Ελληνικός Παρατηρητής τής Σκοπιάς

Φραγμός στην εκμετάλλευση της απειρίας των άλλων

Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Ιστορικά ντοκουμέντα για τη Σκοπιά

Η Σκοπιά εξύμνησε την Κοινωνία των Εθνών // Η Κοινωνία των Εθνών και τα Ηνωμένα Έθνη στην Προφητική Θεωρία // Το αποκρυφιστικό ξεκίνημα τής Σκοπιάς στον καιρό τών Ρώσσελ και Ρόδερφορδ // Το Ναζιστικό παρελθόν τής Σκοπιάς

Μέρος 3ο:

H Σκοπιά έγινε μέλος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών!!!

Οι Μάρτυρες τού Ιεχωβά μέρος τού "Θηρίου"!

Δείτε τα ντοκουμέντα!

 

Χρειάζεται μεγάλη θρασύτητα για να κατηγορείς κάποιον, για κάτι που έχεις κάνει εσύ ο ίδιος! Όμως τής Σκοπιάς δεν της λείπει το θράσος, ούτε το ψεύδος. Της λείπει η αλήθεια και η συνείδηση. Γιατί έγινε κρυφά, για χρόνια, μέλος τού ΟΗΕ, τον οποίο στις δογματικές της ερμηνείες, χαρακτηρίζει "Θηρίο τής αποκάλυψης"! Και μόνο όταν αυτό έγινε γνωστό, έσπευσε να διαγραφεί!

Η μόνη αξιοπιστία της Σκοπιάς είναι, ότι μπορούμε να είμαστε βέβαιοι γι’ αυτήν ότι πάντοτε είναι αναξιόπιστη. Για ακόμη μία φορά πιστή σε αυτή την αρχή της, μας έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα όπου τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έδωσαν έμφαση στο γεγονός ότι η Σκοπιά ήταν εγγεγραμμένο μέλος των Ηνωμένων Εθνών στις "Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις" (Non Governmental Organizations) γνωστό με τα αρχικά Ν.G.O. Περιττό να πούμε τα σχόλια της Σκοπιάς για αυτόν τον Οργανισμό.

Κατά το παράδειγμα λοιπόν του δευτέρου προέδρου της τού Ρόδερφορδ, ο οποίος το 1919 εκθείαζε την "Κοινωνία τών Εθνών" ως "αποτέλεσμα τής θείας προνοίας", η ίδια η Σκοπιά προχώρησε ακόμα πιο πέρα, ως το σημείο να γίνει ΜΕΛΟΣ τού ΟΗΕ, που κατά τα ίδια της τα δόγματα, αποτελεί το σατανοκίνητο ΘΗΡΙΟ.

Λίγα λόγια για το N.G.O.

Μέλη του μπορούν να εγγραφούν οργανώσεις οι οποίες δεν ανήκουν σε Κυβερνήσεις και υπάρχουν στα επίσημα μέλη του, Θρησκείες, Κόμματα, Περιβαλλοντικές Οργανώσεις και άλλοι.  Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποια Οργάνωση μέλος του N.G.Ο. είναι να αποδεχτεί πλήρως το καταστατικό του Ο.Η.Ε καθώς και να υποστηρίζει της αρχές του.  Στο επίσημο έγγραφο του N.G.O. του 2002 φαίνεται καθαρά η Σκοπιά σαν επίσημο μέλος στην σελίδα 354 όπου μπορείτε να το δείτε:

Επίσημο μέλος από το 1992 η Σκοπιά

Η Σκοπιά είχε κάνει αίτηση για εγγραφή της σε αυτό τον Οργανισμό το 1991 και έγινε αποδεκτή ως επίσημο μέλος το 1992. Όμως όπως λέει και η Γραφή: «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον». Έτσι το 2001 έγινε γνωστό ότι η Σκοπιά «ίππευε το Θηρίο» κατά τη δική της διδασκαλία. Μετά από το σάλο που δημιουργήθηκε στις τάξεις τών Μαρτύρων και στα Μ.Μ.Ε., ζήτησε από τον Ο.Η.Ε. όπως διαγραφεί από το Ν.G.Ο. Στο τέλος τής παραγράφου παραθέτουμε την επίσημη επιστολή τού διευθυντή τού Ν.G.Ο. που δείχνει ότι η Σκοπιά ζήτησε τη διαγραφή της, και αυτή έγινε στις 9 Οκτωβρίου τού 2001, καθώς και ακόμα μια άλλη τού Ο.Η.Ε. για το ίδιο θέμα. Τις επιστολές αυτές τις έδωσε ο Ο.Η.Ε. σε Μ.Μ.Ε. που ρώτησαν για τη Σκοπιά και τη σχέση τής με τον Οργανισμό.

