Νεοπαγανιστικές απάτες

Απάντηση στις συκοφαντίες τού Νεοπαγανισμού

Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Ψευτοθεοί

Εισαγόμενοι ψευτοθεοί από την Αίγυπτο // Ανθρωποθυσίες: ο κανιβαλισμός του δωδεκαθεϊσμού // Βασανιστήρια γυναικών προς τιμήν τού Μπεκρή Διονύσου // Βασανιστήρια νέων για τη δαιμονική Αρτέμιδα // Κάψιμο ζώων για την Αρτέμιδα // Εκπόρνευση γυναικών από τη δαιμονική τσατσά Αφροδίτη

Ευνουχισμοί νέων

προς τιμήν τής δαιμονικής Αρτέμιδος

Η φρικαλεότητα τών αρχαιοελληνικών "θεών"

 

Δεν υπήρχε ανωμαλία και έγκλημα που να μην είναι ανακατεμένοι οι δαιμονικοί θεοί και οι παγανιστές ιερείς τής αρχαίας Ελλάδος! Θαυμάστε αρχαιοελληνικό πολιτισμό που διατηρούσαν οι Παγανιστές! Θαυμάστε τον πολιτισμό που θέλουν να μας επαναφέρουν οι σύγχρονοι λάτρεις τών διεστραμμένων αυτών θεών!

Προς χάριν τής Αρτέμιδος, είχαμε αναφέρει σε άλλο άρθρο ότι βασανίζονταν οι νέοι. Όμως δεν ήταν αυτό το μόνο έγκλημα τής δαιμονικής "θεάς" και τών ανθρωπόμορφων δαιμόνων ιερέων της, αλλά όπως και στη δαιμονική Κυβέλη, ευνούχιζαν επίσης για χάρη της τους νέους! Γιατί άραγε; Μήπως για να τους εκμεταλλεύονται σεξουαλικά;

Ο Στράβων στο ΙΔ' 1, 23 αναφέρει τον ευνουχισμό νεαρών στο ναό της Αρτέμιδος στην Εφεσο: "ιερέας δ' ευνούχους είχον ους εκάλουν Μεγαβύζους".

 
Και ο Παυσανίας Η' 13, 1 μιλάει για ευνούχους της Άρτεμης στην Ορχομενό και την Έφεσο. Γενικευμένη ήταν φαίνεται η διαστροφή στους ναούς τής ψευτοθεάς αυτής.

 Τι λέτε; Να φτιάξουμε πάλι ναούς της και να ευνουχίζουμε τα Ελληνόπουλα;

Και μετά παραπονιούνται οι Νεοπαγανιστές, γιατί οι Χριστιανοί γκρέμισαν μερικά από τα πορνεία τής αρχαίας θρησκείας! Όχι θα τους άφηναν να σακατεύουν, να βασανίζουν και να βιάζουν τον κόσμο!

Δημιουργία αρχείου: 9-8-2004.

Τελευταία μορφοποίηση: 24-11-2016.

ΕΠΑΝΩ