Νεοπαγανιστικές απάτες

Απάντηση στις συκοφαντίες τού Νεοπαγανισμού

Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας

Ανυπόστατες Καυχησιολογίες

 

Υποτιθέμενες πρωτιές τών Ελλήνων

Προσπάθειες κλοπής ξένων επιτευγμάτων

 

Οι Έλληνες είναι κομβικός λαός στην ιστορία τών εθνών. Και ως τέτοιος λαός, έχουν πλήθος λόγους να τους τιμούν όλοι οι άνθρωποι τού πλανήτη.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ που τα έκαναν άλλοι λαοί!

Η σπουδαιότητα τών Ελλήνων, με πρώτο επίτευγμα τη διάδοση τού Χριστιανικού Ευαγγελίου στον κόσμο, και δεύτερη τη διάδοση τής επιστήμης, της φιλοσοφίας και τών τεχνών, δεν έχει ανάγκη από τα ψέματα και τις απάτες τών Παγανιστών Εθνικιστών για να γίνει αντιληπτή. Αλλά οι Έλληνες πρέπει να τιμούνται για αληθείς αιτίες.

Η διαστροφή τής αλήθειας από τους Νεοπαγανιστές για θρησκευτικούς, εγωϊστικούς και Εθνικιστικούς λόγους, όχι μόνο δεν τιμάει τους Έλληνες που την επικαλούνται, αλλά τους θέτει αυτομάτως έξω από την ιστορική συνέχεια τής Ελληνικής προσφοράς στον Κόσμο. Θέλουμε λοιπόν επίσης να χτυπήσουμε τον υπερτροφικό εγωισμό τών ρατσιστών αυτών.

Στην ενότητα αυτή, θα ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ τη ρατσιστική τακτική τών Νεοπαγανιστών, δίνοντας στη διάθεση τού αναγνώστη τα αληθινά στοιχεία που αυτοί διαστρέφουν και παραχαράσσουν για τους δικούς τους ειδωλολατρικούς σκοπούς. Πρέπει κάποτε επιτέλους να πάψουν να ρεζιλεύουν στον κόσμο τους υπολοίπους Νεοέλληνες, εξομοιώνοντάς τους στα μάτια τών άλλων λαών ως γραφικούς φαντασιόπληκτους και αντιεπιστημονικούς επαρχιώτες, ανάξιους τών Ελλήνων εκείνων που έλαμψαν διαχρονικά.

Θέματα

 

 

Δημιουργία αρχείου: 20-9-2004.

Τελευταία μορφοποίηση: 7-8-2021.

ΕΠΑΝΩ