Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας Ασυνήθιστα

Τι είναι τα UFO

Τα UFO στην Ελλάδα

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, οι δαιμονικές οντότητες που εμφανίζονται δήθεν ως "εξωγήινοι", κάνουν στην Ελλάδα μια ειδική προσπάθεια να αναβιώσουν ένα κακέκτυπο αρχαιοελληνικού παγανισμού, με ψευδοεπιστημονικό περιτύλιγμα, εκμεταλλευόμενοι τις εμμονές κάποιων αφελών.

Όσοι από εμάς ήμασταν σε ηλικία που μπορούσαμε να καταλαβαίνουμε, θυμόμαστε στη δεκαετία του 1970 την Ουφομανία που μας ήρθε από το εξωτερικό στο πρόσωπο του Έριχ Φον Νταίνιγκεν. Με θέματα βιβλίων όπως: "Οι Θεοί ήρθαν από τα άστρα" και άλλα συναφή, μπέρδευε αυθαίρετα πράγματα άσχετα μεταξύ τους, και υποστήριζε ότι ο άνθρωπος είναι προϊόν εξωγήινων αστροναυτών. Οι ψευδοεπιστημονικές του αναφορές, έπεισαν τότε πλήθος ημιμαθών, που ένιωθαν "στη μόδα" και "ψαγμένοι". Αυτοί ακολουθώντας από επαρχιωτικό μιμητισμό τους ξένους, ακολούθησαν και αυτό το ρεύμα που μας ήρθε από το εξωτερικό για τα Ούφο. Έτσι δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα οι βασικοί πυρήνες, και παρέμειναν, και προετοίμασαν την μετεξέλιξη των Ουφολόγων στην επόμενη φάση, όταν πια ο Νταίνικεν ξεπεράστηκε, και αποδείχθηκε από πραγματικούς επιστήμονες εντελώς αστήρικτος σε όσα έλεγε.

Σε νεώτερα χρόνια, η ουφομανία στην Ελλάδα ανανεώθηκε από τον κ. Ανέστη Κεραμυδά κυρίως. Πρόκειται για συγγραφέα βιβλίων που αναμφίβολα διεγείρουν την ψυχοπαθολογία του ελληνόφρονος κοινού. Τα γνωστά του μπεστ σέλερ είναι τα: "Ατλαντίδα, το μυστικό των μυστικών", όπου μαθαίνει κανείς ότι οι κάτοικοι της Ατλαντίδας εξαφανίστηκαν - ίσως έφυγαν προς άλλους πλανήτες - όταν τόλμησαν να τα βάλουν με τους Έλληνες, και "2011, ο θρίαμβος των Εψιλον", όπου αποκαλύπτεται ο ρόλος των Έψιλον και το πώς θα μεγαλώσει η Ελλάδα. Αυτό το "πάντρεμα" εθνικισμού και ουφομανίας επεκτάθηκε περισσότερο με όλο και περισσότερη "σάλτσα" στα επόμενα χρόνια.

Στο "Ελλάνιο Κέλευσμα" (Οκτώβριος 2000) μαθαίνουμε στην σελ. 39 από τον Ελ. Ακτουδιανάκη, εκδότη του εξίσου "ελληνοκεντρικού" περιοδικού "Δίαυλος Έψιλον", πως προερχόμαστε από την Ανδρομέδα: "οι θεοί μας ήσαν Ανδρομέδιοι αστροναύτες που μας εδημιούργησαν σαν φυλή". Καθώς περνούσαν τα χρόνια, η ουφομανία συνέχισε να παντρεύεται με τον παγανισμό και τον ελληνοκεντρικό εθνικισμό στη χώρα μας. Και όλοι αυτοί, δεν έκαναν ούτε καν τον κόπο να δουν τι λέει η παλαιοντολογία ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για την αρχή του ανθρώπου στη γη. Παρά ήθελαν να είμαστε απόγονοι αστροναυτών.