Η δικαιολογία

Για το κάθε ατόπημα που κάνει η Σκοπιά έχει και μιά δικαιολογία. Έτσι στην επιστολή που έστειλε στα διάφορα τμήματα παγκόσμια, αναφέρει ότι επειδή υπήρξαν πιέσεις από τους εναντιουμένους ότι είχαν σύνδεση με τον Ο.Η.Ε., εξηγεί τον  λόγο, ότι η Σκοπιά ήταν μέλος του Ν.G.O. ώστε  να μπορεί να έχει πρόσβαση σε διάφορα αρχεία του Ο.Η.Ε. που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον, την υγεία, και τα κοινωνικά, και ότι το να γίνουν μέλος του δεν έρχεται σε σύγκρουση με χριστιανικές αρχές. Όταν ¨είδαν¨ ότι το 2001 ο N.G.O. περιείχε φραστικές διατυπώσεις που δεν μπορούσαν να γίνουν αποδεκτές, αμέσως ζήτησαν την διαγραφή τους!!! Λες και κατά το ίδιο τους το δόγμα, δεν γνώριζαν ότι ως "Σατανικό Θηρίο" ο ΟΗΕ θα είχε διατυπώσεις αντίθετες με το Θεό, και έπρεπε πρώτα να γίνουν μέλος του για να το διαπιστώσουν εκ τών υστέρων, μετά από 10 χρόνια!

Η Απάντηση

Όμως δεν χρειάζεται κάποιος να είναι μέλος του N.G.O. για να έχει πρόσβαση στα αρχεία του Ο.Η.Ε. Μια απλή κάρτα μέλους σαν αυτή που παίρνεις από μια βιβλιοθήκη, είναι αρκετή, και αυτό επιβεβαιώθηκε από ένα τηλεφώνημα στον Ο.Η.Ε. Άρα η Σκοπιά κάτι άλλο είχε υπόψη της όταν έκανε την αίτηση το 1991. Και εδώ θα σταθούμε λίγο για να δείξουμε ότι για 10 χρόνια κανένα μέλος της Σκοπιάς δεν ήξερε για το θέμα αυτό, αφού η  Σκοπιά το κρατούσε κρυφό. Στο κάτω-κάτω ας έγραφε ένα άρθρο για να εξηγήσει την θέση της! Όμως κατόπιν εορτής προσπάθησε να καλύψει τα λάθη της.

Αυτό το οποίο φαίνεται και από τα άρθρα της Σκοπιάς είναι μια διαφορετική στάση και ύφος απέναντι στον Ο.Η.Ε. Είναι πιο φιλική και αυτό φαίνεται από τα άρθρα της ειδικά στο Ξύπνα 22 Νοεμβρίου 1998 σελ.6-10 όπου αναφέρει για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προσπάθεια του Ο.Η.Ε. να τα προασπίσει. Ίσως ο λόγος που η Σκοπιά γράφτηκε σαν N.G.O. να έχει να κάνει με την επιθυμία της να γίνει πιο αποδεκτή και αναγνωρισμένη σε Διεθνής Οργανισμούς, με στόχο φυσικά να προωθήσει καλύτερα τα συμφέροντά της.

Παρόλα αυτά, η ενοχή της είναι μεγάλη. Είναι ένοχη αφού για χρόνια τώρα καταδικάζει τον Ο.Η.Ε. με τα έντυπα της και τις διακηρύξεις της, ενώ αυτή για 10 χρόνια είχε σχέση με τον Οργανισμό και μάλιστα την απόκρυψε από τα μέλη της. Ένοχη γιατί κατηγορεί της άλλες θρησκείες για την σχέση τους με τον Ο.Η.Ε. ενώ αυτή δεν είχε κανέναν ενδοιασμό έστω και για λόγους έρευνας, να γίνει μέλος του. Μήπως αυτός δεν είναι συμβιβασμός; Όμως η Σκοπιά έστελνε στον θάνατο και στον εξευτελισμό χιλιάδες συνανθρώπους μας στη Μαλάουϊ απλώς και μόνο γιατί δεν έπαιρναν μια κάρτα από την κυβέρνηση, που να δείχνει ότι είναι μέλος του κόμματος (σίγουρα δεν υποστηρίζουμε ολοκληρωτικά καθεστώτα, αλλά όπως και στην Σοβιετική Ένωση, η κυβέρνηση είχε μόνο ένα κόμμα) ενώ στο Μεξικό οι Μάρτυρες εξαγόραζαν τη στρατιωτική τους θητεία κάτω από το τραπέζι. Όλα αυτά μας κάνουν πραγματικά να ανατριχιάζουμε και γι’ αυτό θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να ξεσκεπάσουμε την υποκρισία της Σκοπιάς.

Έρευνα - Κείμενο: Μορφέας

Δημιουργία αρχείου: 8-10-2002.

Τελευταία μορφοποίηση: 7-5-2016.

ΕΠΑΝΩ