Ελληνικός παρατηρητής της Εταιρίας Σκοπιά Εκδόσεις της Σκοπιάς Κεντρική σελίδα της ΟΟΔΕ

 

Η Σκοπιά εξαγγέλλει την... πτώση της!!!

Μέσω ενός φυλλαδίου, με θέμα: "Το τέλος της ψεύτικης θρησκείας είναι κοντά"

Ο Λαός μας λέει: "Φωνάζει ο κλέφτης να φοβάται ο νοικοκύρης". Έτσι και η Σκοπιά. Δεν βλέπει το χάλι της θρησκείας της, έχει τη θρασύτητα να εξαγγείλει την πτώση της... ψεύτικης θρησκείας!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ... ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό των οπαδών της, η Εταιρεία Σκοπιά θα έχει τον ερχόμενο μήνα μια παγκόσμια εκστρατεία με το φυλλάδιο: "ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ EIΝΑΙ ΚΟΝΤΑ". Πρόκειται φυσικά για το ίδιο παραμύθι, περί πτώσεως της Βαβυλώνας, για την οποία μιλάει η Αγία Γραφή, που η Σκοπιά ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ την ταυτίζει με τις ψεύτικες θρησκείες, ενώ η σημασία της είναι διαφορετική.

Πιο κάτω παραθέτουμε περιληπτικά τι αναφέρει το φυλλάδιο, ταυτόχρονα με μπλε γράμματα απαντούμε στην Σκοπιά. Γιατί όπως θα δείτε, σε όλα όσα η Σκοπιά κατηγορεί τους άλλους, έχει τη φωλιά της λερωμένη, κάτι που την ταυτίζει με την ψεύτικη θρησκεία την οποία καταγγέλλει!

 

ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Σε αυτό το φυλλάδιο μας «ενημερώνει» τι είναι ψεύτικη θρησκεία και ότι αναμειγνύεται στον πόλεμο και την στην πολιτική. Χρησιμοποιεί  το παράδειγμα κάποιου Αμερικάνου θρησκευτικού ηγέτη που είπε ότι η λύση για να τελειώσει η τρομοκρατία είναι να ανατινάξεις όλους τους τρομοκράτες στον αέρα εν ονόματι του Κυρίου!!! Μετά παραθέτει το Ματθαίος 5:44 που λέει ο Χριστός να αγαπάτε τους εχθρούς σας, και ρωτά πόσων θρησκειών τα μέλη συμμετέχουν στον πόλεμο. Με στόχο να δείξουν φυσικά ότι μόνο η Σκοπιά είναι ουδέτερη. Φυσικά η Σκοπιά ξέχασε ότι τα μέλη της έλαβαν μέρος στον πρώτο αλλά και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο! Και το κυριότερο, οφείλει να ενημερώσει τον κόσμο και τους οπαδούς της ότι κατέχει το 50% του μετοχικού κεφαλαίου της Rand Cam Technologies που συνεργάζεται με την Πολεμική Βιομηχανία των ΗΠΑ!

 

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ

Στον επόμενο υπότιτλο κατηγορεί της θρησκείες γιατί διδάσκουν την αθανασία της ψυχής και παραθέτει από το Εκκλησιαστής 9:5 που αναφέρει ότι η ψυχή πεθαίνει. Και ρωτά αν η θρησκεία σας διδάσκει ότι η ψυχή πεθαίνει, με σκοπό να δείξει ότι η Σκοπιά κατέχει την «αλήθεια». Εδώ η Σκοπιά ξέχασε και πάλι ότι η δικές της διδασκαλίες και  ημερομηνίες της είναι βασισμένες στην Πυραμιδολογία εξολοκλήρου. Και όσο για τον Εκκλησιαστή, ξεχνάει να πει ότι εκεί υπάρχει η προσωμοίωση των σκέψεων ενός αγνωστικιστή! Δεν της αξίζει λοιπόν της Σκοπιάς ο τίτλος του διαστροφέα;

 

ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΣΕΞ

Κατηγορά της Δυτικές χώρες που χειροτονούν ομοφυλόφιλους και λεσβίες σαν κληρικούς, κα μάλιστα ανέχονται την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών από κληρικούς. Παραθέτει το Κορινθίους 6:9,10 που αναφέρει ότι οι πόρνοι δεν θα κληρονομήσουν την βασιλεία του Θεού. Και τελειώνει με το ερώτημα αν γνωρίζομε θρησκείες που παραβλέπουν το ανήθικο σεξ; Και πάλι αγνοεί τα δικά της σκάνδαλα παιδεραστίας που την ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό, καθώς και της αγωγές που αντιμετωπίζει από πρώην μέλη της που υπήρξαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από οπαδούς της.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