Όπως δείξαμε σε άλλο αρχείο, τα όντα αυτά, είναι ΔΑΙΜΟΝΕΣ με διεθνή δράση. Είναι οι ίδιοι οι αρχαίοι "θεοί" που κατηύθυναν παλιά την ιστορία, και λατρεύονταν από τους αρχαίους. Παρά το ότι η Χριστιανική πίστη τους έχει ξεσκεπάσει εδώ και χιλιετίες, βρήκαν αρκετούς αφελείς να τους ξαναλατρέψουν. Όμως υπήρχαν και οι "επιστημόπληκτοι", αυτοί που δεν πίστευαν σε "θεούς", αλλά τους συνάρπαζε η Επιστημονική Φαντασία και η έρευνα του αγνώστου. Κάτι έπρεπε να γίνει για να πλανούν και αυτούς. Η λύση βρέθηκε με τα UFO. Άρχισαν λοιπόν να εμφανίζονται ως ιπτάμενοι δίσκοι, ως εξωγήινες υλικές οντότητες, (και βεβαίως είναι εξωγήινοι αλλά όχι υλικοί). Άρχισαν να τραβούν πάνω τους την προσοχή της κοινής γνώμης.  Έφτιαξαν έτσι ένα Ουφολογικό υποκατάστατο θρησκείας, ώστε για μια ακόμα φορά να πλανούν τους ανθρώπους με ένα σύγχρονο επικάλυμμα ψευδοεπιστήμης, και να εγκλωβίσουν μια άλλη μερίδα ανθρώπων που έχουν μανία με την Επιστημονική Φαντασία και την αναζήτηση του αγνώστου.

Ειδικά στην Ελλάδα, αποκαλύπτονται με το όνομα "Ολύμπιοι", και εμφανίζονται ως εξωγήινοι αστροναύτες στα θύματά τους. Τους είπαν: "Εμείς δεν είμασταν θεοί. Αστροναύτες ήμασταν, κι εσείς μας θεωρήσατε θεούς. Εμείς φτιάξαμε τον πολιτισμό μας, και τώρα γυρίσαμε να σας σώσουμε από τους τους κακούς Δρακονιανούς που κυριαρχούν στον πλανήτη σας. Εμείς είμαστε οι... καλοί Έλληνες που έχουμε ψυχή, ενώ οι Δρακονιανοί είναι οι... κακοί Εβραίοι που δεν έχουν ψυχή (!!!) Ο Χριστός δεν είναι γιος τού Γιαχβέ αλλά Έλληνας, ενώ ο Γιαχβέ είναι σε διαστημόπλοιο των "αποστατών" Δρακονιανών Εβραίων". Και τα θύματα των "Ολυμπίων" απατεώνων, βλέποντας τις εμφανίσεις των UFO στα προκαθορισμένα ραντεβού που τους δίνουν, πιστεύουν όλες αυτές τις αηδίες, και δεν διανοούνται ότι τους κοροϊδεύουν. Θεωρούν ως "σωτήρες" τους απατεώνες που τους παραμυθιάζουν συστηματικά! Και αφού τους παραμυθιάζουν με μπόλικη δόση εθνικισμού και ελιτισμού, νιώθουν ωραία, και δεν αμφιβάλουν.

Το κίνημα προωθεί μεταξύ πολλών άλλων ένας πρώην αεροπόρος, στον υπολογιστή του οποίου άρχισαν να γράφουν μηνύματα με μεντιουμιστικές μεθόδους οι δήθεν αστροναύτες. Παράλληλα, άρχισαν να δίνουν ραντεβού με τους "πιστούς τους" σε διάφορες περιοχές τής Ελλάδος, (συνήθως σε περιοχές αρχαίων ειδωλολατρικών ναών), όπου κάνουν τις εμφανίσεις τους για χάρη τών "πιστών τους", πείθοντάς τους. Την επιλογή των αρχαίων ναών, τη δικαιολογούν στα θύματά τους, ως "ενεργειακά κέντρα", και έτσι τους σέρνουν ανυποψίαστους στον Παγανισμό.

Με μεθόδους τηλεπάθειας, οι "Ολύμπιοι" ΔΑΙΜΟΝΕΣ αυτοί, πείθουν τα θύματά τους, ότι δήθεν είναι και αυτοί εξωγήινοι, που το σώμα τους είναι σε... κρυονική κατάσταση στο διάστημα, όπως πολλοί συνάνθρωποί μας που δεν το γνωρίζουν ακόμα. Τους δίνουν και οράματα, για γεγονότα που δήθεν έζησαν στο παρελθόν με διαστημόπλοια και συναφείς απάτες. Τους λένε ότι έχουν μια κοσμοσωτήρια αποστολή, και ότι κάποια στιγμή θα τους ενεργοποιήσουν τη μνήμη για να τη θυμηθούν. Φυσικά η ενεργοποίηση όταν θα συμβεί, ισοδυναμεί με δαιμονοκαταληψία.

