Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

 

UFO Ξένα όντα:

ΤΕΧΝΟΕΙΔΩΛΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ

 

Γ΄ Μέρος: Οι θρησκευτικές προεκτάσεις του φαινομένου των UFO

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5ο.

Η παγκοσμιοποίηση και  τα UFO γρανάζια της "Νεοεποχίτικης μηχανής για την έλευση του Αντιχρίστου


A. Η παγκοσμιοποίηση μοχλός προώθησης του 666

Ένας «Νεοεποχίτης ιεροκήρυκας», γνωστός σαν «Μεσσίας του Berketey» δηλώνει ότι «τα UFΟ θα επέμβουν τη στιγμή που ο κόσμος θα βρίσκεται σε αναβρασμό και χάος. Σ' αυτό το σημείο το "Θείο Σχέδιο" θα εκπροσωπηθεί στα μάτια του κόσμου από αυτές τις δυνάμεις. Τα UFΟ θα χρησιμοποιήσουν "ραδιομαγνητικές ακτίνες" εναντίον των Χριστιανών και όλων όσων εναντιώνονται στη "Νέα Τάξη", με σκοπό να "καθαρίσουν" τη Γη από τα στοιχεία που επιβραδύνουν την εξελικτική διαδικασία για τον υπόλοιπο κόσμο»![1]

Η «εξελικτική» διαδικασία αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση, η «ένωση» όλων των εθνών της Γης, που είναι ο απώτερος στόχος του κινήματος της «Νέας Εποχής».

Ο Νούναν, υποστηρίζει ότι «με τη βοήθεια των εξωγήινων η οικογένεια του Ενός Κόσμου θα κυβερνήσει τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Έθνη, αλλά μόνο αφού όλοι όσοι πιστεύουν στο Χριστιανισμό εξαλειφθούν»[2].

Οι δηλώσεις αυτές των Ψευδο - μεσσιών είναι χαρακτηριστικές για τους σκόπους των «Νεοεποχιτών» να εξολοθρεύσουν κάθε θετική παράδοση, ειδικά στον Ορθόδοξο Χριστιανικό πληθυσμό. «Νεοεποχίτες», Σιωνιστές, σατανιστές, ακόμα και μουσικά συγκροτήματα, όλοι με το Χριστό τα βάζουν. Με το Μωάμεθ ή το Βούδα δεν τα βάζει κανείς.

Η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» οδεύει τον κόσμο ολοταχώς προς τον οικουμενισμό, την ενοποίηση όλων των λαών της Γης. Θα υπάρχει ανάμεσα στα αλλά μία κυβέρνηση, ένα ενιαίο οικονομικό σύστημα και μία θρησκεία, ο Οικουμενισμός, η θρησκεία της «Νέας Εποχής» δηλαδή. Οι Σοφοί της Σιών είχαν προνοήσει από τότε στα Πρωτοκολλά τους (Πέμπτο Πρωτόκολλο) να ιδρύσουν μία διεθνή εξουσία, που θα συμπεριλάβει τις δυνάμεις όλων των Κρατών του Κόσμου και θα σχηματίσει την Υπέρτατη Κυβέρνηση.

Η λέξη «σύνορα» θα εκλείψει και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες κινήσεις, μέσω των οποίων ο κόσμος συνηθίζει στην ιδέα αυτή. Έχουμε αθλητισμό χωρίς σύνορα, διαδίκτυο (Intemet) χωρίς σύνορα - άσχετα με τις θετικές πλευρές του, εργασία χωρίς σύνορα, μέχρι και.. διακοπές χωρίς σύνορα (timesharing). Οι έννοιες «σύνορα» και «κράτος» θα έχουν ενσωματωθεί στην έννοια «υφήλιος». Ήδη παντού γύρω μας, σε αφίσες, σε διαφημίσεις, βλέπουμε περισσότερες φορές το σχήμα της υφηλίου, της ενωμένης Γης ή της Ενωμένης Ευρώπης, παρά τα σύνορα της Ελλάδας.

Αυτή ακριβώς θα είναι ή βάση πάνω στην οποία, όπως όλα δείχνουν, θα πατήσει ο τελικός Ψευδο - Μεσσίας, για να ανέλθει στην Παγκόσμια Κυριαρχία. Φαινομενικά ο Οικουμενισμός είναι ένα θετικό σύστημα: δεν θα υπάρχουν προστριβές, πόλεμοι μεταξύ λαών και άλλα αρνητικά στοιχεία που προκύπτουν από τα εθνικά συμφέροντα.