Περιγράφει την πόρνη την Βαβυλώνα την Μεγάλη που δήθεν συμβολίζει  την ψεύτικη θρησκεία που κάθεται πάνω στο θηρίο που δήθεν συμβολίζει τα Ηνωμένα Έθνη (Αποκάλυψη 17:18 και 18:12,13, 23 ) Μετά αναφέρει την καταστροφή της ψεύτικης θρησκείας από το θηρίο δηλαδή τα Ηνωμένη Έθνη αφού τους υποκινήσει ο Θεός να ο κάνουν. Και ζητά να φύγουν από την ψεύτικη θρησκεία όσοι θέλουν να γλιτώσουν από την καταστροφή. Φυσικά για να σωθούν πρέπει να προσδιορίσουν την αληθινή θρησκεία και να καταφύγουν σε αυτή για σωτηρία!!! Και όμως η Σκοπιά για 10 χρόνια περίπου είχε και αυτή σχέσεις με τον ΟΗΕ και μάλιστα τις απέκρυψε από τους οπαδούς Ήταν μέλος στους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς (N.G.O) μέχρι που αποκαλύφθηκε πριν 3 χρόνια η σχέση της και εξ αιτίας του σκανδάλου που προέκυψε, ζήτησε να διαγραφεί.

 

ΠΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΑΓΑΠΗ: Αναφέρει ότι η Σκοπιά ότι η μαθητές του Χριστού έχουν αγάπη και θα θυσιάσουν την ζωή τους για τους άλλους - Α Ιωάννη 3:16. Η αγάπη της Σκοπιάς όμως είναι επιλεκτική και με όρους. Σε αγαπάνε μόνο αν ακολουθείς πιστά ότι διδάσκει η Σκοπιά. Σε περίπτωση που διαφωνήσεις με μια διδασκαλία τους αποκόπτεσαι από την οργάνωσή της και στιγματίζεσαι για μια ζωή. Ακόμα και την οικογενειακή του ζωή δεν μπορεί να χαρεί ο πρώην Μάρτυς του Ιεχωβά, λόγω της "αγάπης" της Σκοπιάς και των οπαδών της! Φυσικά ο υπόλοιπος κόσμος θεωρείται σαν άξιος καταστροφής όπου το 99% του πληθυσμού θα γίνει λίπασμα στον Αρμαγεδώνα, και μάλιστα θα είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός αυτό για τους Μάρτυρες!!! Τόση αγάπη έχουν!

 

ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Αντί να διδάσκει παραδόσεις στηρίζει την διδασκαλία της στον λόγο του Θεού Α Τιμόθεο 3:16.

Θα το διατύπωνε πιο σωστά αν μας έλεγε ότι την διδασκαλία της, η Σκοπιά την στηρίζει σε κακοδοξίες και διδασκαλίες που δανείστηκε ο Ρώσσελ από τους Αντβεντιστές Της Έβδομης Μέρας και τον αποκρυφισμό που προέρχεται από τους Μασόνους. Ακόμα όταν η Αγία Γραφή αναφέρει πράγματα που δεν την βολεύουν, τα διαγράφει ή τα ΑΛΛΑΖΕΙ βάσει των δικών της διδασκαλιών. Για αυτό τον λόγο έκανε την Μετάφραση Νέου Κόσμου για να ρίξει στάχτη στα μάτια των οπαδών της. Η λέξη Σταυρός έχει διαγραφεί πλήρως με την φράση ¨κρεμάμενος επί ξύλου¨. Όπου υπάρχουν εδάφια που μιλούν για την Θεότητα του Χριστού έχουν αλλοιωθεί, και φύτεψε το όνομα του Θεού (Γιαχβέ) εκεί που δεν υπάρχει καν για να κρύψει και πάλι την Θεότητα του Χριστού. Και ακόμα, της διαφεύγει το γεγονός, ότι η Αγία Γραφή ΔΕΝ είναι ο Λόγος του Θεού, αλλά Θεόπνευστος λόγος, ΠΕΡΙ του Λόγου του Θεού του Ιησού Χριστού.

 

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Η αληθινή θρησκεία εκπαιδεύει την οικογένεια τους άνδρες, γυναίκες και παιδιά να αποτελούν υπόδειγμα ηθικής. Β Τιμοθέον 3:1-10.

Και ρωτά αν υπάρχει κάποια θρησκεία που να ανταποκρίνεται σε αυτούς τους κανόνες, παραθέτοντας από το βιβλίο Πολιτική του Ολοκαυτώματος που αναφέρει αν όλοι οι άνθρωποι ακολουθούσαν αυτά που κηρύττουν οι Μάρτυρες οι γενοκτονίες και το ολοκαύτωμα θα είχαν αποτραπεί.

