για το συμφέρον της συμμορίας των ναζωραίων είναι εχθρός προς εξόντωση.

...

Είναι ύβρις κατά της δημοκρατίας και των Θείων Νόμων το να πάρουμε τα όπλα για να πολεμήσουμε υπέρ των ναζωραίων. Είναι εσχάτη προδοσία το να παίρνεις τα όπλα για να υπερασπίζεις το ψευτοκράτος των ναζωραίων. Έτσι διχάζεις τους Έλληνες και εμποδίζεις την συμφιλίωση μεταξύ τους και με τους Θεούς.

Φυσικά και θα πολεμήσουμε, αλλά θα πολεμήσουμε για την Ελληνική Πατρίδα και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ για την χριστιανική «πατρίδα».

...

Η στάση του Ελληνισμού απέναντι στην αίρεση των ναζωραίων θα είναι αυτή που ήταν πάντα: άτεγκτη, αμείλικτη, αδυσώπητη, πολεμική και ανηλεής. Κανένα έλεος στους τρομοκράτες και φονιάδες των λαών ναζωραίους.

...

Όσοι συγγενείς μας είναι χριστιανοί θα τους γίνει διαφώτιση για την Ελληνική Θρησκεία και για την εγκληματική δράση της αιρέσεως των ναζωραίων. Αυτό θα γίνει με υπομονή και επιμονή. Αν όμως αρνηθούν να εγκαταλείψουν την υποστήριξή τους στην τρομοκρατική οργάνωση των ναζωραίων τότε γίνονται συνένοχοι των εγκλημάτων των ναζωραίων κατά της Πατρίδος και του Ελληνισμού. Και όπως όλοι οι προδότες θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Αυτοί θα φταίνε για την τιμωρία τους και όχι ο Ελληνισμός.

...

Ο Ελληνισμός έκανε πάντα θρησκευτικούς πολέμους. Η Ελληνική Θρησκεία είναι η βάση του Ελληνικού Πολιτισμού. Άρα όποιος αρνείται να υπερασπίσει τον Ελληνικό Πολιτισμό δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τον Ελληνισμό. Αυτοί που αρνούνται τον Ιερό Πόλεμο κάνουν ότι και οι μισέλληνες στο ζήτημα των βιολογικών συνόρων, ότι και οι καπιταλιστές στο ζήτημα των οικονομικών συνόρων. Αυτοί διαδίδουν ότι πρέπει να έρχωνται ελεύθερα στην Ελλάδα οι αλλόφυλοι και να γίνωνται επιμειξίες, ότι πρέπει να μην υπάρχουν φορολογικά εμπόδια στα ξένα προϊόντα.

...

Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Πρέπει να καταδιώξουμε ανηλεώς αυτήν την αλητεία που μιλά για συμφιλίωση με τους ναζωραίους. Να την αφανίσουμε από προσώπου γής. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την αίρεση των ναζωραίων και συγχρόνως τους «ελληνοκεντρικούς» ναζωραίους που της προσφέρουν βοήθεια στην καταδίωξη των Ελλήνων.

...

Πρέπει όλοι οι Έλληνες να απομονώσουν αυτή την χριστιανική αλητεία που έχει μεταμφιεστεί σε δήθεν αρχαιοελληνικό πολυθεϊστικό κίνημα και μόλις δυναμώσουν να τους τσακίσουν αμείλικτα.

...

Δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε με τους ναζωραίους διότι έτσι γινόμαστε και εμείς ναζωραίοι. Αυτοί που μιλούν για συνύπαρξη με τον χριστιανισμό θέλουν να αφομοιωθούμε από τους ναζωραίους. Πόλεμος κατά των ναζωραίων τρομοκρατών, ποτέ ειρήνη με τους ναζωραίους φονιάδες των λαών.

...

