Νεοπαγανιστικές απάτες

Απάντηση στις συκοφαντίες τού Νεοπαγανισμού

Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Ψευτοθεοί

Δίας: Ο δολοφόνος τού Ασκληπιού // Ανθρωποθυσίες προς τιμήν τού σατανικού Δία // Παιδεραστές και ομοφυλόφιλοι θεοί των ειδωλολατρών

  Οι διαστροφές τού Δία

Ο Δίας ήταν ο πρωταθλητής τής "θεϊκής" διαστροφής

Τολμούν οι Νεοπαγανιστές να πιάνουν για κακό στο στόμα τους τον αναμάρτητο και γλυκύτατο Ιησού Χριστό, και ξεχνούν το χάλι τών δικών τους "θεών". Ας δούμε εδώ για τον σπουδαιότερο "θεό" τους μερικά πράγματα, από την ίδια τη δική τους μυθολογία:

Ας μιλήσουμε περιληπτικά για τον Δία, που ήταν ομοφυλόφυλος παιδεραστής του μικρού Γανυμίδη. Αλλά όχι μόνο αυτό. Μοίχευε συχνότατα κατά της γυναίκας του και αδελφής του τής Ήρας, ενώ οι Ορφικές ιστορίες αναφέρουν ότι ο Ζευς έσμιξε με τη δεύτερη από τις αδελφές του, τη Δήμητρα. Καρπός αυτής της ένωσης ήταν η Περσεφόνη. Άλλη από τις απόκρυφες ιστορίες διηγείται ότι ο Ζευς απήγαγε τη μάνα του τη Ρέα και οι δυο ενώθηκαν μεταμορφωμένοι σε φίδια. Κατόπιν ο Ζευς με τη μορφή φιδιού πάλι ξεπλάνεψε την κόρη του την Περσεφόνη και το παιδί που γεννήθηκε απ’ αυτή την αιμομιξία ήταν ο Διόνυσος.  

 

Ο Δίας βέβαια βασάνισε φριχτά τον Προμηθέα επειδή ο τελευταίος βοήθησε τους ανθρώπους δίνοντάς τους τη φωτιά. Στον πόλεμο της Τροίας ο Δίας πολέμησε κατά των Ελλήνων και υπέρ των Τρώων. Πώς διέφυγε αυτός ο μισάνθρωπος και ανθέλληνας «πατέρας των θεών» από το επιθετικό μένος τών Παγανιστών;

 

Και αναφέρομαι εδώ μόνο κατά του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δεν μιλάω ούτε για τον κτηνοβάτη Πάνα, ούτε για τον κανίβαλο Κρόνο, ούτε για τον αιμοσταγή Άρη, ούτε για τη βρεφοκτόνο Ήρα, ούτε για την πορνική Αφροδίτη, στα ιερά της οποίας εκδίδονταν οι γυναίκες πριν τον γάμο τους και είχε κάνει ελάφι τον άνδρα της τον Ήφαιστο (τον οποίο είχε ξεχαρβαλώσει ο Δίας όταν ήταν παιδί), ούτε για τον Ποσειδώνα, που τιμώρησε τόσο σκληρά τον Οδυσσέα και τους συντρόφους του, μόνο και μόνο επειδή δεν άφησαν να τους φάει ο κανίβαλος γιος του, ούτε για τους λοιπούς δαιμονικούς αρχαίους θεούς, που για τον καθέναν απ’ αυτούς, θα μπορούσα να γράψω ΒΙΒΛΙΟ με τα αίσχη τους, γραμμένα από τους ίδιους τους αρχαίους μας προγόνους.

 

Ο Δίας μεταμορφωμένος σε κύκνο σε ανώμαλες περιπτύξεις με τη Λήδα, γυναίκα του Τυνδάρεου, βασιλιά της Σπάρτης. Μοιχεύει κατά τής γυναίκας του τής Ήρας, η Λήδα κατά τού άνδρα της, και ταυτόχρονα επιτελούν και... πτηνοβασία!

