Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Επιστροφή στην Κεντρική σελίδα

Αθεϊσμός

Αθεϊστές βαλσάμωσαν για να προσκυνούν, τους μεγαλύτερους άθεους εγκληματίες του 20ου αιώνα… // Αθεϊσμός και θηριωδίες εν ονόματι της Θρησκείας // Η Ιστορία τής Ορθοδοξίας στην Κορέα // Η αποκαθήλωση των παλαιών συμβόλων και η ανάρτηση των νέων // Με έσωσε η βαθιά μου πίστη, όταν με καταδίωκαν οι Βορειο-Κορεάτες αθεϊστές

Αθεϊστικά Θρησκευτικά υποκατάστατα στη Βόρεια Κορέα

Αθεϊστική προπαγάνδα για τον παρανοϊκό δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ιλ

 

Αναδημοσίευση από: http://aktines.blogspot.com/2011/12/blog-post_5301.html

Ο Αθεϊσμός υποτίθεται ότι απαλλάσσει τον κόσμο από τον ανορθολογισμό τής θρησκείας. Όμως... δείτε πού καταντούν τελικά οι "ορθολογιστές" τού Αθεϊσμού, απογυμνωμένοι στις αληθινές τους προθέσεις και δεισιδαιμονίες!

Σύμφωνα με σοβιετικά έγγραφα γεννήθηκε στη Σιβηρία το 1941, καθώς οι γονείς του βρέθηκαν εκεί κατά τη διάρκεια της ιαπωνικής κατοχής. Σύμφωνα όμως με την επίσημη βορειοκορεάτικη εκδοχή, γεννήθηκε στη μυστική βάση του πατέρα του- επίσης πρώην ηγέτη της χώρας- στο ιερό όρος Παεκτού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γέννησή του προαναγγέλθηκε από ένα χελιδόνι, έφερε την άνοιξη ενώ ήταν χειμώνας και σηματοδοτήθηκε από ένα άστρο που άρχισε να λαμπυρίζει στον ουρανό ενώ ταυτόχρονα εμφανίστηκαν ουράνια τόξα.

Ο Κιμ Γιονγκ Ιλ ήταν ο καλύτερος παίκτης γκολφ όλων των εποχών. Το 1994 τα μέσα ενημέρωσης της Πιονγιάνγκ μετέδωσαν πως πέτυχε ένα καταπληκτικό ρεκόρ επιτυγχάνοντας σε έντεκα τρύπες με την πρώτη του προσπάθεια. Την «είδηση» επιβεβαίωσαν και οι δεκαεπτά σωματοφύλακές του.

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης ήταν λάτρης του σινεμά, τόσο που απήγαγε έναν κινηματογραφιστή και μία ηθοποιό για να γυρίσουν το «Pulgasari», μία… σοσιαλιστική εκδοχή του «Godzilla». Το ζευγάρι το έσκασε ενώ βρισκόταν στην Αυστρία για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, ζητώντας άσυλο στην αμερικανική πρεσβεία.

Ο «μεγάλος ηγέτης» ήταν fashion icon, πρότυπο μόδας. Η Πιονγιάνγκ είχε ανακοινώσει πως τα κοστούμια του είχαν γίνει παγκόσμια φαινόμενο στη μόδα. Ένας «ανώνυμος Γάλλος ειδικός σε θέματα μόδας» είχε δηλώσει σε βορειοκορεατική εφημερίδα πως το στυλ του Κιμ Γιονγκ Ιλ διαδίδεται σε όλο τον κόσμο και αποτελεί φαινόμενο χωρίς προηγούμενο».

Επίσης, ο δεινός παίκτης του γκολφ και το φαινόμενο της μόδας δεν είχε… φυσικές ανάγκες. Σύμφωνα με την επίσημη βιογραφία του στην επίσημη κρατική ιστοσελίδα- που έχει πλέον κατέβει- ο Κιμ Γιονγκ Ιλ δεν πήγαινε στην τουαλέτα…

Μία ανιψιά της πρώτης συζύγου του «μεγάλου ηγέτη» είχε γράψει πως είχε εμμονή με το ρύζι που έτρωγε: έπρεπε να μαγειρεύεται σε ξύλα από το ιερό όρος Παεκτού (όπου γεννήθηκε) και είχε γυναικείο προσωπικό που επέβλεπε ξεχωριστά κάθε κόκο για να διασφαλιστεί πως ανταποκρινόταν στα στάνταρντς που έπρεπε.

Ο μύθος λέει επίσης πως Κιμ Γιονγκ Ιλ είχε μαγικές ικανότητες και μπορούσε, ανάλογα με τη διάθεσή του, να ελέγξει και να επηρεάσει τον καιρό.

Ο «μεγάλος ηγέτης» ήταν μία αυθεντία του διαδικτύου, παρότι στους πολίτες της χώρας του απαγορεύεται η χρήση κινητών ή διαδικτύου. «Είμαι κι εγώ εξπέρ στο ίντερνετ. Είναι εντάξει αν συνδέεται η βιομηχανική ζώνη αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα αν συνδεθούν περιοχές του βορρά», είχε πει στις συνομιλίες του με τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας το 2007.

Σύμφωνα με δύο ψυχολόγους που σκιαγράφησαν το ψυχολογικό προφίλ του ηγέτη, οι έξι μεγάλες διαταραχές προσωπικότητας που είναι κοινές σε δικτάτορες όπως οι Χίτλερ, Στάλιν και Χουσείν χαρακτήριζαν και τον Κιμ Γιονγκ Ιλ: ήταν σαδιστής, παρανοϊκός, αντικοινωνικός, νάρκισσος, σχιζοειδής και σχιζοτυπικός.

 

Δείτε και:

-Σχολικό μάθημα στην αθεϊστική Βόρεια Κορέα, το σκούπισμα των σκαλιών του αγάλματος του Κιμ Ιλ Σουνγκ

-Το αναγκαστικό κλάμα ενός λαού για τον τύραννο Κιμ Γιονγκ Ιλ

-Aπεβίωσε o Κιμ Γιονγκ Ιλ. Οποιος δεν κλάψει (!) θα πεθάνει

Δημιουργία αρχείου: 23-12-2011.

Τελευταία ενημέρωση: 23-12-2011.