Όποιος απορρίπτει την Ελληνική Κοσμοαντίληψη και Θρησκεία δεν είναι  Έλλην, εξ ορισμού. Το Δόγμα για την σύσταση του Ελληνικού Έθνους και του ποιός είναι Έλλην το ξεκαθαρίζει πλήρως.( ίδε στις Δογματικές Αρχές τον ορισμό του Έθνους). Όστις απορρίπτει το Δόγμα είναι εχθρός, αιρετικός και ως τέτοιος θα πολεμάται μέχρις εσχάτων.

...

Πολύ σωστά λοιπόν η Γαλλική Επανάσταση έλαβε έκτακτα επαναστατικά μέτρα και εξόντωσε ανηλεώς όλους τους μοναρχικούς ως προδότες και συνεργάτες των ξένων εισβολέων. Αυτό ακριβώς φοβούνται οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι. Τα επαναστατικά μέτρα που θα ληφθούν για να τους εξοντώσουν επειδή θα συνεργαστούν με τον διεθνή χριστιανισμό για να εισβάλλουν και να αιματοκυλήσουν την Ελλάδα.

Φυσικά και θα αντιμετωπίσουμε τους εξωτερικούς εχθρούς. Αλλά εμείς θα καθορίσουμε ποιός είναι εχθρός και ποιός φίλος. Εμείς θα διαλέξουμε το κριτήριο φιλίας, εμείς θα διαλέξουμε την ώρα, πού και με ποιόν θα πολεμήσουμε και όχι οι ναζωραίοι. Οι Γάλλοι επαναστάτες δεν έθεσαν θέμα αν θα διχαστούν, ούτε αν έχουν να αντιμετωπίσουν εξωτερικούς εχθρούς. Εξόντωσαν τους μοναρχικούς ως εξωτερικούς εχθρούς. Το ίδιο θα πάθουν και οι ελληνόφωνοι ναζωραίοι που θα αρνηθούν να υπακούσουν στις εντολές των Ελλήνων. Το κριτήριο για το ποιός είναι εχθρός-φίλος είναι το θρήσκευμα και μόνον.

...

Σύντομα θα έρθει η ώρα της τιμωρίας για όλη αυτήν την αλητεία των «εθνικών» που διαδίδει την «ανεξιθρησκεία», δηλαδή την εξίσωση Ελληνισμού-χριστιανισμού. Διαδίδουν την εξίσωση της Ελληνικής Θρησκείας με ιουδαϊκές και άλλες αντεθνικές αιρέσεις, και από πάνω αυτοί οι «εθνικοί» αλήτες ζητούν παράσημο για την προδοσία τους, παριστάνοντες τους δημοκράτες.

Δεν θέλουν τον χριστιανό κατακτητή στα λόγια, αλλά στην πράξη δεν θέλουν οι Έλληνες να πάρουν τις τύχες του Έθνους στα χέρια τους. Η Θεϊκή Οργή θα ξεσπάσει αμείλικτη στα κεφάλια τους.

Για το πόσο εγκληματίες και προβοκάτορες είναι αυτοί οι «εθνικοί» αρκεί μόνον τούτο: Δεν αποδέχονται να διδάσκεται η Ελληνική Θρησκεία στα σχολεία υποχρεωτικώς. Όμως αυτά τα καθάρματα ποτέ δεν έχουν ζητήσει να απαγορευθεί η χριστιανική διδασκαλία στα σχολεία. Απλώς κάνουν κριτική κατά του χριστιανισμού. Ποτέ δεν τον κτυπούν στην ρίζα αναπαραγωγής του που είναι η διδασκαλία στα σχολεία. Όμως ξέρουν αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη να κτυπούν την ρίζα αναπαραγωγής της Ελληνικής Θρησκείας!!!

...

