Νεοπαγανιστικές απάτες Απάντηση στις ψευδείς συκοφαντίες τού Νεοπαγανισμού

Επιστροφή στην ενότητα περί Νεοπαγανιστών

Το αρχαιοελληνικό ήθος του κου Τσαγκρινού

Όταν ο κος Τσαγκρινός βγαίνει στην τηλεόραση, προσποιείται τον ψύχραιμο και τον ευγενικό. Όταν όμως απευθύνεται στους ομοθρήσκους του μέσα από το περιοδικό ΙΧΩΡ, δεν έχει να κρύψει κάτι μεταξύ ομοίων, και αφήνει να φανεί όλο του το... αρχαιοελληνικό παγανιστικό ήθος. Γιατί για τους Χριστιανούς οποιαδήποτε παρεκτροπή, είναι καταδικαστέα από την αγιωτάτη πίστη του Χριστού. Για τους Νεοπαγανιστές όμως, το ήθος που θα δείτε στη συνέχεια, είναι τρόπος ζωής, ανάλογος με τα παραδείγματα που παίρνουν από τους "θεούς" τους, διαμορφώνοντας έτσι την... αρχαιοελληνική τους προσωπικότητα.

Θα παρουσιάσουμε στη συνέχεια δείγματα ήθους του κου Τσαγκρινού, καθώς είναι προφανής ο εκνευρισμός του και η σύγχυσή του, βλέποντας ότι τα παραμύθια του Νεοπαγανισμού καταρρέουν, από τα επιχειρήματα των Χριστιανών. Πιο κάτω θα παρατηρήσετε το απύθμενο άνευ επιχειρημάτων υβρεολόγιο, που εξαπολύει έντρομος εναντίον του Ανώνυμου Απολογητή, ανίκανος να αντιτάξει οποιοδήποτε επιχείρημα ή αναίρεση των ντοκουμέντων, που ξεσκεπάζουν τις Νεοπαγανιστικές απάτες. Είναι η κλασική τακτική των ανθρώπων που στερούνται επιχειρημάτων, και καταφεύγουν σε αήθεις επιθέσεις εναντίον προσώπων, μια και δεν είναι δυνατόν να αναιρέσουν τα  επιχειρήματα της αλήθειας. Και αυτός ο φόβος ήταν που τον έκανε να μην τολμήσει να βάλει το λινκ του Απολογητή στο υβρεολόγιό του. Γιατί φοβόταν μη δουν οι αναγνώστες του ΙΧΩΡ την αλήθεια, και τους πάρουν με τις τομάτες!

Όμως στα παρακάτω θα παρατηρήσετε και κάτι ακόμα: Τη σύγχυση που υπάρχει στη σκέψη και τη συμπεριφορά του κου Τσαγκρινού, καθώς ο τρόπος του, αντιτίθεται με αυτά που δήλωσε προ λίγων ημερών ότι πρεσβεύει.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, θα θυμίσουμε τότε που βγήκε σε εκπομπή του δημοσιογράφου κου Καρατζαφέρη, (εκεί που μιλούσαν μόνο αυτοί και δεν δίνανε τον λόγο στον π. Μάξιμο που είχαν καλέσει), για να βρει αφορμή να κατηγορήσει την Εκκλησία λόγω των σκανδάλων. Και δεν σκέφτηκε, ότι αυτά που για την Εκκλησία είναι ανήθικα σκάνδαλα, απαράδεκτα και προς αποφυγήν, για τη θρησκεία των αρχαίων Ελλήνων, ήταν θεϊκά παραδείγματα προς μίμησιν!

Δήλωσε λοιπόν εκεί, ότι δεν θεωρεί την ομοφυλοφιλία ως ανωμαλία, αλλά ως "επιλογή". Πώς θα μπορούσε άλλωστε να πει κάτι διαφορετικό, όταν οι "θεοί" που ευλαβείται, ο Δίας και ο Απόλλωνας ήταν ομοφυλόφιλοι παιδεραστές; Όμως ενώ τα είπε αυτά δημόσια στην τηλεόραση, στα παρακάτω λόγια του, όπως θα δείτε, ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ τους ομοφυλόφιλους, και τους ξεφτιλίζει με θηλυπρεπείς λέξεις, θέλοντας να υπονοήσει ότι και ο Ανώνυμος Απολογητής είναι ομοφυλόφιλος. Τι έγινε λοιπόν η δημόσια παραδοχή του, ότι η ομοφυλοφιλία είναι "επιλογή"; Γιατί μέμφεται στα παρακάτω τους ομοφυλόφιλους; Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Ή έλεγε ψέματα στην τηλεόραση, ή δεν ξέρει ούτε ο ίδιος τι θεωρεί σωστό και τι όχι.

Και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε την ειρωνεία του για το όνομα του π. Γεωργίου Μεταλληνού, που ο κος Τσαγκρινός δεν μπορεί να φτάσει ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι σε μόρφωση, γνώση και ήθος. Αλλά έτσι κάνουν οι πιστοί του "αρχαιοελληνικού πνεύματος". Βρίζουν αυτούς που δεν μπορούν να αντικρούσουν, και επιτίθενται προσωπικά. Αν είχε κάτι σωστό να πει, αντί να τα λέει όλα αυτά που θα δείτε, θα έγραφε μερικά επιχειρήματα εναντίον αυτών που γράφει ο Ανώνυμος Απολογητής, αυτών που λέει ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ή άλλες ιστοσελίδες σαν τη δική μας, που βρίθουν από στοιχεία κατά των Νεοπαγανιστικών εξαπατήσεων και αντιφάσεων.

Αρκετά όμως είπαμε. Σας αφήνουμε να απολαύσετε στη συνέχεια με μωβ γράμματα, αποσπάσματα από το αρχαιοελληνικό ήθος του κου Τσαγκρινού:

 

..Ως προς την ανδρεία σου όμως, κακομοιρούλη, είσαι για λύπηση...

...είσαι ταυτόχρονα πολύ κότα, ταλαίπωρε...

..σε είχα «κανονικώτατα γραμμένο»..

...ότι πάντα θα νοιώθω ότι απαντώ σε ένα ανθρωπάκι, σε μία κότα, όπως σου ξαναείπα...

...ό άλλος - χάλκινος ή τενεκεδένιος ή τέλος πάντων ό,τι άλλου είδους ψευτομεταλλικό κατασκεύασμα..(εδώ αναφέρεται στον π. Γεώργιο Μεταλληνό)

...Στα τραινάκια που κάνετε εσείς οι «θεούσες αδελφές ψυχές», εσύ πιο βαγόνι είσαι;...

...πτωχή κρυμμένη απολογήτρια...

...Και ψάχνεις μέσα σε αυτό το κακό να βρεις εάν ήταν η "Ολυμπιακή φλόγα ιδέα των Ναζί του 1936; Αυτό σε κόφτει, βρε καραγκιόζη;

...Έχεις υπ' όψιν σου, «απολογητριούλα»,...

...Εάν δεν το ξέρεις, τράβα μάθε, άσχετε. Ξέχασες, ρε καραγκιόζη...

...βρε σουλτανοπούλα,..

...Αυτά είναι τα σημαντικά, «απλογητριούλα»...

...Η φλόγα των Ναζί σε ενόχλησε, μωρή υποκρίτρια...

 

Πηγή: Περιοδικό Ιχώρ, τεύχος 53, σημείωμα διευθυντή Γεώργιου Τσαγκρινού, σσ. 6 - 7

Δημιουργία αρχείου:10-2-2005.

Τελευταία ενημέρωση: 10-2-2005.

ΕΠΑΝΩ