Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

Γ΄ Μέρος: Οι θρησκευτικές προεκτάσεις του φαινομένου των UFO

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5ο.

Η παγκοσμιοποίηση και  τα UFO γρανάζια της "Νεοεποχίτικης μηχανής για την έλευση του Αντιχρίστου


B. Συνεργασία "εξωγήινων" σκοτεινών κέντρων εξουσίας - θηρίου;

Υπάρχει επίσης και η φήμη ότι γήινοι και εξωγήινοι συνεργάζονται. Tελικά στόχος αυτής της συνεργασίας - υποστηρίζουν ορισμένοι - είναι η υλοποίηση του Οικουμενισμού, ώστε να ελέγχουν όλο τον πληθυσμό του πλανήτη, αφού όλοι θα έχουν φακελωθεί ηλεκτρονικά, όπως λέγεται ότι συμβαίνει και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με το «Θηρίο των Βρυξελλών».

Με τη συνεργασία αυτή θα διευκολυνθεί η διακυβέρνηση του πλανήτη από τον απεσταλμένο τους. Θα μπορούν ελεύθερα να μεταβιβάζουν σκέψεις, καθώς και να επεμβαίνουν στον ψυχισμό, όχι μόνο ενός ανθρώπου, αλλά όλων των γήινων, αφού όλοι θα έχουμε γίνει «μία μονάδα», ελεγχόμενη, σύμφωνα με το αντίθεο σχέδιό τους.

Ήδη οι «εξωγήινοι» έχουν δείξει ότι επιδρούν στο μυαλό κάποιων μαρτύρων: τοποθετούν σκέψεις, αφαιρούν γεγονότα από τη μνήμη, μεταδίδουν τηλεπαθητικά μηνύματα, φαίνεται δηλαδή ότι έχουν πρόσβαση στο νου μας και μπορούν να τον ελέγχουν. Τοποθετούν επίσης στους μάρτυρες τεχνητά εμφυτεύματα, τακτική κοινή με τους προωθητές των σκοτεινών ηλεκτρονικών σχεδίων και μ' όλα αυτά φαίνεται ότι θέλουν να μας εξοικειώσουν με την ιδέα τού χαράγματος, ώστε να το αποδεχτούμε πιο εύκολα.

Όλα αυτά είναι πολύ ανησυχητικά, γιατί κάποια στιγμή, μπορεί να καθοδηγήσουν την ανθρωπότητα εκεί που θέλουν (π.χ. στην αποδοχή τού Αντιχρίστου). Το ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται εντυπωσιακή μείωση των εμφανίσεων UFΟ, σημαίνει ίσως ότι «μαγειρεύεται» κάτι πολύ σκοτεινό. Έχουν αποσυρθεί γιατί ίσως έχουν επιτελέσει τον πρώτο στόχο τους. Μπορεί με το επόμενο «κύμα» εμφανίσεών τους, αν θα υπάρξει (που δεν το ευχόμαστε), ν' ανέβει μία «κλίμακα» ο σκοπός τους και η «κλίμακα» αυτή να είναι η οριστική: η θέσπιση της παγκοσμιοποίησης, της «ένωσης» όλων των λαών.

Το 1990 ο «Μεσσίας της Ν. Εποχής» Μετρέγια προέβλεπε (επιθυμούσε μάλλον) ότι στο άμεσο μέλλον θα φανούν αστραπές στον ουρανό, ακολουθούμενες από πολυάριθμες εμφανίσεις εξωγήινων οχημάτων και «διαστημανθρώπων»[1] (μήπως για την επιτέλεση τού τελικού τους σκοπού;). Οι «Νεοεποχίτες» έχουν διοργανώσει πολλές «πλανητικές κινητοποιήσεις». Σε μία από αυτές (11/1/1992, με σύνθημα «Το άνοιγμα της Πύλης 11 :11» και επίκεντρο τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας στην Αίγυπτο) έγινε ομαδικός διαλογισμός και επικλήσεις για την έλευση UFΟ και του «Μεσσία»[2]. Επίσης ο Ραέλ σκοπεύει να χτίσει στο Ισραήλ-κοντά στην Ιερουσαλήμ -την πρώτη πρεσβεία των εξωγήινων στη γη (μήπως αυτό θυμίζει την ανακατασκευή του Ναού τού Σολομώντα, που, όπως λέγεται, θα υποδεχτεί τον Αντίχριστο;)[3]. Τού είπαν επίσης ότι πρέπει να δημιουργηθεί μία παγκόσμια κυβέρνηση[4].