Οι "Ολύμπιοι" αυτοί απατεώνες, είναι έντονα αντισιωνιστές, και έχουν πείσει τα θύματά τους, ότι υπάρχουν και Σιωνιστές εξωγήινοι, οι λεγόμενοι "Δρακονιανοί", που είναι "οι κακοί εξωγήινοι", ενώ αυτοί είναι δήθεν οι καλοί, που κατάγονται από την Ανδρομέδα. Μάλιστα στους κύκλους τους, όποιον τους χαλάει τα σχέδια, τον λένε: "Δρακονιανό", και πιστεύουν ότι ανήκει στο αντίπαλο στρατόπεδο εξωγήινων.

Κάποια από τα θύματά τους, τα ενεργοποιούν σε εξωσωματικές εμπειρίες, (σε άλλο άρθρο θα μιλήσουμε και γι' αυτές), όπου στον πνευματικό κόσμο, δίνουν για χάρη τους "θεατρικές παραστάσεις" μαχών με τους κακούς Δρακονιανούς δήθεν, και τους πείθουν ότι παίρνουν μέρος και αυτοί στον πόλεμο αυτόν.

Τους δίνουν ένα άλλο όνομα, που δήθεν είχαν πριν γεννηθούν στη γη ως άνθρωποι, και που είναι το όνομα τού εξωγήινου σώματός τους που δήθεν βρίσκεται στο διάστημα σε κρυονική κατάσταση.

Ξέρουμε ότι πολλοί θα γελάσετε διαβάζοντάς τα αυτά. Κι όμως, πολλοί συνάνθρωποί μας, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, έχουν ήδη γίνει ΘΥΜΑΤΑ των απατεώνων αυτών, και έχουν γίνει υποχείριά τους. Και πολλά από αυτά που παρουσιάζουμε εδώ γι' αυτούς, τα έχουμε μάθει από άμεση "συνέντευξη" μέλους της ΟΟΔΕ με παιδικό του φίλο, οπαδό αυτού του ουφολογικού κινήματος, και τα διαστραυρώσαμε με άλλες πηγές του ιδίου κινήματος, ο οποίος δέχεται επισκέψεις από την "αστροναύτισσα Αθηνά" (την αρχαία "θεά" εννοεί), και πολεμάει σε "αστρικό επίπεδο" με τους "Ολυμπίους" κατά των "Δρακονιανών"

Τα θύματα των "Ολυμπίων αστροναυτών" απατεώνων, κινούμενα από "ελιτισμό" και "υπερηφάνεια", ότι δήθεν συμμετέχουν σε ένα καθοριστικό γεγονός της ιστορίας τού κόσμου με μια σπουδαία αποστολή, δεν πονηρεύονται ούτε από τις εξώφθαλμα ανόητες δηλώσεις που τους κάνουν τα όντα αυτά, (για δήθεν αποικία τους στον δορυφόρο τού Δία "Ευρώπη" με 100.000.000 μέλη, για δήθεν "χυτές πέτρες" στο Στόουνχεζ που οι ίδιοι τις έβαλαν εκεί), ακόμα και ψευδοπροφητείες, ότι με την πρώτη βόμβα στο Ιράκ, οι Ολύμπιοι θα χτυπούσαν τους Αμερικάνους με υπερόπλο. Όμως τίποτα απ' αυτά δεν έγινε, (και οι πιστοί των Ολυμπίων απατεώνων τα είπαν μπροστά σε κόσμο). Παρ' όλα αυτά, συνεχίζουν να τους εμπιστεύονται, και να γίνονται θύματα. Είναι άνθρωποι γεννημένοι για θύματα.

Τα θύματα τών Ολυμπίων απατεώνων στην Ελλάδα, έχουν κάποια χαρακτηριστικά για να τους αναγνωρίζετε:

1. Έχουν αρχαιο - Ελληνομανία. 2. Έχουν έντονο αντισιωνισμό, που επεκτείνεται ακόμα και εναντίον τής Παλαιάς Διαθήκης. 3. Συνήθως πιστεύουν ότι είναι οι ίδιοι αστροναύτες, και μιλούν για τα σκάφη τους και για τους πλανήτες τους. 4. Μιλούν συχνά για τα Ούφο, και συνήθως τα έχουν δει πολλές φορές. 5. Προσπαθούν να διαδώσουν σε άλλους αυτή την δήθεν "συγκλονιστική γνώση" τής επαφής τους με τους απατεώνες αυτούς.