Και η παγκοσμιοποίηση όμως είναι άλλος ένας εμπαιγμός της θείας ενοποίησης όλων των ανθρώπων με πατέρα το Χορηγό της Ζωής. Γιατί κάθε άλλο παρά θα υμνεί Αυτόν, ούτε θα πραγματώνει την Αγάπη μεταξύ των ανθρώπων το σύστημα που ετοιμάζεται, αλλά και ήδη εφαρμόζεται - και αυτό είναι πασιφανές.

Ο πολυμήχανος και ανθρωποκτόνος αντίπαλος μεταμορφώνεται και σε άγγελο του φωτός. Ο απεσταλμένος του, για να πετύχει την αποδοχή του κόσμου, δεν θα δείξει από την αρχή το μιαρό του πρόσωπο. Θα φέρει πρώτα την ειρήνη στον κόσμο, θα κάνει θαύματα και όλα θα βαίνουν καλώς, ξεγελώντας εύκολα τους ανθρώπους που θα έχουν υλοφροσύνη και άγνοια. Θα προσφέρει απλόχερα πλούτη, μεγαλεία, ανέσεις.

Η παγκόσμια κυριαρχία είναι αναγκαία για την επιβολή του. Το σύστημα του οικουμενισμού είναι ό,τι πρέπει για τα σχέδιά του. Αν τα καταφέρει, ο Ελληνορθόδοξος πολιτισμός μας θα έχει αφομοιωθεί σ' αυτό το σύστημα, θα έχει διαβρωθεί σ' αυτό το συνονθύλευμα της «ενότητας», της «ειρήνης» και της «ελευθερίας»: έτσι δεν θα υπάρχει πια...

Η Ελλάδα θα γίνει - και ήδη έχει γίνει - ξέφραγο αμπέλι και θα χάσει τη μοναδικότητά της. Η παγκοσμιοποίηση είναι η εγγυέστερη λύση για να μας ξεφορτωθούν, αφού διαρκώς αποδεικνύεται ότι είμαστε το πιο σκληρό καρύδι στους σκοπούς της «Νέας Εποχής».

Με την παγκοσμιοποίηση λοιπόν όλα γίνονται πιο εύκολα. Χωρίς τις ενοχλητικές αντιδράσεις των Ορθοδόξων, η θέσπιση ενός παγκόσμιου ηλεκτρονικού φακελώματος, μιας παγκόσμιας κάρτας - ταυτότητας, φυσικά με τον κωδικό 666 και με άλλα μασονικο-σατανιστικά σύμβολα μέσα, θα είναι μία απλή υπόθεση. Και τα σύμβολα αυτά δεν είναι απλές γραμμές ή φιγούρες. Συνειδητά και υποσυνείδητα επηρεάζουν.

Με την κατοχή των καρτών ή και με την τοποθέτηση κάποιου εμφυτεύματος (μικροτσίπ), θα ελεγχόμαστε ανά πάσα στιγμή. Θα μας έχουν τοποθετήσει ηλεκτρονικές χειροπέδες. Θα μπορούν ν' ασκούν επιρροή, να βραχυκυκλώνουν τη συνείδηση, τις σκέψεις, τα συναισθήματα μας... Οι αντιρρησίες συνείδησης θα επηρεάζονται ή θα εξοντώνονται.

Στο τέλος, χωρίς να το καταλάβουμε καλά καλά, ίσως μας αναγκάσουν να δεχτούμε να σφραγιστούμε στο μέτωπο ή το δεξί χέρι με το 666, τον αριθμό του θηρίου (Αποκάλυψη 13, 16-18). Αν γίνει αυτό, θα καταντήσουμε κι εμείς σαν καταναλωτικά προϊόντα, σαν πρόβατα επί σφαγή. Δεν θα έχουμε πια προσωπικότητα, θα είμαστε νούμερα, αφού θα έχουμε ο καθένας το δικό του αριθμό γενικής χρήσης, χωρίς τον οποίο θα είμαστε... παράνομοι.

Θα είμαστε σαν υπνωτισμένοι, άβουλα όντα, έρμαια των διαθέσεων των «κουμανταδόρων», των δυναστών της ανθρωπότητας. Θα χάσουμε εντελώς την προσωπική μας ταυτότητα, το μοναδικό χαρακτήρα μας και την ελεύθερη βούληση που μας χάρισε ο Θεός.