Δεν αποκλείεται κάποτε οι εξωγήινοι να παρουσιαστούν ως σωτήρες στον πλανήτη μας και να έχουμε μια παγκοσμιοποίηση, θεσπισμένη από τους ίδιους, για το «καλό» της ανθρωπότητας και με έναν εξωγήινο επικεφαλής πλανητάρχη (εννοείται ποιος...). Οι εξωγήινοι αρκετές φορές αυτοαποκαλούνται στους μάρτυρες με τίτλους όπως «Μεγάλοι Αδελφοί» (π.χ. στον «επαφικό» Γκόρντον το 1967 στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ και στην Μάριαν Κητς)[5]. Η λέξη «Μεγάλος Αδελφός» (Big Brοther) είναι ένα σύγχρονο σύμβολο-αρχέτυπο, που αντιπροσωπεύει την επιβολή στη σκέψη και τον ομαδικό έλεγχο (την τακτική που λέγεται ότι θα έχει ο Αντίχριστος).

Εκτός όμως από την άμεση αυτή πιθανότητα σχέσης των εξωγήινων με το θηρίο, ενδέχεται να υπάρξει και μία έμμεση πιθανότητα το θηρίο να χρησιμοποιήσει τους εξωγήινους για τον ερχομό του. Κι αυτή είναι: ν' αναγκαστεί η ανθρωπότητα να συσπειρωθεί πάλι στον «Οικουμενισμό», ανακηρύσσοντας και έναν παγκόσμιο γήινο αρχηγό, ώστε να αποκρούσουμε κάποια εισβολή εξωγήινων εχθρικών πολιτισμών. Η προστασία των «συμμάχων» Αμερικανών, θα φαντάζει απαραίτητη, ώστε ν' αντιμετωπιστεί με επιτυχία η «εξωτερική απειλή». Έτσι, απαραίτητα θα κριθεί και η ανακήρυξη ενός παγκόσμιου ηγέτη, ενός πλανητάρχη.

Η εισβολή αυτή όμως μπορεί να είναι και «μπλόφα» των προωθητών τού «οικουμενισμού», να είναι δηλαδή σκάφη γήινης τεχνολογίας, που θα παριστάνουν τα εξωγήινα «εχθρικά» (ή και σωτήρια) σκάφη.

Και κάτι άλλο. Αν κάποια στιγμή στο μέλλον η ΝΑΣΑ, ή οποιαδήποτε άλλη, ενημερώσει το κοινό του πλανήτη ότι έλαβε σήματα ή μηνύματα από εξωγήινο πολιτισμό, μην είστε σίγουροι ότι όντως αυτά προέρχονται από έναν τέτοιον πολιτισμό. Μπορεί να είναι μπλόφα, ή μπορεί πράγματι να τα έχει λάβει, αλλά να προέρχονται από δαίμονες, για κάποιο σκοτεινό σκοπό (π.χ. «ένωση» των λαών). Δεν είναι δύσκολο γι' αυτούς, αφού έχουν τη δυνατότητα να εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, να επηρεάζουν πυξίδες, μηχανές, όργανα κτλ[6].

Ούτως ή άλλως δηλαδή, οι «εξωγήινοι» θα είναι τα όργανα του θηρίου, αν συμβεί ποτέ κάποια από αυτές τις περιπτώσεις και, είτε είναι πραγματικοί εξωγήινοι, είτε δαίμονες, θα εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό.