Οι "Ολύμπιοι" δαίμονες δίνουν λοιπόν πρώτα μια εγωϊστική θεώρηση τής Ελλάδος, μετά τους δίνουν άλλη μια εγωϊστική "κοσμοσωτήρια αποστολή", και τους κάνουν μαριονέτες. Θα μου πεις: "Και αυτοί πώς τους πιστεύουν;" Κατ' αρχήν ο εγωϊσμός, τους κάνει να ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν ότι ανήκουν σε μια ιδιαίτερη φυλή (την Ελληνική), και ότι ακόμα και από τη φυλή τους, αυτοί είναι κάτι ιδιαίτερο εδώ στη γη, ότι αυτοί ξέρουν κάτι σπουδαίο που οι άλλοι δεν ξέρουν, και ότι αυτοί θα σώσουν τον κόσμο. Πέφτουν έτσι θύματα της ίδιας της υπερηφάνιας τους.

Το ότι βλέπουν στην οθόνη τού υπολογιστή τους να γράφεται κάτι "από μόνο του", (ακόμα και όταν ο υπολογιστής δεν είναι στην πρίζα), είναι αρκετό για να πεισθούν ότι πράγματι κάποια παράξενα όντα είναι σε επαφή μαζί τους. Και το ότι όταν πάνε στις περιοχές αυτές τού ραντεβού, βλέπουν πράγματι UFO, τους πείθει ότι πράγματι είναι σε επαφή με εξωγήινους. Επιπλέον, σε όσους τους πιστέψουν, αρχίζουν να μιλούν "τηλεπαθητικά", και να τους δίνουν και άμεσα μηνύματα. Σε μερικούς μάλιστα, ενεργοποιούν την ψυχική αίσθηση, και τους φέρνουν σε επαφή με άλλους παρόμοιους από όλη την Ελλάδα, και ο ένας επιβεβαιώνει στον άλλο ότι "και αυτός είναι αστροναύτης". Αυτό το πιστεύουν, νομίζοντας ότι χρησιμοποιούν μια "ειδική τεχνολογία"... Και δεν φαντάζονται ότι συμβαίνει ακριβώς ό,τι συμβαίνει και με τα "μέντιουμ", και ότι τα όντα αυτά "τους δουλεύουν" κανονικά.

Κάποια στιγμή ίσως αρχίσουν να τους δίνουν και αποστολές, και αυτοί θα γίνουν υπηρέτες των δαιμόνων, νομίζοντας ότι θα σώσουν τον κόσμο.

Στους κύκλους τους, κυκλοφορεί η "Διαθήκη του Προμηθέα", μια βερσιόν της Παλαιάς Διαθήκης α' λα αρχαιολαγνεία, και τα αρχεία "Ολυμπίου Επικοινωνίας", τα οποία περιγράφουν πως η οθόνη γίνεται μπλε, ακόμα και χωρίς πηγή ενέργειας κάποιες φορές, και πως γράφονται μόνα τους όσα θέλουν οι "Ολύμπιοι" να πουν, ενώ μετά γίνονται ερωταπαντήσεις. Λένε μάλιστα ότι οι "αποστάτες" δεν μπορούν να σπάσουν τον κώδικα επικοινωνίας και τα διαβάσουν.

Ας δούμε τώρα 4 ενδεικτικά σημεία στα οποία φαίνεται ότι οι "ολύμπιοι" σωτήρες μας είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ:

1ο στοιχείο: Οι τύποι αυτοί, δήλωσαν στα θύματά τους ότι στην Ευρώπη (τον δορυφόρο του Δία), υπάρχουν 100.000.000 άνθρωποι πληθυσμός. (Προφανώς αυτό το πήραν εν μέρει από την Οδύσσεια του διαστήματος. Φαίνεται ότι οι δαίμονες έχουν χιούμορ και τους αρέσει να δουλεύουν χοντρά τα θύματά τους). Ως γνωστόν όμως, η Ευρώπη είναι ένας παγωμένος δορυφόρος, και πιθανότατα κάτω από τον πάγο της επιφανείας της έχει έναν ωκεανό πλανητικών (δορυφορικών) διαστάσεων χωρίς ξηρά. 100.000.000 ψάρια μπορεί να έχει. Ανθρώπους όμως όχι. Και η δήλωσή τους αυτή, απευθύνεται σε χαζούς. Γιατί μόνο ένας χαζός θα περίμενε να υπάρχει μια αποικία 100.000.000 ανθρώπων σε έναν τέτοιο δορυφόρο σαν την Ευρώπη.