Και θα έχουμε δεχτεί το 666, το χάραγμα, με το οποίο αρνούμαστε το Χριστό και το βάπτισμα και γινόμαστε συνεργοί του Αντίθεου. Και θα σφραγιστεί το δεξί χέρι και το μέτωπο, γιατί με το δεξί χέρι κάνουμε το σημείο του σταυρού, ξεκινώντας από το μέτωπο.

Στην κατάργηση των συνόρων και το ηλεκτρoνικό φακέλωμα αποβλέπουν και συνθήκες όπως αυτή του Σένγκεν, που, αν συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω, αντιλαμβάνεται κανείς τη σημασία της.

Οι Εβραίοι, τον καιρό της Παλαιάς Διαθήκης είχαν υποτάξει πολλούς λαούς και ήθελαν να τους επιβάλλoυν μία εθνική φορολογία, συγκεκριμένη για όλους τους λαούς, που θα δήλωνε υποτέλεια.

Γράφει λoιπόν στην Π. Διαθήκη: Ο χρυσός, ο όποιος κάθε έτος εισήρχετο εις το ταμείον του Σολομώντος ήταν εξακόσια εξήκοντα εξ τάλαρα χρυσού (Παραλειπoμένων Β', κεφ. θ' στίχος 13 και Bασιλειών Γ', κεφ. ι', στίχος 14).

Βλέπουμε λοιπόν, ότι ο αριθμός δεν είναι τυχαίος, αλλά αποσκοπεί στο εθνικό συμφέρον των Εβραίων, οι οποίοι δεν πίστεψαν στο Χριστό και γι' αυτό θεωρούν τις προφητείες εκείνες ανεκπλήρωτες[3].

Ήδη λοιπόν το 666 έχει «φορτιστεί» με αρνητική ενέργεια, αφού χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους Σιωνιστές και τους σατανολάτρες, ή «στoλίζει» ακόμα και κτίρια, όπως το Xρηματιστήριο, ή τράπεζες στη Ν. Υόρκη.

Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται, οι υπoλογιστές και όλα τα τεχνολογικά συστήματα, αν και προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες, θα αποτελέσουν τελικά τον κυριότερο μοχλό προώθησης των σκοτεινών σχεδίων. Ας μην κατηγορούμε λοιπόν όσους αντιδρούν στο 666 και στο χάραγμα, ως «φανατισμένους θρησκόληπτους». Το θέμα πρέπει να απασχολεί όλους μας, γιατί παραβιάζει την προσωπική ελευθερία μας και είναι αντίθετο στις δημοκρατικές αρχές. Και η Αποκάλυψη του Ιωάννη δεν αποδεικνύεται «φούμαρα». Γιατί με το παγκόσμιο χάραγμα, πέρα από τη θρησκευτική προδοσία, θα συρρικνωθούμε όλοι σε «ένα άτομο» (Όπως με την ένωση των χωρών), χωρίς ο καθένας μας όμως να έχει μία ξεχωριστή προσωπικότητα - ταυτότητα, επομένως θα συρρικνωθούμε σε μία άθλια, χαοτική μάζα.

Και σίγουρα όλη η υπερ - τεχνολογική εικόνα που διακρίνεται στα UFΟ, θα συμβάδιζε με την προώθηση του ηλεκτρονικού φακελώματος και χαράγματος. Με άλλα λόγια, αν οι εξωγήινοι συμβίωναν μαζί μας, δεν θα έφερναν καμία αντίρρηση για το χάραγμα. Και όχι μόνο δεν θα έφερναν αντίρρηση, αλλά αυτοί θα ρύθμιζαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την εφαρμογή του!

Αν δεχτούμε το χάραγμα, θα γίνουμε σαν κι αυτούς: μαζοποιημένες ψυχρές υπάρξεις, χωρίς συναισθήματα, σαν τηλεκατευθυνόμενες, σαν υπνωτισμένες. Θα γίνουμε σαν τα ζόμπι, που πρωταγωνιστούσαν σε παλιές ταινίες τρόμου και παρέπαιαν μέσα σ' ένα ψυχοσωματικό τέλμα. Ζωντανοί, αλλά νεκροί...


 

[1] Randall Ν. Baer, Στον εφιάλτη της Νέας Εποχής, Εκδ. Στερέωμα, σελ. 244.

[2] Ανεξήγητο, τόμο 5, 1982, σελ. 1370.

[3] Ιερομ. Χριστοδούλου Αγιορείτου, Σκεύος εκλογής Β', 1996, σελ.225.

 

Προηγούμενο // Περιεχόμενα // Επόμενο

Δημιουργία αρχείου: 16-5-2006.

Τελευταία ενημέρωση: 16-5-2006.

Πάνω