Νεοπαγανιστικές απάτες

Απάντηση στις συκοφαντίες τού Νεοπαγανισμού

Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Τι νέο υπάρχει

Φιλική επιστολή προς «Έλληνες εθνικούς» και ενδιαφερόμενους…

Περί τού ιστότοπου αυτού

Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε από πρωτοβουλία μελών τής ΟΟΔΕ, ως αντίδραση για τη σκοταδιστική επίθεση Νεοπαγανιστών κατά τού ιστότοπου τού Ανώνυμου Απολογητή. Αν και η ΟΟΔΕ είναι μια ομάδα δημιουργημένη να ασχολείται με τον Προτεσταντισμό, η απελπισμένη επίθεση φίμωσης τής αλήθειας, που έκαναν οι Παγανιστές κατά Χριστιανικών ιστοσελίδων, τις οποίες δεν μπορούσαν να αντικρούσουν, οδήγησε σε αυτό τον ιστότοπο. Γιατί η αλήθεια δεν μπορεί να νικηθεί από την απάτη και τον τραμπουκισμό. Και ο καιρός που το πολυθεϊστικό ιερατείο έκαιγε τα βιβλία τών φιλοσόφων έχει περάσει ανεπιστρεπτί!

Ο ιστότοπος αυτός, δημιουργήθηκε από μέλη τής ΟΟΔΕ, σε συνεργασία με το ερευνητικό επιτελείο τού Ανώνυμου Απολογητή και τού ιστότοπου: Αρχαιοπληξία.

Δημιουργήθηκε με τις ευλογίες τών πνευματικών μας, ως μια ΑΜΥΝΤΙΚΗ ιστοσελίδα, ενάντια στα ασύστολα ψεύδη και τις ανυπόστατες συκοφαντίες τών Νεοπαγανιστών, όχι μόνο κατά τής Χριστιανικής πίστης, αλλά και κατά τής γλωσσολογίας, τής αρχαιολογίας, τής ιστορίας, τής κοσμολογίας και τής βιολογίας.

Μετά από την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε από Νεοπαγανιστές ο ιστότοπος τού Ανώνυμου Απολογητή, αποφασίσαμε να δείξουμε στους διαδικτυακούς τραμπούκους τού Νεοπαγανισμού, ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ιστότοποι όπως αυτός, θα ξεφυτρώνουν πάντοτε, κάθε φορά που οι εκτεθειμένοι συκοφάντες, ανίκανοι να απαντήσουν στα Χριστιανικά επιχειρήματα, θα προσπαθούν να κλείσουν το στόμα τής αλήθειας και τής δικαιοσύνης με ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ που τους ενοχλούν.

Αν είχαν επιχειρήματα, δεν θα κατέφευγαν στο σβήσιμο τών ιστοσελίδων με τα Χριστιανικά επιχειρήματα. Θα τα απέκρουαν, και θα απεδείκνυαν το δίκιο τους. Γνωρίζουν όμως ότι δεν έχουν δίκιο. Γνωρίζουν ότι όλη τους η θρησκευτική κίνηση, στηρίζεται σε ψεύδη, διαστρεβλώσεις κειμένων και αστήρικτες εικασίες. Γνωρίζουν ότι είναι θέμα χρόνου πλέον να μάθουν όλοι τις απάτες τους. Γι' αυτό σβήνουν τις ιστοσελίδες εκείνες που τους εκθέτουν.

Όμως για κάθε ιστότοπο που σβήνουν, θα φυτρώνουν δύο. Σαν τη Λερναία Ύδρα οι πληροφορίες που αυτοί φοβούνται, αντί να σβήνονται θα αυξάνουν με επιταχυνόμενο ρυθμό. Και δυστυχώς γι' αυτούς, ο Ηρακλής τους είναι κι αυτός ένας μύθος, όπως όλα όσα πιστεύουν.

Ξέρουμε πως φοβάστε! Και καλά κάνετε! Τρέμετε την αλήθεια, και την διαρκή αποκάλυψη τών ψεμάτων σας! Πόσο νομίζατε ότι θα διαδίδατε ακόμα τα ψέματά σας χωρίς απάντηση; Πόσο νομίζατε ότι θα ανεχόμασταν οι Χριστιανοί το δαιμονικό σας μίσος κατά τής αληθείας; Καιρός να δουν οι Έλληνες τι απατεώνες είσαστε, και τι παραμύθια τους λέτε τόσο καιρό. Καιρός να δουν όλοι τι ποιότητας άνθρωποι είναι αυτοί που πουλάνε Ελληνικότητα και πατριωτισμό με ψεύδη και συκοφαντίες κατά τής Χριστιανικής αλήθειας.

Είναι αργά να αποσύρετε τα παραμύθια σας. Έχουν καταγραφεί και τυπωθεί παντού. Δεν μπορείτε πια να αρνηθείτε ότι τα είπατε και ότι τα γράψατε. Όλα σας τα ψέματα είναι ντοκουμέντα εναντίον τής ψευδούς σας θρησκείας και τού Παγανιστικού σας ήθους. Και δυστυχώς για εσάς, οι αρχηγοί σας τα έχουν γράψει και επώνυμα. Συγχαρητήρια! Κέρδισαν τη θέση τους, ανάμεσα στους απατεώνες και τους ψεύτες τής ιστορίας! Οι μελλοντικές γενιές θα γελούν με τα ψεύδη τους και με τους αμαθείς που τους πίστεψαν και παπαγάλιζαν τις απάτες τους.

Θα φροντίσουμε κι εμείς γι' αυτό!

Αγαπητοί Νεοπαγανιστές, δεν ήρθε ακόμα η ώρα σας, η ώρα τού σκότους! Δεν είναι ακόμα ο καιρός τού Αντιχρίστου. Μη βιάζεστε τόσο! Όλα στην ώρα τους. Μόνο τότε θα μπορέσετε ξανά για λίγο να φιμώσετε την αλήθεια. Μόνο τότε θα μπορέσετε ξανά μπροστά στα ξόανά σας να χύσετε αθώο Χριστιανικό αίμα.

Δημιουργία αρχείου: 28-5-2004.

Τελευταία ενημέρωση: 22-12-2011.