2ο στοιχείο: Τους δήλωσαν (προφανώς για να προσελκύσουν και τους Κελτομανείς), ότι οι πέτρες του Στόουνχεζ δεν μεταφέρθηκαν, αλλά είναι… χυτές (!!!) Τις έχυσαν δήθεν αυτοί με… υψηλή τεχνολογία. Και φυσικά υπάρχει μελέτη ότι από τη σύσταση των λίθων έγινε εφικτό να βρεθεί ο τόπος από τον οποίο μεταφέρθηκαν, γιατί δεν είναι φυσικά χυτές, αλλά μεταφερμένες από αλλού.

3ο στοιχείο: Τους είπαν ότι οι άνθρωποι στη γη, είναι δική τους αποικία. Αυτό όμως έρχεται σε σαφή αντίφαση με τα στοιχεία της παλαιοντολογίας, που έχει αποδείξει την ανθρώπινη εξέλιξη στη γη από κατώτερα ζώα. Ή οι «Ολύμπιοι» δεν ξέρουν από παλαιοντολογία, ή είναι μεγάλοι απατεώνες.

4ο στοιχείο και πιο πρόσφατο: Όταν άρχισε αυτός ο τελευταίος πόλεμος στο Ιράκ, ο γνωστός μας οπαδός των "ολυμπίων"  κοπτότανε ότι έλαβαν από τους «Ολύμπιους» την εξής αποκάλυψη: Μόλις πέσει η πρώτη σφαίρα (ή η πρώτη βόμβα), οι Ολύμπιοι «Ε» θα επέμβουν να σώσουν τους Ιρακινούς, και να τσακίσουν την Αμερική, και η Ελλάδα θα γίνει πάλι πρώτη χώρα. Και το έλεγε αυτό μπροστά σε πλήθος μαρτύρων, και τον άκουσαν όλοι, και τον κορόϊδευαν, και τους έλεγε: «Καλά, θα δείτε». Αλλά πέσανε και σφαίρες, και βόμβες, και η Αμερική κέρδισε τον πόλεμο, και κανείς απατεώνας «Ε Ολύμπιος» δεν εμφανίσθηκε να την νικήσει. Και φυσικά ο φίλος μας εκ των υστέρων αρνιόταν τα όσα είχε πει. Πράγμα που δείχνει ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν υποστεί ήδη πλύση εγκεφάλου, και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι έχουν πέσει θύματα.

Φυσικά όλες αυτές τις λεπτομέρειες, τα στελέχη του κινήματος αποφεύγουν να τα δηλώσουν δημόσια, για να μη γίνει αντιληπτή η ακρότητα των απόψεών τους. Σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πρώην αεροπόρος που αναφέραμε πριν, ανέφερε μόνο τις επαφές που είχαν με τους "εξωγήινους", αλλά απέφυγε να μιλήσει για "Ε" και "Ολύμπιους" και "Δρακονιανούς". Παρουσίασε ένα πρόσωπο "ερευνητή" και όχι "οπαδού" όπως είναι στην πραγματικότητα αυτός και οι ομόπιστοί του. Δεν είναι λοιπόν απλά θύματα, αλλά "πονηρά θύματα" των δαιμόνων.

Η Εκκλησία δεν αγνοεί τα τεχνάσματα των δαιμόνων, και είναι πάντα ενήμερη των ενεργειών τους, είτε αυτοί εμφανίζονται ως "θεοί", είτε ως εξωγήινοι, είτε με οποιαδήποτε μορφή. Όμως δυστυχώς πολλοί άνθρωποι δεν δίνουν βάση στις προειδοποιήσεις. Νομίζουν ότι είναι εξυπνότεροι από τους αγίους, που προειδοποιούν εδώ και χιλιετίες για τα τεχνάσματα αυτά, και τη δαιμονική απάτη. Και το αποτέλεσμα είναι να εμπλακούν σε ανόητα υποκατάστατα θρησκείας, και να εξαπατηθούν με τέτοιο χονδροειδή τρόπο.

Αυτή είναι λοιπόν περιληπτικά η κατάσταση στην Ελλάδα. Και φυσικά θα φροντίζουμε να ενημερώνουμε τους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας για τις εξελίξεις και αυτής της δαιμονικής δολοπλοκίας.

Δημιουργία αρχείου: 9-11-2004.

Τελευταία ενημέρωση: 10-11-2004.

ΕΠΑΝΩ