Οι αρνούμενοι να διαδώσουν την Θρησκεία στους ναζωραίους απειλούν την Ελευθερία, την Δημοκρατία και την Δικαιοσύνη. Αν αφήσουμε τα φασιστικά θεοκρατικά κτήνη ελεύθερα, θα μας αφανίσουν ως έθνος. Δεν υπάρχει ζήτημα επιλογής «επιβάλλουμε την Ελληνική Θρησκεία στους χριστιανούς ή όχι;». Υπάρχει ζήτημα ζωής και θανάτου του Ελληνικού Έθνους. Ο ναζωραίος ή θα προσηλυτιστεί στην Θρησκεία ή θα καταπολεμηθεί. Δεν υπάρχει μέση λύση.

...

Οι δημαγωγοί του κοσμικού κράτους δεν θέλουν να πάρουν τα όπλα για την προστασία των πολιτιστικών και θρησκευτικών συνόρων του Ελληνισμού διότι είναι προδότες μέχρι μυελού οστέων. Ο Ελληνισμός θα επαναφέρει την πολιτιστική αστυνομία και τα θρησκευτικά δικαστήρια όπως υπήρχαν στην αρχαιότητα που θα διώκουν και θα τιμωρούν αμείλικτα τα πολιτιστικά και θρησκευτικά εγκλήματα. Ο Ελληνισμός δεν επιτρέπει την ελευθέρα διακίνηση φασιστικών, αντεθνικών και ανθελληνικών ιδεών.

...

Κράτα τις εντολές των Θεϊκών Νόμων, αυτό είναι το ύψιστο Ιερό καθήκον. Όποιος παραβαίνει τις εντολές των Θεϊκών Νόμων τιμωρείται και σε αυτήν και στη μετά θάνατον ζωή.

...

Πάνω στα ερείπια των πορνείων τους θα ανεγερθούν οι Ιεροί Ναοί των Θεών. Αυτός είναι ο χρησμός όλων των Μάντεων και των Ιεροφαντών. Ουδείς Έλλην τολμά να παρακούσει τις εντολές των. Ο Ελληνισμός πολεμά για την ανακήρυξη ελεύθερου και ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους. Ο Ελληνισμός θα απελευθερώσει τα υπόδουλα Ελληνικά Εδάφη από τους κατακτητές ναζωραίους.

...

Ουδείς ναζωραίος θα έχει το δικαίωμα να διατηρεί ακίνητη και κινητή περιουσία μέσα στα Ελεύθερα Ελληνικά Εδάφη. Ουδείς ναζωραίος επιτρέπεται να κυκλοφορεί ελεύθερα στα Ελληνικά Εδάφη. Ουδείς ναζωραίος επιτρέπεται να κατέχει δημόσιο αξίωμα. Ουδείς ναζωραίος επιτρέπεται να έχει πολιτικά δικαιώματα. Ουδείς ναζωραίος επιτρέπεται να έχει οικογένεια και κληρονομικά δικαιώματα. Ουδείς ναζωραίος έχει το δικαίωμα να απευθύνεται σε δικαστήρια ή στην αστυνομία. Όπου και όταν συλληφθεί μέλος της αιμοσταγούς αιρέσεως των ναζωραίων θα θανατώνεται επί τόπου χωρίς έλεος.

Η αμείλικτη εξόντωση όλων των ναζωραίων είναι δικαίωμα και υποχρέωση όλων των ανθρώπων.

...

Θα μπορούσαμε να επικολλήσουμε πολύ περισσότερα από τα λεγόμενα τών Νεοπαγανιστών, ενδεικτικά τού ήθους τους. Αλλά νομίζουμε ότι αυτά αρκούν, για να δει ο κάθε σώφρων άνθρωπος, τι είδους άνθρωποι είναι οι Νεοειδωλολάτρες, σε τι ηθική κατάπτωση οδηγεί η λατρεία τών δαιμονικών θεών τους, και από τι ειδωλολατρική φρίκη μας έσωσε ο Χριστιανισμός!

Δημιουργία αρχείου:7-7-2004.

Τελευταία ενημέρωση: 7-7-2004.

ΕΠΑΝΩ