 

Θα πω όμως και για την παράνομη μοιχευτική σχέση του Δία με την αδελφή του Δήμητρα, την οποία ηράσθη, ενώ πιο πριν φρόντισε να δολοφονήσει με κεραυνό τον Ιασίονα που είχε σχέσεις μαζί της, επειδή δήθεν δεν ήθελε να έχουν οι θεοί σχέσεις με θνητούς. Αυτός όμως δεν άφησε θνητή που να μην τη βιάσει, και τι λέω θνητή. Ούτε θεά δεν άφησε, ούτε γάτα θηλυκιά (για τις αρσενικές έκανε και λίγο κράτει).

 

Και αυτοί οι αρχαίοι θεοί ήταν ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ για τους πιστούς τους. Γι’ αυτό η ηγεμονία της Αθήνας (η τότε Αμερική), είχε πει ειρωνικά στα θύματά της: «Δεν φοβόμαστε τους θεούς για τις αδικίες μας, γιατί κι αυτοί τα ίδια κάνουν».

 

Να λοιπόν το «ήθος» το οποίο προσπαθούν να επιβάλλουν στον κόσμο οι σύγχρονοι ειδωλολάτρες. Και δεν βλέπουν το χάλι των θεών τους, και την ηθική κατάπτωση που είχε επιφέρει η θρησκεία τους στην αρχαία Ελλάδα, παρά γράφουν ψέματα κατά των αγίων της Αγίας Γραφής, και εξωραϊζουν το χάλι αυτό της αρχαίας Ελλάδας, πίσω από το ήθος των μονοθεϊστών φιλοσόφων, τους οποίους αυτοί οι ίδιοι εξόντωσαν.

 

Θα μας πουν οι Νεοπαγανιστές: "Αυτά ήταν συμβολισμοί". Κι εμείς θα τους απαντήσουμε: "Δεν υπήρχαν άραγε άλλοι συμβολισμοί για τους "θεούς"; Πώς τους απέδιδαν τόσο διεφθαρμένες πράξεις, που μόνο σε πορνογράφημα αρμόζουν; Τόσο σέβονταν οι αρχαίοι Έλληνες τους "θεούς" τους; Ή μήπως έψαχναν έτσι να βρουν άλλοθι για τις δικές τους διαστροφές;

 

Η διαφορά είναι, ότι οι Χριστιανοί δεν έχουμε ΜΥΘΟΥΣ. Ο Θεός μας είναι αληθινός και υπαρκτός. Δεν είναι αποκύημα τής αρρωστημένης φαντασίας ανθρώπων. Δεν είναι αυτός κατ' εικόνα μας, αλλά εμείς δική του εικόνα κηλιδωμένη. Αλλά οι αρχαίοι πίστευαν ή σε δεφθαρμένους θεούς, ή σε ψέματα. Διαλέξτε τι προτιμάτε. Και τα δύο είναι απαράδεκτα για κάθε νοήμονα άνθρωπο.

 

Υπάρχει όμως και άλλη διαφορά. Όταν οι Νεοπαγανιστές βλασφημούν αποκαλώντας την Παλαιά Διαθήκη: "πορνογράφημα", επειδή λέει χύμα όλα τα στραβά που έκαναν οι άνθρωποι, δεν σκέφτονται το εξής απλό: Η Παλαιά Διαθήκη δεν είναι ηθικιστικό βιβλίο. Τα στραβά θα τα πει όπως είναι και θα κατακρίνει την ανήθικη πράξη. Αντίθετα όμως, στην αρχαιοελληνική μυθολογία, δεν αναφέρονται όλα αυτά για να κατακριθούν. Αναφέρονται ως ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥΣ!!! Εκεί οι ίδιοι οι ψευτοθεοί τους είναι διεστραμμένοι δαίμονες, βουτηγμένοι στα πάθη και την απάτη, και δίνουν το κακό τους παράδειγμα στους ανθρώπους.

 

Όμως δεν είδαμε ποτέ κάποιον Νεοπαγανιστή να αποκαλέσει τους αρχαιοελληνικούς μύθους πορνογραφήματα! Και εδώ φαίνεται η υποκρισία τους και ο παραλογισμός τους.

 

Δημιουργία αρχείου:11-8-2004.

Τελευταία ενημέρωση: 29-12-2012.