Σ' όλες τις περιπτώσεις, οι τύχες μας μάλλον θα κρέμονται από ένα κράτος: τις ΗΠΑ, που είναι η έδρα των Σιωνιστικών κύκλων. Εκεί βρίσκεται η AREA 51, όπου εικάζεται ότι συνεργάζονται γήινοι και εξωγήινοι, εκεί βρίσκεται το κέντρο προώθησης όλων των ανάρπαστων ταινιών με εξωγήινους (Χόλλιγουντ), εκεί εμφανίζονται τα μισά UFΟ ανά τη Γη, εκεί ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια οι «Νεο­εποχίτικες» αιρέσεις, εκεί είναι η αφετηρία όλων των πολυεθνικών (που είναι μικρο – παγκοσμιοποιήσεις). Αυτές οι μικρο-παγκοσμιοποιήσεις λοιπόν θα καταλήξουν στη γενική παγκοσμιοποίηση, είναι ο προπομπός της. Ο κόσμος θέλει «με το μαλακό», γιατί το απότομο τον ταρακουνάει. Μπορεί και με τα UFΟ να συμβαίνει το ίδιο, να μας προετοιμάζουν δηλαδή ομαλά οι «ρυθμιστές» της τύχης μας, ώστε να τα «υποδεχτούμε».

Στον Αντίθεο αρέσει η εξουσία. Γι' αυτό και οι Αμερικανοί, οι ηγέτες και διαιτητές της Γης, θα είναι οι πιο πιθανοί σύμμαχοί του. Και φυσικά όχι ο απλός αμερικάνικος λαός, που ζει π.χ. στις απέραντες εκτάσεις της Ντακότα ή στα Βραχώδη Όρη του Αϊντάχο, αλλά οι επιφανείς εκλεκτοί της Εβραιο - Σιωνιστικής συνωμοσίας φαίνεται ότι θα «κάνουν παιχνίδι». Οι ίδιοι δεν παραδέχονται στη θρησκεία τους ότι ο Χριστός ήταν ο Μεσσίας, αλλά προσμένουν τον ερχομό του δικού τους Μεσσία, που για πολλούς θα είναι ο «αναπληρωτής» του Χριστού.

Οι Φαρισαίοι, όπως είπαμε, δεν ήταν ικανοποιημένοι με τα θαύματα που έκανε ο Κύριος και ζητούσαν ένα «σημείο» εντυπωσιακό από τον ουρανό, ταυτισμενοι με τους μάγους που θεωρούν αγαθά τα πνεύματα του αέρα. «Αν δε δείτε εσείς σημεία και τέρατα δεν πρόκειται να πιστέψετε», είχε πει ο Χριστός (Ιωάννου 4, 48). Κι έτσι ο Αντί του Χριστού Μεσσίας που περιμένουν, μάλλον θα τους τα προσφέρει. Ταυτίζονται έτσι πάλι με τους UFΟλάτρες, που περιμένουν τη λύτρωση από τους εξωγήινους Μεσσίες – οι οποίοι υποτίθεται ότι είναι δημιουργήματα υλικά - και όχι από τον Ίδιο το Δημιουργό.

Ήδη στο Ισραήλ έχει ξεσπάσει μία παράνοια για τα UFΟ, ειδικά μετά από το κύμα των εμφανίσεων στις αρχές του '96. Επίσης η εβραϊκή ονομασία Βάαλ (Βασιλιάς του αέρα) συσχετίζεται με το θηρίο και τα ψευτοθαύματά του στον ίδιο «χώρο».

 


[1] Κώστα Ζαφειρίου, Παγκόσμια Εβραιομασονική Συνωμοσία, σελ. 208.

[2] Tex Marrs, Νέα Εποχή, εκδ. Μπίμπης, σελ. 252.

[3] Περιοδ. Φαινόμενα (τεύχ. 2, σελ. 33) (ένθετο της εφημ. Ελεύθ. Τύπος - 20/3/02).

[4] Περιοδ. Τρίτο Μάτι, τεύχ. 114, σελ. 57.

[5] Ανεξήγητο, τόμο 5, 1982, σελ. 1370 και 1434.

[6] Χαρακτηριστικά αναφέρουμε διάφορα πειράματα που γίνονται εδώ και χρόνια σε υπαίθριους ή και εσωτερικούς χώρους. στα οποία ηχογραφούνται, ακόμα και σε ένα απλό κασετόφωνο εγγραφής, ήχοι του περιβάλλοντος, ή όπως ισχυρίζονται κάποιοι, μηνύματα από νεκρούς. Κατά την αναπαραγωγή λοιπόν ακούγονται ανεξήγητοι ήχοι ή και φωνές, που εμείς τα αποδίδουμε σε πονηρά πνεύματα.

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 16-5-2006.

Τελευταία ενημέρωση: 16-5-2006.

Πάνω