Τελειώνοντας η Σκοπιά αναφέρει ότι σε 235 χώρες οι Μάρτυρες κηρύττουν και ζουν με τους ηθικούς κανόνες της Γραφής., και ζητά από τα άτομα που θα πάρουν το φυλλάδιο να ζητήσουν βοήθεια από τους Μάρτυρες για να λατρέψουν τον Θεό με τον σωστό τρόπο!!! Και παροτρύνει να μην καθυστερούν γιατί το τέλος της ψεύτικης θρησκείας είναι κοντά!!!  Φυσικά, η θρησκεία εκείνη που ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ στα παραπάνω, είναι η ίδια η Σκοπιά! Ούτε καν για την ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!  Πολύ δε περισσότερο, όταν αποτυγχάνουν να λατρέψουν τον Θεό σωστά, εφ' όσον αποδεικνύονται ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ!

Για 140 χρόνια η Σκοπιά διακηρύττει ότι το τέλος είναι κοντά. Μερικές ημερομηνίες που δήλωσε για το τέλος ήταν το 1914, 1916, 1918, 1925, 1942, 1975, πολύ πριν το 2000 Μ.Χ. (η γενεά του 1914 που παρήλθε). Αφού λοιπόν τηρεί τα κριτήρια του ψευδοπροφήτη δεν την φοβόμαστε... Το μόνο τέλος που θα δει η Σκοπιά είναι το δικό της, γιατί χιλιάδες φεύγουν παγκόσμια κάθε χρόνο από τις τάξεις της, επειδή ανακαλύπτουν της απάτες που έχει κάνει, και συνεχίζει να κάνει. Το Ίντερνετ είναι βασικός παράγοντας στην μείωση αυτή, όπως και διάφορα άτομα που φεύγοντας απ' αυτήν, εκθέτουν δημόσια το ψέμα της.

Ο Ιησούς Χριστός στο Λουκάς 21(κα):8, αναφέρει για ψευδείς θρησκείες σαν την Σκοπιά: Βλέπετε, πολλοί θα έρθουν στο όνομα μου, λέγοντας ότι: "Εγώ είμαι", και: "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ", ΜΗ πάτε πίσω από αυτούς!!!

                                                                                                                    

Κείμενο - Μορφέας

 

Σημείωση του κατασκευαστή της ιστοσελίδας:

Πριν από δύο σχεδόν δεκαετίες, όταν ακόμα ήμουν Μάρτυς της Σκοπιάς, βρισκόμουν σε μία από τις τελευταίες μου μεγάλες συνελεύσεις της Σκοπιάς. Ίσως στην τελευταία μου. Δεν θυμάμαι πια. Γνώριζα πλέον τότε, ότι η Σκοπιά είναι μια αίρεση απωλείας, και απλώς περίμενα τον καιρό που θα έρχονταν οι κατάλληλες συνθήκες, ώστε να ελευθερωθώ απ' αυτήν.

Στη συνέλευση εκείνη, έτσι, για τους ίδιους λόγους εντυπωσιασμού των αφελών οπαδών της, όπως και τώρα, έγινε μια κραυγαλέα εξαγγελία της δήθεν πτώσης της ψεύτικης θρησκείας. Ο ομιλητής κάλεσε τους χιλιάδες παρισταμένους, να κραυγάσουν δυνατά, και να εξαγγείλουν μαζί του, την επικείμενη πτώση της ψεύτικης θρησκείας, που θα γινόταν "σύντομα". Πράγματι, άρχισε μια σειρά από προτάσεις εξαγγελίας, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Χιλιάδες φωνές ενώνονταν δυνατά, εξαγγέλλοντας αυτή την επικείμενη πτώση, και την επιθυμία τους να συντελεσθεί γρήγορα.

Ανάμεσα σε αυτές τις φωνές, από τις πλέον δυνατές, τις πλέον αποφασισμένες σε αυτή την εξαγγελία εναντίον της ψεύτικης θρησκείας, ήταν και η δική μου. Φώναζα με άσβεστο μίσος για το ψεύδος της ψεύτικης θρησκείας, τόσο δυνατά που οι γύρω μου με κοιτούσαν με δέος για το ζήλο μου ενάντια στην ψεύτικη θρησκεία.

Αυτό όμως που οι γύρω μου δεν γνώριζαν, ήταν ότι οι δυνατές κραυγές μου ενάντια στην ψεύτικη θρησκεία, απευθύνονταν ενάντια στην ίδια τη Σκοπιά! - Ν.Μ.

Δημιουργία αρχείου: 22-9-2006.

Τελευταία ενημέρωση: 22-9-2006.

ΕΠΑΝΩ