Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

Γ΄ Μέρος: Οι θρησκευτικές προεκτάσεις του φαινομένου των UFO

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5ο.

Η παγκοσμιοποίηση και  τα UFO γρανάζια της "Νεοεποχίτικης μηχανής για την έλευση του Αντιχρίστου


Γ. Ο Αντίχριστος στις Γραφές και στα κείμενα

Στο «κατά Ιωάννη» ο Χριστός προειδοποιεί (5, 43): «Εγώ ήρθα στο όνομα του Πατρός μου και δεν με δέχεστε. Εάν έρθει κάποιος άλλος στο όνομα το δικό του (προβάλλοντας τον εαυτό του και όχι τον Θεό) αυτόν θα τον δεχτείτε».

Και στην προς Θεσσαλονικείς Β' (2,9) διαβάζουμε: «Αυτός ο άνομος θα έρθει με την ενέργεια του Σατανά, με μεγάλη δύναμη και κάνοντας ψευτοθαύματα, απατηλά σημεία και τέρατα».

Στους έσχατους καιρούς, πριν από τη Δευτέρα Παρουσία, θα συμβούν «μεγάλα σημεία» (έκτακτα θαυμαστά φαινόμενα) από τον ουρανό (Λουκά 21, 11). Είναι πιθανόν λοιπόν αυτά τα «μεγάλα σημεία» που αναφέρει ο απόστολος Λουκάς να είναι δραστηριότητα δαιμόνων ή εξωγήινων και του θηρίου της Αποκάλυψης, που θα φανερωθεί πριν από τη Δευτέρα Παρουσία του Χριστού. Ο Άγ. Ιγνάτιος Μπριαντσιανίνωφ (19ος αι.) μας λέει:

«Τα σημεία του Αντιχρίστου, θα γίνουν κατά κύριο λόγο στον αέρα και συγκεκριμένα στο στρώμα, στο οποίο κυριαρχεί ο σατανάς. Τα σημεία αυτά θα επιδρούν ως επί το πλείστον στο αισθητήριο της όρασης, γοητεύοντας και εξαπατώντας το».

«Τα θαύματά του θα είναι ένας χωρίς κανένα νόημα θεατρινισμός, ένα τσίρκο θαυμάτων, που θα κάνει το παν για να καταπλήξει και να οδηγήσει σε μία αποχαύνωση και σ' ένα ολοκληρωτικό δόσιμο με τη γοητεία μιας πληθωρικής αλλά κενής και ανόητης εντύπωσης, μιας επιδεικτικής παράστασης».

    «Θα φέρει φόβο με τις απειλές και θαυμασμό με τα θαύματά του. Θα ικανοποιήσει την άκριτη περιέργειά τους και την παχυλή τους άγνοια. Θα ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία και τον εγωισμό τους. Θα ικανοποιήσει το σαρκικό τους φρόνημα, τη δεισιδαιμονία και τις προλήψεις τους. Και θα φέρει σε σύγχυση τους σοφούς. Έτσι, όλοι οι άνθρωποι με οδηγό την πεπτωκυία φύση τους, χωρίς το φως του Θεού, θα παρασυρθούν και θα καταλήξουν πειθήνια και άβουλα όργανα του πλάνου»[1].

Προσέξτε πόσο ταιριάζουν αυτές οι επισημάνσεις του Αγ. Ιγνατίου Μπριαντσιανίνωφ - από τον 19ο αι.! - με το σύγχρονο φαινόμενο των UFΟ και την επίδρασή του στους ανθρώπους.

Περνάμε στην Αποκάλυψη τώρα, όπου και τα σχετικά χωρία (12,3): «Κι άλλο σημάδι φάνηκε στον ουρανό: ένας μεγάλος δράκοντας κόκκινος σα φωτιά με εφτά κεφάλια και δέκα κέρατα και στα κεφάλια του εφτά στέμματα». Και μετά έγινε πόλεμος στους ουρανούς ανάμεσα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τους αγγέλους του, και στον δράκοντα με τους δικούς του αγγέλους (τους δαίμονες).

Στη συνέχεια, στην Αποκάλυψη πάντα, ο Σατανάς κατεβαίνει από τον ουρανό στη γη και βγαίνει από τη θάλασσα ένα θηρίο με δέκα κέρατα και επτά κεφάλια. Και όλοι θα προσκυνούν το θηρίο. Στη θάλασσα, στην εποχή μας θυμίζουμε ότι μπαινοβγαίνουν άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα, τα USΟ.

Κατόπιν, ένα άλλο θηρίο βγαίνει από τη στεριά. «Έκανε τερατουργίες μεγάλες, ως και φωτιά να κατεβαίνει από τον ουρανό μπροστά στα μάτια των ανθρώπων» (13, 13).

Αυτή η φωτιά από τον ουρανό μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως, δείχνει όμως για μία ακόμη φορά ότι έχει επιτραπεί στο Σατανά να ελέγχει το βασίλειο του αέρα.

Το θηρίο αυτό λοιπόν θα υποχρεώσει όλους τους ανθρώπους να λάβουν το χάραγμα του χξς' στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο (Αποκάλυψη 13,16). Μόνο 144.000 (μάλλον συμβολικός αριθμός) θα αρνηθούν το χάραγμα και θα ακολουθήσουν το Αρνίο (το Χριστό) (Αποκάλυψη 14,1).

Στη συνέχεια, η βλασφημία των υπολοίπων ανθρώπων που δέχτηκαν το χάραγμα, είναι η αιτία για να αδειάσουν εφτά άγγελοι τις επτά φιάλες της οργής του Θεού. Στην έκτη φιάλη, βγαίνουν τρία ακάθαρτα, πονηρά πνεύματα, από το σατανικό «τρίο» (του Δράκοντα, του Θηρίου και του Ψευδοπροφήτη) (16,13 - 14). «Εισί γαρ πνεύματα δαιμονίων ποιούντα σημεία».

Δεν αποκλείεται αυτά τα πονηρά πνεύματα ή η φωτιά από τον ουρανό που είδαμε πριν, να συνδέονται με τα «μεγάλα σημεία από τον ουρανό», που αναφέρει ο Απόστολος Λουκάς και που ταιριάζουν με τη δραστηριότητα των UFΟ.

Ο Αντίχριστος, προσπαθώντας ν' αντιγράψει τον Χριστό, θα έρθει, μήπως, από τον ουρανό; Μ' αυτήν την οπτική, τα UFΟ είναι οι πρόδρομοί του, όπως οι κάρτες (το ηλεκτρονικό χρήμα) και οι ηλεκτρονικές ταυτότητες ίσως να είναι οι πρόδρομοι του ηλεκτρονικο-βιολογικού χαράγματος.

Tελικά, η Αποκάλυψη αναφέρει ότι ο Χριστός θα νικήσει και θα πατάξει μία για πάντα τη «Βαβυλώνα» την πόλη των ειδώλων και των οργίων, το Παγκόσμιο Κακό, που περιλαμβάνει και όλη τη φιλο - βαβυλωνιακή κίνηση της «Νέας εποχής» (με τη βαβυλωνιακής προέλευσης αστρολογία, τη νεο-μαγεία, το νεο-αποκρυφισμό, τη νεο-μυθολογία των UFΟ και όλα τα υπόλοιπα).


 

[1] Ιγνατίου Μπριαντσιανίνωφ, Θαύματα και σημεία, εκδ. Ι. Μητρ. Νικοπόλεως, σελ. 30, σελ. 27 και σελ. 29.

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 16-5-2006.

Τελευταία ενημέρωση: 1-7-2006.

Πάνω